David Servis – Písek 8:5 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 1:2 (po pr.)
Val. Meziříčí – Šumperk 4:2 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 4:3 (kon.) | Opava – Orlová 6:5 (po pr.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 24.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:40
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Valaši znovu vedou o dvě branky! Jenáček poslal střílenou nahrávku před Kristína, kterou přesně tečoval ONDŘEJ MARTINÍK a poslal černou gumu za brankáře hostí. Asistence: Jakub Jenáček.
     
    40:25
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci hned v úvodu třetí části snižují! VOJTĚCH KREJČIŘÍK si našel vyražený kotouč v brankovišti a rychle jej poslal za bezmocného a ležícího Šurého. Asistence: Tomáš Sedlák a Tomáš Drtil.
     
    38:47
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Valaši proměňují přečíslení dva na jednoho! Dvořák při něm našel přesnou žabičkou PETRA SEIDLERA, který trefil naprosto bezchybně teploměr Kristína. Bobři se tak před koncem druhé periody ujímají dvoubrankového vedení. Asistence: Petr Dvořák.
     
    11:46
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že se Šumperk znovu osvobodí, u puku za brankou byl ale nejrychleji Vaněk, který jej okamžitě poslal před bránu PETRU DVOŘÁKOVI, a ten nekompromisně zavěsil pod horní víko soupeřovy svatyně. Bobři tak otáčejí průběh utkání a jdou do jednobrankového vedení. Asistence: Rostislav Vaněk.
     
    06:08
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    JAKUB POŘICKÝ si převzal puk ve středním pásmu, vyjel do útočného pásma, kde z prostoru pro vhazování trefuje nekompromisně levý horní růžek Kristínovy klece a na Bobří hrázi máme vyrovnáno. Asistence: Stanislav Báchor a Vladimír Váňa.
     
    02:54
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk jde po třech minutách do vedení! Plášek namířil svůj pokus mimo branku, na poslední chvíli do ní ale stačil vložit hokejku JAKUB ČUŘÍK, jehož teč skončila až za bezmocným Šurým. Asistence: Karel Plášek.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 7. Pořický (Báchor, Váňa), 12. Dvořák (Vaněk), 39. Seidler (Dvořák), 55. Martiník (Jenáček) – 3. Čuřík (Plášek), 41. Krejčiřík (Sedlák, Drtil)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Šurý (Plšek) – Váňa, Báchor, Žák, Holiš, Jenáček, Rudl, Kamas – Pořický, Daněk (A), Brunec (C) – Vaněk, Dvořák, Seidler – Hořanský, Martiník (A), Vítek – Andris, Dalajka, Dubnický.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Kristín (O. Haloda) – Drtil, Sedlák (A), Řezáč, Gewiese (C), M. Haloda, Tolokonnikov – Čuřík, Krejčiřík, Plášek (A) – Vorobjev, Pokorný, Romančík – Ostřanský, Hroch, Antonov – Blecha, Urban, Kočica.

    Rozhodčí: Cabák – Novák, Bartek.
    thejrc.org