Duisburg – St. Pauli 0:1 (kon.)
konec
MSV Duisburg
0:1 (0:0)
FC Sankt Pauli
Pondělí 22.10.2018, 20:30 • Schauinsland-Reisen-Arena • 2. německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:7. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:8. (22:21:21)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec rozlouskla jediné branka, kterou šest minut před koncem zápasu vsítil hostující Allagui, který byl na hřišti jen několik desítek vteřin. Duisburg ale ve druhém poločase výrazně zpřesnil hru, navíc si vytvořil celkem drtivou převahu, která ale nepřinesla moc slibných akcí. Sankt Pauli se sice většinu času bránilo, avšak ojedinělá šance z rohového praporku nakonec rozhodla o zisku tří bodů. Dnešní utkání rovněž nabídlo bojovnou podívanou, k vidění byla vlna nedovolených zákroků.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Nyní měl vyrovnání na hlavě domácí Souza, který ale hlavičku poslal na horní síť. Štěstí pro hosty, Himmelmann bude vykopávat.
     
    90+2
    I tentokráte se k rozehrávce postavil Wolze, kterému se ale rozehrávka absolutně nezdařila. Nyní si Himmelmann určitě bude dávat s odkopem načas.
     
    90+1
    Je tu jedinečná šance pro domácí hráče, Wolze totiž vybojoval standardní situaci z přijatelné vzdálenosti. Možná poslední šance na vyrovnání stavu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Posléze si rozehrávku nekomplikoval Dudziak, který razantním způsobem poslal míč za půlící čáru. Tam v souboji jeden na jednoho uspěl Schnellhardt.
     
    88
    Duisburg podnikl velice nebezpečný protiútok, který nakonec nepřinesl nic nebezpečného, neboť se včas vrátil Ziereis, jenž odklidil balón do zámezí.
     
    85
    Domácí to budou mít nyní hodně složité, pár minut před koncem prohrávají o jednu branku. Nic ale není ztracené, Duisburg klidně může vyrovnat.
     
    84
    Střídání v týmu MSV Duisburg: ze hřiště odchází John Verhoek, přichází Richard Sukuta-Pasu.
    84. ALLAGUI - 0:1
     
    84
    St. Pauli právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu, která přichází pár minut před koncem zápasu! Sankt Pauli zahrávalo rohový kop z pravé strany, nadýchaný centr doplachtil přesně na hlavu SAMIHO ALLAGUIE, jehož hlavička překonala marně se natahujícího Mesenhölera.
     
    83
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Christopher Buchtmann, přichází Sami Allagui.
     
    83
    Flum se uvolnil s míčem a poté zkoušel štěstí z obrovské vzdálenosti. Jeho rána trefila pouze kopačku protihráče, nakonec z toho bude aut pro Duisburg.
     
    82
    Dokonce se k zakončení dostal střídající Veerman, který ale zamířil daleko vedle branky. Mesenhöler nemusel zasahovat, naopak bude vykopávat.
     
    81
    Právě Himmelmann nyní dlouho váhal s rozehrávkou, kterou nakonec poslal po zemi k postranní čáře. Jeho kolegové se dostali na útočnou polovinu.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Christopher Avevor (FC Sankt Pauli).
     
    79
    Na pořadu dne byla standardní situace pro Duisburg. Wiegel rozehrával cvičeným signálem, jeho centr málem překvapil brankáře Himmelmanna.

    David Suchý

    Branky: 84. Allagui

    Karty:   30. Fröde (DUI) – 80. Avevor (SNP)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:7. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:8.
    MSV Duisburg: Mesenhöler – Wiegel, Bomheuer, Nauber, Wolze (C) – Souza, Fröde (76. Albutat), Schnellhardt, Engin – Tašči (76. Iljutcenko), Verhoek (84. Sukuta-Pasu)
    Náhradníci: Davari – Albutat, Daschner, Hajri, Iljutcenko, Regäsel, Sukuta

    FC Sankt Pauli: Himmelmann – Dudziak, Ziereis, Avevor, Buballa – Flum (C), Knoll – Miyaichi (63. Neudecker), Buchtmann (83. Allagui), Daehli – Diamantakos (60. Veerman)
    Náhradníci: Brodersen – Allagui, Nehrig, Neudecker, Sahin, Veerman, Zehir

    Rozhodčí: Müller – Schultes, Bergmann
    thejrc.org