Chabarovsk – N.Novgorod 3:4 (po pr.) | Vladivostok – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | Novosibirsk – Kazaň 0:1 (kon.)
Barys – Minsk 3:1 (kon.) | Ufa – Omsk 0:1 (po pr.) | Jokerit – Riga 7:3 (kon.)
Soči – HC Slovan 4:2 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 4:2 (kon.)
po prodl.
Amur Chabarovsk
3:4 (1:1, 2:1, 0:1 - 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 22.10.2018, 11:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání
    Jan Kolář – čtyři střely na branku, 2 hity, čas na ledě 24:10
    Michal Jordán – dvě střely na branku, čas na ledě 20:29
    Tomáš Zohorna – pět střel na branku, 1 hit, čas na ledě 17:20 (14:29:03)
     
    Vyrovnané utkání, které si zasloužilo přídavek v podobě prodloužení, ve kterém se štěstí přiklonilo více na stranu hostí a Novgorod po sérii špatných výsledků konečně vítězí, ač v prodloužení. Nicméně v zápase spíše dotahovali náskok soupeře a dva body z tohoto zápasu jsou pro ně určitě cenné.
     
    Konec zápasu.
    62:17 Anton ŠENFELD - 3:4
     
    62:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A nakonec druhý bod bude brát Novgorod, kdy se po úniku prosadil z pravé strany ANTON ŠENFELD, hráč, který dal první a i poslední branku. Asistence: Mat Bodie.
     
    61:29
    Nyní se ke střele dostali hosté, ale puk minul branku a odráží se od zadního mantinelu. K dorážce se již Novgorod nedostal.
     
    60:51
    První velká šance v prodloužení! Danil Fajzullin mohl být hrdinou zápasu, ale v úniku se mu nepodařilo z bekhendu přehodit beton Galimova!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina nám přinesla nejméně atraktivní podívanou. Viděli jsme v ní nakonec vyrovnávací branku Novgorodu, která musela být ještě přezkoumána video rozhodčím. Chabarovsk se však dobře bránil, nicméně nakonec nedokázal ubránit koncovku zápasu a uvidíme, které mužstvo si vezme bod navíc.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:00
    Obě mužstva se již nepouští do bezhlavého útočení a vyhlíží prodloužení, případně samostatné nájezdy, které budou muset rozhodnout o osudu tohoto zápasu.
    58:00 Dmitrij SJOMIN - 3:3
     
    58:00
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Po dlouhém rozhodování nakonec branka platí a dočkáme se pravděpodobně prodloužení! DMITRIJ SJOMIN dorážel puk po nahození z pravé strany. I přesto, že byl v brankovišti, tak tam nebyl úmyslně, ale vinou domácího hráče, který jej tam v souboji natlačil. Asistence: Anton Volčenkov a Dmitrij Korobov.
     
    57:56
    Novgorod sice dosáhl branky, ale rozhodčí je u videa a bude se řešit postavení hráče v brankovišti, který právě dorážel puk za záda Alikina. No, tato branka by asi platit neměla.
     
    57:00
    Poslední tři minuty zápasu...Novgorod se stále marně snaží dostat do souvislejšího tlaku před Alikinem.
     
    55:38
    Chabarovsku se daří v posledních minutách tlumit tlak soupeře a dobře jim narušuje jejich souhru. Na nějaký větší tlak Novgorodu tak čekáme...
     
    55:00
    Maxim Kondratěv s pukem za vlastní brankou a bude chtít v klidu rozehrát. To se však nakonec moc nepodařilo a je odpískáno zakázané uvolnění domácích.
     
    54:13
    Bogdan Potěchin po vyhraném buly střílí na Galimova, který sice neudržel puk, ale odrazil se do míst, kde byl jeho spoluhráč a ten se o vše již postaral.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 6. Vl. Ušenin (Gorškov, Vj. Ušenin), 24. Dědunov, 36. A. Kuzněcov (Potěchin, Aťušov) – 2. Šenfeld (Žafjarov), 39. D. Iljin (Šenfeld), 58. D. Sjomin (Volčenkov, Korobov), 63. Šenfeld (Bodie)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Kašík) – J. Kolář (A), Kondratěv, D. Vorobjov, Korjagin, Aťušov (C), Jordán, Alexandrov – Pjanov, T. Zohorna, Fajzullin – Železkov, Dědunov, Ruděnkov – Gorškov, Vl. Ušenin (A), Vj. Ušenin – Rasskazov, Popugajev, A. Kuzněcov – Potěchin.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Tichomirov) – Sergijenko, Volčenkov, Korobov, Bodie, Holm, Barancev (A), Orlov – Verjajev, Urakov, Šurakov – Žafjarov, Šenfeld, D. Iljin – Calof, D. Sjomin, Sabolič – Paršin (A), Varnakov (C), Miele.

    Rozhodčí: E. Odins, V. Gashilov – G. Lazarev, A. Otmakhov

    Diváci: 5518
    bahis siteleri