Celta Vigo – Alavés 0:1 (kon.)
konec
Celta de Vigo
0:1 (0:0)
Deportivo Alavés
Pátek 19.10.2018, 21:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:11. (22:53:45)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec rozlouskla jediná branka, o kterou se postaral hostující Pina, který zužitkoval ojedinělou akci svého celku. Deportivo bylo celý zápas výrazně horším celkem, avšak narozdíl od svého soupeře, skórovalo. Celta dlouhou dobu narážela na dobrou obranu soupeře, několikrát si vylámala zuby na Pachecovi, který výrazně podržel svůj celek. Domácí brankář Álvarez dnes neměl moc práce, nicméně Deportivo hrálo natolik účelný fotbal, že dokázalo sebrat plný počet bodů.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Jony, přichází Borja Bastón.
     
    90+2
    Alavés se v závěru utkání dostal ještě k jednomu volnému kopu, na zemi totiž skončil obránce Duarte, který zřejmě bude muset střídat.
     
    90+2
    Mor se marně dožadoval autového vhazování pro svůj celek, nakonec se ho ujme soupeř. Aguirregabiria ale rozhodně nikam nespěchá.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Andrew Hjulsager (Real Club Celta de Vigo).
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Deportivo je nesmírně blízko plnému počtu bodů, počítat ale můžeme s nastaveným časem.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Tomás Pina (Deportivo Alavés).
     
    88
    Posléze se v pokutovém území zdržel také obránce Roncaglia, kterému se nepodařilo zpracovat padající míč. Bude z toho odkop od hostující branky.
     
    87
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Junior Alonso, přichází Andrew Hjulsager.
     
    86
    Přenesení hry našlo na pravé straně Méndeze, který poslal před branku soupeře velice nebezpečný centr, který musel za cenu rohového kopu odvracet Laguardia.
     
    84
    Nyní má menší zdravotní problémy hostující brankář Pacheco, který si vyžádal lékařské ošetření. Nicméně to nevypadá, že by se mělo střídat.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Deportivo i nadále drží hubené vedení, soupeř je v posledních vteřinách hodně neškodný.
     
    82
    Mallovi se podařilo proniknout po pravém křídle, přihrávka pod sebe ale neslavila úspěch. Míč totiž skončil na noze Navarra, který ho odkopl do bezpečí.
     
    81
    Nakonec to bylo úplně jinak, neboť Roncaglia usiloval o zisk míče, přičemž přišel faul od soupeře. Celta se ale nemůže dostat k opačné šestnáctce.
     
    80
    Wakaso se rozhodl uklidnit hru, posléze udělal manévr kolem napadajícího Sista, aby posléze vybojoval autové vhazování od pravé postranní čáry.
     
    79
    Nevýrazný Mor se připomněl střelou z velké vzdálenosti, která ale neměla šanci na úspěch. Pacheco si určitě bude dávat s rozehrávkou hodně načas.

    David Suchý

    Branky: 58. Pina (Laguardia)

    Karty:   58. Cabral (CVG), 90+1. Hjulsager (CVG) – 11. Laguardia (DAL), 64. Calleri (DAL), 88. Pina (DAL)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:11.
    Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo (C), Roncaglia, Cabral, Alonso (87. Hjulsager) – Lobotka, Beltrán (63. Mor) – Méndez, Boufal (74. Sisto), Aspas – Eckert.
    Náhradníci: Blanco – Costas, Yokuşlu, Mor, Sisto, Juncà, Hjulsager.

    Deportivo Alavés: Pacheco – Aguirregabiria, Laguardia, Navarro, R. Duarte – Brašanac (76. Wakaso), Pina, García (C) – I. Gómez, Calleri (74. Sobrino), Jony (90+3. Bastón).
    Náhradníci: Sivera – Vigaray, Sobrino, Burgui, Bastón, Wakaso, Diéguez.

    Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, Álvarez
    bahis siteleri