Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Buffalo – Montreal 4:3 (kon.) | New Jersey – Nashville 3:4 (po pr.)
St. Louis – Columbus 4:7 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.) | Chicago – NY Rangers 4:1 (kon.)
Dallas – Anaheim 5:2 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 1:9 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Arizona – Vancouver 4:1 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:1)
Nashville Predators
Pátek 26.10.2018, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a dobrou noc, případně dobré ráno! (04:03:43)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:23
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Kyle Turris (NSH) 1+1
    2. Nico Hischier (NJD) 2+0
    3. Kyle Palmieri (NJD) 0+3
     
    Utkání mezi New Jersey a Nashvillem končí výhrou hostujícího celku v prodloužení, rozhodl o tom svou trefou Kyle Turris! Predators v utkání ani jednou nevedli, i tak ale berou všechny body. Domácí pokaždé vedli, ale o své jednobrankové vedení vždycky přišli. Dvakrát se prosadil Nico Hischier a jednou Damon Severson. Za hosty skórovali Yannick Weber, Viktor Arvidsson, Filip Forsberg a zmiňovaný Kyle Turris.

    Střely na branku: 36:36
    Diváci: 15 164
     
    Konec zápasu.
    63:35 Kyle TURRIS - 3:4
     
    63:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Výhru a bonusový bod nakonec berou hosté, kteří se prosazují z takové nenápadné akce! KYLE TURRIS si najel středem hřiště do pásma a svižnou ránou ukončuje dnešní utkání! Asistence: Mattias Ekholm.
     
    62:43
    Nico Hischier se rozjel a přijal kotouč od Vatanena. Před brankou se mu ovšem nepovedlo projít přes bránící hráče, a tak jsou u kotouče opět hokejisté Predators.
     
    62:05
    Do první větší šance v prodloužení se dostal Craig Smith, jenž ale zakončoval do betonů Kinkaida. Na druhé straně ve větší šanci Andy Grenee, který si najel před branku, ale Saros chytá!
     
    61:22
    Viktor Arvidsson se dostával po pravé straně do zakončení, ale na pravém kruhu jej skvěle vytlačil Kyle Palmieri. Predators ovšem na kotouči zůstává.
     
    60:20
    Po vhazování se ke kotouči dostali hosté, jenž se s pukem dostali za branku. Mattias Ekholm ho má na hokejce a vymýšlí, co vymyslí směrem dopředu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Fantastická třetí třetina a šedesát minut hry jsou minulostí. V druhé polovině třetí části srovnal v přesilové hře Filip Forsberg, a tak jde utkání do prodloužení! Hrát se hude klasicky tři na tři, pro Devils je to první prodloužení v ročníku.

    Střely na branku: 35:32
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Kyle Palmieri následně zachytil kotouč a pokoušel se nacpat před branku. To se mu sice povedlo, ale k zakončení nedošlo. Střela domácího útočníka byla zablokovaná.
     
    59:01
    Sami Vatanen nahazuje za branku hostů a jde střídat. Začíná nám poslední minuta základní hrací doby a utkání s největší pravděpodobností půjde do prodloužení.
     
    57:58
    Následně dostal přihrávku na zadní tyčku Travis Zajac, jenž udělal kličku a zakončoval. Byl ovšem ve velkém úhlu a k neštěstí domácího publika zakončoval jen do boční sítě!
     
    57:20
    Nashville následně kombinoval v útočné třetině, kde ale nic nevymyslel. Do velké šance se následně dostal Kyle Palmieri, jenž si najel k pravému kruhu, ale zakončení na vzdálenější tyčku Saros skvěle zachytil!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 3. Severson (Hall, Palmieri), 20. Hischier (Hall, Palmieri), 34. Hischier (Palmieri, Vatanen) – 15. Y. Weber (Fiala, Järnkrok), 34. Arvidsson (Turris, Josi), 54. F. Forsberg (Johansen, P. K. Subban), 64. Turris (Ekholm)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Gryba – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Dea – Wood, Zajac, Quenneville – Boyle, Coleman, Noesen.
    Nashville Predators: Saros (Grosenick) – Ellis, Josi, P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Bitetto – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – C. Smith, Turris, Grimaldi – Järnkrok, Sissons, Fiala – Rinaldo, Bonino, Hartman.

    Rozhodčí: Hebert, Pochmara – Miller, Nowak
    thejrc.org