Mountfield HK – Liberec 5:6 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 4:1 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (1:0 po s.n.)
Chomutov – K. Vary 1:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 2:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 3:7 (kon.)
Plzeň – HC Litvínov 8:1 (kon.) | Havířov – Zlín 5:1 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
Přerov – Vsetín 4:2 (kon.) | Olomouc – Salzburg 4:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (1:2, 0:0, 4:0 - N 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 20.10.2018, 16:00 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    62:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí berou i poslední bod, Středočeši odjíždí domů s prázdnou. Po spolupráci se Schwambergerem o osudu nadstavby přiklepnutím k tyči rozhodl VOJTĚCH KROPÁČEK. Asistence: Tomáš Schwamberger.
     
    59:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Boleslav se ještě rozhodla odvolat gólmana, přičemž poslední hřebík do její rakve trefou opuštěné svatyně z vlastní třetiny zatloukl ONDŘEJ HAVLÍN. Bez asistence.
     
    58:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, tři body z dnešního utkání zůstanou v Praze! Obraně Bruslařů se teď vysmekl TOMÁŠ SCHWAMBERGER a z nájezdu pojistil vítězství sparťanů. Kapitán domácích si tak zadělal na hattrick, který může dovršit v nadstavbě. Asistence: Jakub Prchal, Ondřej Pšenička.
     
    54:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí přetavují aktivitu v další trefu a poprvé v utkání jdou do vedení! Chaotická situace před brankou vedla k trefě kapitána TOMÁŠE SCHWAMBERGERA, jenž z mezikruží poslal pryž za bezmocného Maška. Asistence: Patrik Prymula.
     
    49:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme znovu vyrovnáno, deset minut před koncem začínáme zase od začátku! Prudký výpad přetavil v trefu ONDŘEJ PŠENIČKA a zařídil nám tak pořádně zajímavý zbytek závěrečné periody. Bez asistence.
     
    17:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Využitá početní výhoda! Bruslaři se usadili před brankou a rozjeli kombinaci, která vyvrcholila ve střelu VLADISLAVA HOUŠKY od modré čáry. Boleslavský útočník propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Radek Procházka, Jan Grim.
     
    12:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, po pár sekundách máme opět vyrovnáno! Skrumáže před brankou naplno využil JOSEF SLAVÍČEK, který poslal pryž za Maškova záda. Asistence: Ondřej Havlín.
     
    12:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rychlý výpad lvů končí úvodní brankou utkání, ve třinácté minutě jdou do vedení! Po pravém křídle do útočného pásma vjel MIROSLAV VASILEV a přesnou střelou připravil Mičána o čisté konto – 0:1! Asistence: Andrej Moravčík.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 13. Slavíček (Havlín), 50. Pšenička, 55. Schwamberger (Prymula), 59. Schwamberger (Prchal, Pšenička), 60. Havlín, 63. Kropáček (Schwamberger) – 13. Vasilev (Moravčík), 18. Houška V. (Procházka, Grim)


    HC Sparta Praha: Mičán (Cichoň) – Bláha, Pika, Havlín (A), Prchal, Krutil, Tomek (A), Gajdoš – Kuracina, Prymula, Klimo, Schwambeger (C), Kropáček, Slavíček, Rubeš, Pšenička, Dani, Gluzman, Vitouch.
    BK Mladá Boleslav: Mašek (Zeithaml) – Klikorka, Sýkora, Dotter, Houška M. (A), Hovorka, Imlauf, Procházka – Schulz, Závora, Simon, Dlask, Moucha, Foerster (A), Houška V., Grim (C), Vasilev, Moravčík, Šíma.

    Rozhodčí: Kostourek – Gabriel, Zmeškal.
    bahis siteleri