Havlíčkův Brod – Žďár n/S 6:3 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 5:1 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 6:1 (kon.)
Kopřivnice – Val. Meziříčí 5:4 (po pr.) | Písek – Tábor 3:2 (kon.) | Pelhřimov – David Servis 5:4 (po pr.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:1 (3:0, 1:1, 2:0)
HK Nový Jičín
Sobota 20.10.2018, 17:00 • Zimní stadion, Šumperk • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:24 TOLOKONNIKOV - 6:1
     
    52:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Na téhle brance měli zásluhu ruští hráči domácího celku. NIKOLAJ TOLOKONNIKOV se po nahrávce Vladimira Antonova prosazuje dnes již po druhé. No, to je skvělý návrat tohoto beka do sestavy Šumperka. Otázkou je, jestli by Tolokonniov nebyl lepším útočníkem, poněvadž tento obránce dnes hraje na křídle v útoku. Asistence: Valdimir Antonov.
    51:28 SEDLÁK - 5:1
     
    51:28
    Draci právě vstřelili branku!
    Tuto branku musel uznat hlavní rozhodčí po poradě se svým čárovým. TOMÁŠ SEDLÁK se napřahoval v době, kdy došlo po souboji s Karlem Pláškem k pádu brankáře Kohna. A puk trefil odkrytou klec. Asistence: Marek Haloda.
    25:19 ROMANČÍK - 4:1
     
    25:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Fantastická zadovka v podání Dmitrije Vorobjeva. Ruský forvard poslal zadovkou nádherný pas ns MICHALA ROMANČÍKA, který přesnou střelou mezi betony překonal Kohna. Asistence: Dmitrij Vorobjev.
    24:18 SLOVÁK - 3:1
     
    24:18
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ale JIŘÍ SLOVÁK se přeci jen zapisuje mezi střelce. Na jeho ránu byl Kristín krátký. Cestou do branky ještě puk ťukl do tyče. Hezká branka. Asistence: Jakub Lehečka.
    17:26 OSTŘANSKÝ - 3:0
     
    17:26
    Draci právě vstřelili branku!
    MILAN OSTŘANSKÝ vybojoval kotouč a v samostatném úniku přesnou střelou překonal brankáře Nového Jičína. Draci vedou 3:0! Bez asistence.
    17:14 TOLOKONNIKOV - 2:0
     
    17:14
    Draci právě vstřelili branku!
    Jakub Kužílek vypálil od modré a před brankou překvapivě clonil druhý obránce NIKOLAJ TOLOKONNIKOV, který puk tečoval a změnil tak jeho směr. Kohn neměl šanci. Asistence: Jakub Kužílek.
    08:51 POKORNÝ - 1:0
     
    08:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Máme tu úvodní branku. Hosté se drželi v šumperském pásmu, ale Vorobjev dokázal získat kotouč a poslal do úniku dva na jednoho Romančíka s Pokorným. Prvně jmenovaný těsně před brankou poslal pas na DOMINIKA POKORNÉHO, který přesnou ránou pod horní tyč skóroval. Asistence: Michal Romančík, Dmitrij Vorobjev.

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 9. Pokorný (Romančík, Vorobjev), 18. Tolokonnikov (Kužílek), 18. Ostřanský, 26. Romančík (Vorobjev), 52. Sedlák (Haloda M.), 53. Tolokonnikov (Antonov) – 25. Slovák (Lehečka)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Kristín (Haloda O.) – Kužílek, Tolokonnikov, Gewiese (C), Drtil, Haloda M., Řezáč, Sedlák – Pokorný, Romančík, Hroch, Urban, Plášek, Šíp, Antonov, Blecha, Vorobjev, Ostřanský.
    HK Nový Jičín: Kohn (52. Sonnek V.) – Adamík, Már, Hruška (C), Metelka, Gřesík, Tomeček – Palacký, Palička, Krupa, Pecha, Málek, Motloch, Lehečka, Chvostek, Poruba, Zedník, Sonnek J., Slovák, Irgl.

    Rozhodčí: Held – Musil, Vašíček
    thejrc.org