Jihlava – Prostějov 8:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 1:3 (kon.) | Vsetín – Kladno 2:1 (2:0 po s.n.)
Slavia – Motor ČB 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Havířov 2:4 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
2:4 (2:1, 0:0, 0:3)
AZ Havířov
Středa 24.10.2018, 18:00 • Ostravar aréna • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:26 Jakub MATAI - 2:4
     
    59:26
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ani dvojnásobná přesilovka nebyla Ostravanům platná! Po prohraném buly se puku zmocnil JAKUB MATAI a poslal jej přes celé hřiště do opuštěné branky. Bez asistence.
    57:40 Jakub KOTALA - 2:3
     
    57:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání! Branislav Rehuš poslal puk z levé strany před branku, kde ho Dolejš pouze vyrazil před sebe. Poslal ho navíc přímo na hokejku JAKUBA KOTALY, který se nijak nerozpakoval a včasnou prudkou dorážkou ho poslal za jeho záda. Asistence: Branislav Rehuš a Filip Seman.
    47:58 Jan MARUNA - 2:2
     
    47:58
    Havířov právě vstřelil branku!
    A máme znovu srovnáno! Semanovu ránu od modré dobře tečoval do Dolejšova protipohybu Bořuta. Porubský gólman puk ještě s vypětím všech sil vyrazil, na pohotovou dorážku JANA MARUNY byl už ale krátký. Asistence: Antonín Bořuta a Filip Seman.
    19:00 Jakub ILLÉŠ - 2:1
     
    19:00
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Jako blesk z čistého nebe se objevila krásná přihrávka Michala Vymazala od pravého mantinelu na najíždějícího JAKUBA ILLÉŠE, který střelou z jízdy propálil Ondřeje Bláhu. Asistence: Michal Vymazal a Patrik Urbanec.
    05:43 Aleš JERGL - 1:1
     
    05:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Nikým nehlídaný Jakub Dudek projel až před Dolejše a pokusil se ho překonat bekhendem. Porubský brankář sice jeho pokus vyrazil, ale bohužel pro něj pouze na dojíždějícího ALEŠE JERGLA, který puk pohotově doklepl za jeho záda. Asistence: Jakub Dudek a Radek Pořízek.
    02:50 Jozef BALÁŽ - 1:0
     
    02:50
    Poruba právě vstřelila branku!
    Jen co jsem dopsal předchozí zprávu, porubští udeřili! Patrik Urbanec poslal chytrou střílenou přihrávku od modré čáry na levý kruh, odkud nekompromisně vypálil JOZEF BALÁŽ a propálil Ondřeje Bláhu. Asistence: Patrik Urbanec a Martin Matějíček.
    Marken.cz

    David Kubatík

    Branky a nahrávky: 3. Baláž (Urbanec, Matějíček), 19. Illéš (Vymazal, Urbanec) – 6. Jergl (Dudek, Pořízek), 48. Maruna (Bořuta, F. Seman), 58. Kotala (Rehuš, F. Seman), 60. Matai


    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Kůdela) – Dundáček, Ovčačík (A), Urbanec, Matějíček, Adam, Čypas – Vymazal, Illéš, Rubner – J. Káňa (A), Zdeněk (C), Ollender – Jankovský, T. Jáchym, Kanko – Fojtík, Baláž, Toman – Häring.
    AZ Havířov: Bláha (Matoušek) – Chroboček, Matai, Bořuta, Zdeněk, Rutar, Dudek, Mrowiec – Gřeš, Pořízek, Jergl – R. Veselý, F. Seman (A), Rehuš – Kotala, Maruna (C), L. Bednář – Macuh, Haas (A), O. Procházka.

    Rozhodčí: Čech, Přikryl – Lukš, Novák

    Diváci: 679
    thejrc.org