Sampdoria – Sassuolo 0:0 (kon.)
konec
UC Sampdoria
0:0 (0:0)
US Sassuolo Calcio
Pondělí 22.10.2018, 20:30 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Italská Serie A • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:18. (22:31:30)
     
    Čtyři nastavené uplynuly a tak si oba týmy odnášejí z dnešního střetnutí po bodu za bezbrankovou remízu.

    Ani jeden tým se v úvodních minutách do útoku nehrnul. Po několika tvrdých faulech se přece jen zhostilo role tvůrce hry Sassuolo, které se po půlhodině hry dostalo do nebezpečného úniku. Velmi aktivní byl na levém kraji Federico Di Francesco a i největší šance první půle šla přes něj. Jeho přihrávku zpracoval Bourabia, ale následnou střelu umístil pouze do vzdálenější tyče. V závěru první půle měli šanci také domácí, ale Defrel pálil v nadějné pozice jen do obránce. Po změně stran se pokračovalo v nastaveném trendu. Sassuolo se drželo spíše v obraně a vyčkávalo co předvede domácí celek. Ten se ale dostal pouze k jediné nadějnější šanci, kdy pálil z voleje střídající Riccardo Saponara vysoko nad.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Po faulu na Ekdala centroval do pokutového území Caprari. Střídající útočník hledal na zadní tyči Praeta, ale ten byl obsazen hned dvěma soupeři a k hlavičce se neměl šanci dostat.
     
    90+3
    Pol Lirola tentokrát posílal míč zpět ke stoperům. Od Manganiho tak vznikla jedna z posledních akcí zápasu. Po odraženém balonu pálil mizerně z voleje kapitán Sassuola Magnanelli.
     
    90+2
    Sassuolo vstoupilo do nastaveného času o poznání s větší chutí. Lirola poslal míč do vápna na Adjaponga, ale střídající fotbalista nebyl v dobré rychlosti a balon mu utekl za koncovou čáru.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90
    Francesco Magnanelli rozehrál volný přímý kop jen nakrátko. Do vápna se ale míč nedostal, naopak hosté měli co dělat, aby nepustili soupeře do brejku.
     
    89
    Lirola měl dostatek místa i času na pravém kraji. Jeho kličku do středu trávníku ale přečetl s velkým předstihem Praet. Ten ale následně fauloval a hosté zůstanou u balonu.
     
    88
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Fabio Quagliarella, přichází Dawid Kownacki.
     
    87
    Bourabia stačil zastavit rozvíjející se akci soupeře lehkým přidržením. Domácí ale dokázali po rychlé rozehrávce znovu jít do útoku, tentokrát zasáhl faulem Ekdal.
     
    86
    Sassuolo nyní dvakrát dokázalo získat míč ještě na útočné polovině. První pokus skončil jen na stehně bránícího Tonelliho, druhý už vyletěl zcela mimo hrací plochu.
     
    85
    Hosté rozehrával od vlastní branky pouze k obráncům. Ferrari posunul míč po levém kraji k Sensimu, ale ten ve spolupráci s dalším střídajícím hráčem Matriho nenašel.
     
    84
    Už už to vypadalo na zaváhání Manganiho před vlastním vápnem, ale nakonec to třiadvacetiletý stoper Sassuola proti Caprarimu ustál.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. K vítězství má Sampdoria i Sassuolo stále stejně daleko, ale o něco aktivnějším týmem jsou v posledních minutách hosté.
     
    82
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Khouma Babacar, přichází Alessandro Matri.
     
    81
    Emil Audero teď dostal nebezpečnou malou domů od Andersena. Domácí brankář ale situaci téměř na brankové čáře ustál a před Berardim odpálil míč do bezpečí.
     
    80
    Sassuolo se snaží stabilizovat hru ve střední části trávníku. Babacar znovu tvrdě šel po balonu, ale znovu mu je pískán faul na Murrua.

    Vít Schück

    Branky:

    Karty:   21. J. Andersen (SMD), 54. É. Barreto (SMD) – 6. Marlon (SAS), 34. Di Francesco (SAS), 64. D. Berardi (SAS)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:18.
    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Tonelli, J. Andersen, Murru – Praet, Ekdal, É. Barreto – Defrel (63. Caprari), G. Ramírez (76. Saponara), Quagliarella (88. Kownacki).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Belec – Vieira, Saponara, Sala, Caprari, Jankto, Colley, Linetty, J. Tavares, A. Ferrari, Kownacki.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Marlon, Magnani, G. M. Ferrari – Lirola, Bourabia, Magnanelli (C), Di Francesco (72. Sensi) – D. Berardi, Babacar (82. Matri), Djuričić (66. Adjapong).
    Náhradníci: Satalino, Pegolo – Lemos, Matri, Sensi, Peluso, Sernicola, Trotta, Dell'Orco, Locatelli, Adjapong, Brignola.

    Rozhodčí: Fourneau – Vuoto, Gori
    bahis siteleri