HC MUNI – Black Dogs Budweis 7:0 (kon.)
konec
HC MUNI
7:0 (2:0, 1:0, 4:0)
Black Dogs Budweis
Úterý 23.10.2018, 20:15 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • European University Hockey League
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a při dalším onlajnu zase napočtenou. Daniel Kinc (22:33:48)
     
    Black Dogs Budweis tak ani napotřetí nevybojovali premiérové body. Další příležitost budou mít 20. listopadu, kdy přivítají Gladiators Trenčín. HC Masaryk University se vítězstvím dostávají do čela tabulky a po třech zápase zůstávají neporaženi. O body se je příště pokusí obrat Prague Engineers. Zápas se odehraje 27. října na lede Engineers.
     
    Brněnští hokejisté teď naskákali na Nira Tichona. Tento gólman z Izraele předvedl výborný výkon, stejně jako zbytek týmu. Hosté jsou pochopitelně zklamáni. Pokud vezmeme v potaz celé utkání, tak si takový příděl nezasloužili, nicméně v posledních minutách obdrželi tři branky i kvůli zbytečným vyloučením, a proto Black Dogs odjíždí se sedmigólovou nadílkou. V konfrontaci "Medvědů" a "Psů" tak dnes byli silnější, zodpovědnější a produktivnější "Bruins".
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Medvědi mají puk pod kontrolou a vše nasvědčuje ke konečnému výsledku 7:0.
     
    58:50
    Vypadá to, že si Nir Tichon připíše první čisté konto v této sezóně. Black Dogs se sice pokouší o čestnou branku, ale tomu se snaží domácí hráči zamezit.
     
    57:43
    Masárna právě vstřelila branku! Přesná střela do šibenice a sedmý úder v zápase, konec zápasu se mění v exibici, ADAM STRAKOŠ krásně zakončil a využil přesilovou hru.
     
    56:57
    Zápas je už samozřejmě rozhodnut, tři tvrdé údery Masárny ve třetí třetině znamenají vedení 6:0 a navíc ještě hráči v bílých dresech hrají přesilovou hru.
     
    56:40
    Vyloučení v týmu BLACK DOGS Budweis (Fiala – 2 min., hákování).
     
    56:04
    Masárna právě vstřelila branku! Je tu šestý gól a využitá přesilovka. Matov poslal PAVLU TOMANÍKOVI nahrávku před kasu a ten nekompromisně zakončil.
     
    55:38
    Vyloučení v týmu BLACK DOGS Budweis (Dvořák – 2 min.).
     
    55:35
    Hosté v plném počtu.
     
    55:10
    Domácí v plném počtu.
     
    53:35
    Vyloučení v týmu BLACK DOGS Budweis (Sitter – 2 min., podrážení).
     
    53:10
    Vyloučení v týmu HC Masaryk University (Tomaník – 2 min., napadení).
     
    52:57
    Masárna právě vstřelila branku! Přesná přihrávka od Jana Vaverky doputovala k JIŘÍMU ČTVRTNÍČKOVI a ten využívá přesilovou hru. Asistence Jan Vaverka.
     
    52:29
    Vyloučení v týmu BLACK DOGS Budweis (Křenek – 2 min., hrubost).
     
    51:52
    Oddechový čas pro hosty.
     
    51:40
    Black Dogs jsou stále bezzubí, těžko se dostávají do útočného pásma, naopak domácí hráči dokáží v klidu kombinovat v útočném pásmu a vytváří si další šance na vstřelení branky.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 6. Tomaník (Sedláček, Matov), 19. Račický (Tomaník, Polesný), 33. Čtvrtníček (Bustin), 46. Bustin (Čtvrtníček, Vaverka), 53. Čtvrtníček (Vaverka), 57. Tomaník (Matov, Sedláček), 58. Strakoš (Ivičič, Pucher)


    HC MUNI: Tichon (Dobečka) – Gonos, Kučera, Brabec, Maršálek, Polesný, Pucher, Sedláček – Matov, Ivičič, Čtvrtníček, Biolek, Vomočil, Vaverka, Vlašín, Jedlička, Bustin, Strakoš, Florek, Tomaník, Račický
    Black Dogs Budweis: Lekeš (Terber) – Sitter, Grauer, Růžek, Benda, Kukla – Holub, Jiřinec, Křenek, Šafář, Fiala, Rolinek, Weber, Dvořák, Bahula, Radosta, Dedek, Tejko, Štauber

    Rozhodčí: Kohoutek – Měkýš, Otáhal
    ocianews.com