Sparta – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 2:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:1 (kon.) | Vítkovice – Liberec 6:4 (kon.)
Pardubice – K. Vary 1:7 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 21.10.2018, 16:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:47 Petr STRAKA - 4:1
     
    45:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši střílejí druhou branku v oslabení! Straka to udělal skvěle, vyvezl puk z obranného pásma, přenechal kotouč Eberlemu a prosmýkl se mezi obránci, Jan Eberle mu poté puk šikovně a na hraně ofsajdu vrátil, PETR STRAKA ujížděl sám na Januse a překonal ho parádním bekhendovým blafákem pod horní tyč. Asistence: Jan Eberle.
    42:00 Jan EBERLE - 3:1
     
    42:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Těsně po návratu Gerháta z trestné lavice indiáni dávají třetí branku! Straka z levé strany nahazoval puk před branku, kde se snažil puk tečovat Kodýtek, Januse rozhodil, tomu kotouč vypadl a znovu výborně dojíždějící JAN EBERLE dokázal procpat kotouč k pravé tyči! Asistence: Petr Straka, Petr Kodýtek.
    37:35 Denis KINDL - 2:1
     
    37:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Během čtyř minut je vše úplně jinak, Škoda totiž otáčí skóre na 2:1, nutno říci, že zaslouženě! Nebyla to vůbec klasická přesilovková akce. DENIS KINDL dostal pas od Jonese a prokličkoval se mezi dvěma litvínovskými obránci až před Januse, situaci vyřešil skvěle, hostujícího gólmana zmátl rukama, poslal ho na druhou stranu a poté forhendem zakončil k pravé tyči. Asistence: Nick Jones, Dominik Frodl.
    33:49 Jan EBERLE - 1:1
     
    33:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nevyšlo to ze spousty šancí, z kombinací, z přesilovek, tak to Škodovce nakonec klaplo v oslabení! Straka se utrhl na pravé straně a dostal se až do zakončení, který sice Janus vyrazil, ale kotouč zůstal volný v brankovišti a JAN EBERLE byl oceněn za to, že skvěle dojel akci. Jen slízl smetanu a doklepl kotouč do prázdné branky.. Asistence: Petr Straka.
    01:13 Michal TRÁVNÍČEK - 0:1
     
    01:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši na chvíli uzamkli domácí v pásmu a radují se z vedoucí branky! MICHAL TRÁVNÍČEK se natlačil z pravé strany před Frodla a z úhlu procpal kotouč do sítě! Nyní asi nemá plzeňský gólman čisté svědomí. Asistence: František Gerhát.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 34. Eberle (Straka), 38. D. Kindl (Jones, Frodl), 42. Eberle (Straka, Kodýtek), 46. Straka (Eberle) – 2. Trávníček (Gerhát)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Milčakov) – J. Kindl (A), Jones, Kvasnička, Čerešňák, Vráblík, L. Kaňák, Pulpán – Stach, Nedorost, Gulaš (C) – Pour, Preisinger, Kratěna – D. Kindl, Kracík (A), V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Baránek, Hunkes, Suchánek, Šesták, Ščotka, Romančík, Březák – F. Lukeš, V. Hübl (A), Myšák – Trávníček (C), Gerhát, J. Černý – M. Hanzl, Petružálek (A), Jánský – Jícha, Válek, Jurčík.

    Rozhodčí: Pešina, Obadal – Ganger, Lederer

    Diváci: 6221
    thejrc.org