Real Madrid – Levante 1:2 (kon.) | Valencia – Leganés 1:1 (kon.) | Villarreal – Atlético 1:1 (kon.)
Barcelona – Sevilla 4:2 (kon.)
konec
Real Madrid
1:2 (0:2)
Levante UD
Sobota 20.10.2018, 13:00 • Estadio Santiago Bernábeu. Madrid • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:59:59)
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 14:3. Rohy: 15:1. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 11:18.
     
    Je konec! Real Madrid nezvládl domácí zápas s Levante a prohrál 1:2! Levante vlétlo do utkání jako velká voda a José Luis Morales v šesté minutě otevřel skóre! Ve 13. minutě navíc sudí po poradě s kolegou u videa odpískal Varaneho ruku a Roger Martí navýšil vedení hostujícího mužstva. Real mohl rychle snížit, ale Asensiova branka neplatila kvůli ofsajdu. Po dalším rohovém kopu Mariano pro změnu orazítkoval horní tyč. Dvě minuty před přestávkou měl vyloženou šanci Lucas Vázquez, ale z těsné blízkosti trefil nohu soupeřova brankáře. Do druhého poločasu nastoupil také Gereth Bale. Ten o sobě dal vědět v 66. minutě, kdy střelou z přímého kopu protáhl soupeřova brankáře. V 72. minutě se Real přeci jen dočkal branky. Střelou pod břevno se prosadil Marcelo. O čtyři minuty později mohlo být vyrovnáno, ale Benzema trefil tyč. Real dokázal vyrovnat, ale Mariano dopravil míč do sítě z ofsajdu. V nastavení mohl ještě výhru Levante podtrhnout Morales, ale jeho přízemní pokus prolétl kolem zadní tyče.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Marcelo ještě dostává žlutou kartu.
     
    90+4
    Oier Olazábal po dalším rohovém kopu Realu Madrid vyrazil mezi hlavičkáře a vybojoval míč. Hosté se následně dostali do šance. Morales šel sám na brankáře, ale minul vzdálenější tyč!
     
    90+3
    Domácí fotbalisté se nyní nemohou probít na polovinu Levante. Hosté skvěle napadají rozehrávku Realu a jsou hodně blízko k fantastickému úspěchu.
     
    90+2
    Mariano se pustil do hlavičkového souboje se soupeřem. Obránce Levante měl ve výskoku výhodu výškových centimetrů a domácího útočníka k míči nepustil.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Luka Modrič dirigoval akci Realu Madrid před pokutovým územím soupeře. Obrana Levante ale znovu skvěle zasáhla a hosté odkopli míč na polovinu Realu.
     
    89
    Remeseiro ostrým skluzem fauloval na polovině hřiště a za odměnu vidí žlutou kartu.
     
    88
    Realu se sice podařilo dopravit míč do sítě, ale Mariano se při hlavičce Karima Benzemy pohyboval za hranou ofsajdu. Jeho dorážka proto nemůže platit!
     
    88
    Mariano se po zmatcích na hranici pokutového území opřel do odraženého míče, jenže jeho pokus nártem mířil přímo do rukavic připraveného brankáře.
     
    87
    Střídající Boateng si naběhl za obranu Realu Madrid, ale akci hostujícího celku tentokrát zastavuje zdvižený praporek. Po ofsajdu bude rozehrávat Real.
     
    86
    Marcelo se natahoval po odraženém míči, ale brazilskému šikulovi tentokrát scházely centimetry. Real už útočí ze všech sil, ale obrana Levante hraje skvěle.
     
    85
    Rozehrávka přímého kopu se Realu příliš nepovedla. K odraženému míči se přesto probil Marcelo, který odcentroval do prostoru, kam spěchal Ramos, jenže zadák Levante měl k míči blíže.
     
    84
    Karim Benzema při dalším průniku do pokutového území upadl a vymodlil si faul. Real tak bude zahrávat přímý kop z hranice pokutového území.
     
    83
    José Luis Morales uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy, ale míč pouze prodloužil do zámezí. Real tak může pokračovat v kombinaci.
     
    82
    Boateng bez váhání odkopl míč do zámezí. Fotbalisté Levante si zbytečně nechtějí přidělávat práci a raději si pomáhají dlouhými odkopy.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 72. Marcelo (Benzema) – 7. Morales (Postigo), 13. Martí (pen.)

    Karty:   90+4. Marcelo (REA) – 53. Cabaco (LVN), 89. Remeseiro (LVN)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 14:3. Rohy: 15:1. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 11:18.
    Real Madrid: Courtois – Odriozola Arzallus (46. Bale), Varane, Ramos, Marcelo – Modrić, Casemiro, Isco (60. Benzema) – L. Vázquez, Díaz, Asensio (60. D. Ceballos).
    Náhradníci: Navas – Nacho Fernández, Kroos, Benzema, Bale, D. Ceballos, Reguilón.

    Levante UD: Olazábal – Cabaco, Postigo (76. Chema), Suárez Pier – Remeseiro, Rochina (67. Doukouré), E. Bardhi, Campaña, Toňo – Morales, Martí (79. E. Boateng).
    Náhradníci: Aitor Fernández – Chema, Doukouré, Pedro López, Simon, Dwamena, E. Boateng.

    Rozhodčí: Cuadra – Barbero, López
    thejrc.org