Havlíčkův Brod – Žďár n/S 6:3 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 5:1 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 6:1 (kon.)
Kopřivnice – Val. Meziříčí 5:4 (po pr.) | Písek – Tábor 3:2 (kon.) | Pelhřimov – David Servis 5:4 (po pr.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:1 (3:0, 1:1, 2:0)
HK Nový Jičín
Sobota 20.10.2018, 17:00 • Zimní stadion, Šumperk • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:24 TOLOKONNIKOV - 6:1
     
    52:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Na téhle brance měli zásluhu ruští hráči domácího celku. NIKOLAJ TOLOKONNIKOV se po nahrávce Vladimira Antonova prosazuje dnes již po druhé. No, to je skvělý návrat tohoto beka do sestavy Šumperka. Otázkou je, jestli by Tolokonniov nebyl lepším útočníkem, poněvadž tento obránce dnes hraje na křídle v útoku. Asistence: Valdimir Antonov.
     
    51:28
    A při tomto souboji došlo ke zranění brankáře Tomáše Kohna, který za pomocí spoluhráčů opouští ledovou plochu. Do branky tak nyní jde Václav Sonnek.
    51:28 SEDLÁK - 5:1
     
    51:28
    Draci právě vstřelili branku!
    Tuto branku musel uznat hlavní rozhodčí po poradě se svým čárovým. TOMÁŠ SEDLÁK se napřahoval v době, kdy došlo po souboji s Karlem Pláškem k pádu brankáře Kohna. A puk trefil odkrytou klec. Asistence: Marek Haloda.
     
    50:37
    Karel Plášek netrefil odkrytou branku a přestřelil.
     
    48:48
    A je to trest na pět minut plus do konce utkání za naražení ze zadu pro Daniela Pechu.
     
    47:12
    Na branku mohli jet sami dva šumperští hráči, ale tuto akci zastavil hvizdem rozhodčí Held. Dvě minuty totiž udělil Karlu Pláškovi za hákování. To se pochopitelně nelíbí domácím fanouškům a stadionem zní hlasitý pískot.
     
    38:25
    Tlak Šumperka nakonec vyvrcholil ve faul Jakuba Lehečky. Ten je potrestán za podražení.
     
    30:16
    Matěj Kristín se teď blýskl perfektním zákrokem! No, na to že teď dlouhou dobu neměl práci, tak vypadá furt zahřátě.
     
    29:05
    Antonov se dostal před obránce a stál sám před gólmanem Nového Jičína! Šumperský hráč ale nedokázal zakončit a reklamoval faul. Sudí Held zůstává však klidný. Hra je přerušena. Branka se totiž dostala ze svého postavení.
     
    26:00
    Ve velké šanci se objevil Nikolaj Tolokonnikov! Ten však tváři v tvář brankáři hostů nedokázal uspět.
    25:19 ROMANČÍK - 4:1
     
    25:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Fantastická zadovka v podání Dmitrije Vorobjeva. Ruský forvard poslal zadovkou nádherný pas ns MICHALA ROMANČÍKA, který přesnou střelou mezi betony překonal Kohna. Asistence: Dmitrij Vorobjev.
    24:18 SLOVÁK - 3:1
     
    24:18
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ale JIŘÍ SLOVÁK se přeci jen zapisuje mezi střelce. Na jeho ránu byl Kristín krátký. Cestou do branky ještě puk ťukl do tyče. Hezká branka. Asistence: Jakub Lehečka.
    17:26 OSTŘANSKÝ - 3:0
     
    17:26
    Draci právě vstřelili branku!
    MILAN OSTŘANSKÝ vybojoval kotouč a v samostatném úniku přesnou střelou překonal brankáře Nového Jičína. Draci vedou 3:0! Bez asistence.
    17:14 TOLOKONNIKOV - 2:0
     
    17:14
    Draci právě vstřelili branku!
    Jakub Kužílek vypálil od modré a před brankou překvapivě clonil druhý obránce NIKOLAJ TOLOKONNIKOV, který puk tečoval a změnil tak jeho směr. Kohn neměl šanci. Asistence: Jakub Kužílek.
     
    11:24
    Fantastická práce Dominika Pokorného, který po usilovném napadání vybojoval kotouč. Ten pak poslal na Dmitrije Vorobjeva, který se tak dostal do samostantého úniku. Při zakončení zvolil střelu mezi betony, ale Kohn si je pohlídal.
     
    10:41
    Tomáš Sedlák se v souboji před vlastní brankou dopustil prohřešku. A za to jej posílá sudí Held na trestnou lavici za sekání.
    08:51 POKORNÝ - 1:0
     
    08:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Máme tu úvodní branku. Hosté se drželi v šumperském pásmu, ale Vorobjev dokázal získat kotouč a poslal do úniku dva na jednoho Romančíka s Pokorným. Prvně jmenovaný těsně před brankou poslal pas na DOMINIKA POKORNÉHO, který přesnou ránou pod horní tyč skóroval. Asistence: Michal Romančík, Dmitrij Vorobjev.
     
    01:54
    Matěj Málek se provinil faulem a dostává menší trest. Máme tu první početní výhodu.

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 9. Pokorný (Romančík, Vorobjev), 18. Tolokonnikov (Kužílek), 18. Ostřanský, 26. Romančík (Vorobjev), 52. Sedlák (Haloda M.), 53. Tolokonnikov (Antonov) – 25. Slovák (Lehečka)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Kristín (Haloda O.) – Kužílek, Tolokonnikov, Gewiese (C), Drtil, Haloda M., Řezáč, Sedlák – Pokorný, Romančík, Hroch, Urban, Plášek, Šíp, Antonov, Blecha, Vorobjev, Ostřanský.
    HK Nový Jičín: Kohn (52. Sonnek V.) – Adamík, Már, Hruška (C), Metelka, Gřesík, Tomeček – Palacký, Palička, Krupa, Pecha, Málek, Motloch, Lehečka, Chvostek, Poruba, Zedník, Sonnek J., Slovák, Irgl.

    Rozhodčí: Held – Musil, Vašíček
    thejrc.org