David Servis – Písek 8:5 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 1:2 (po pr.)
Val. Meziříčí – Šumperk 4:2 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 4:3 (kon.) | Opava – Orlová 6:5 (po pr.)
konec
HK Nový Jičín
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 24.10.2018, 18:00 • ZS Nový Jičín • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín tuto přesilovku využívá a ztrácí už jen jeden gól! Finsterle zakončil dlouhatánskou kombinaci křižným pasem za vzdálenější tyč, kde stál DOMINIK MATULA a Hlaváč se už neměl šanci přesunout. Asistence: Lukáš Finsterle, Matěj Charvát.
     
    50:04
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté se poměrně brzy vrací do hry o body! Dominik Hladiš to po přihrávce od Fišery zkusil od modré. Kotouč k pravé tyči domácí branky nedoletěl, nicméně z dorážky ho do sítě dostal DOMINIK MATULA. Asistence: Dominik Hladiš, Jaroslav Šaršok.
     
    48:02
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    K velké radosti fanoušků se domácí přibližují vítězství! Rozehrávající hráči Hodonína udělali obrovskou minelu v obranném pásmu, kde namazali JAKUBU LEHEČKOVI. Ten mířil z mezikruží mezi betony Kubáně, který kotouč jenom zpomalil a nechal ho propadnout za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    40:35
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hrachovského dělovka byla nepřesná a puk se od zadního mantinelu odrazil do středního pásma. Z něj se domácí ale rychle vrátili díky JANNU SONNKOVI, proti kterému Kubáň vyjel. Útočník Nového Jičína ho ale předčil bekhendovým blafákem a zvýšil na 3:1. Asistence: Jan Poruba, Ondřej Hrachovský.
     
    38:54
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Je sníženo! U pravého mantinelu bojující Matějka si všiml naprosto zapomenutého ADAMA ŠKUTCHANA, který byl znovu úplně sám před Hlaváčem. Diváci už oslavovali jeho zákrok lapačkou, ovšem puk mu z ní vypadl za brankovou čáru, čehož si po autorovi střely všiml i dojíždějící hlavní rozhodčí. Asistence: Jan Matějka, Róbert Mikéska.
     
    31:01
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí zatím paní štěstěna přeje mírou vrchovatou! Miroslav Krupa přihrál dozadu na modrou čáru k DANIELU PECHOVI, kterému střela golfákem absolutně nesedla, což Kubáně natolik zaskočilo, že pomalu letící puk zčistajasna skončil za jeho zády. Asistence: Miroslav Krupa.
     
    27:45
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Tak to je ukázkový příklad pravidla nedáš – dostaneš! Matula svou šanci nevyužil a domácí rychle přešli do protiútoku. Tomeček z pravého mantinelu nahrál na osu kluziště a střela zápěstím od LUKÁŠE IRGLA proletěla mezi betony Kubáně až do sítě. Asistence: Jaroslav Tomeček, Lukáš Motloch.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 28. Irgl (Tomeček, Motloch), 32. Pecha (Krupa), 41. Sonnek (Poruba, Hrachovský), 49. Lehečka – 39. Škutchan (Matějka, Mikéska), 51. Matula (Hladiš, Šaršok), 54. Matula (Finsterle, Charvát)


    HK Nový Jičín: Hlaváč (V. Sonnek) – Adamík, Már, Hruška (C), Hrachovský, Metelka, Gřesík, Tomeček – Palacký, Palička, Krupa, Pecha, Motloch, Lehečka, Chvostek (A), Poruba, Zedník (A), Vaňo, Sonnek, Slovák, Irgl.
    SHK Drtiči Hodonín: Kubáň (Juríček) – Sedlák, Fišera, Kobylík, Rýpar, Mikéska, Ševčík, Hladiš, Miklík (A) – Charvát (A), Matějka, Šaršok, Finsterle, Škutchan, Růžička, Matula, Jurča (C), Polák.

    Rozhodčí: Král – Novotný, Šimčík
    thejrc.org