Karviná – Olomouc 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 1905 3:0 (kon.) | Opava – Příbram 5:0 (kon.)
Zlín – Sparta 1:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
3:0 (2:0)
Bohemians Praha 1905
Sobota 27.10.2018, 15:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek víkendu. (17:00:49)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 1:4. Rohy: 4:5.
     
    Je dobojováno, Mladá Boleslav poráží Bohemians 3:0. Velký krok ke třem bodům udělali domácí už v prvním poločase, když se už v šesté minutě prosadil Tomáš Přikryl a později parádní kombinaci zakončil Nikolaj Komličenko, který se prosadil už podvanácté v sezoně. Pražané začali po přestávce vzdorovat daleko více, velmi dobrý výkon předvedl především Abdulla Yusuf Helal, který měl několik šancí, ani jednu z nich ovšem neproměnil, a to včetně samostatného úniku. Definitivní pojistku dal boleslavské výhře střídající Adnan Džafić, hosté už se v závěru na nic nezmohli.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Rychlý brejk domácích táhl talentovaná Novák, už ale neměl s kým kombinovat, proto hru zastavil a otočil ji směrem vzad k Jiřímu Kateřiňákovi.
     
    90+1
    Reiter se odpoutal od Mareše a hledal před brankou se uvolňujícího útočníka Helala, který se ovšem přes Hůlku nedokázal uvolnit.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat tři minuty.
     
    89
    Pauschek předvedl elegantní patičku, vzdušný souboj Kateřiňáka s Haškem skončil nedovoleným zákrokem hostujícího mladíka. Přímý kop pro Mladou Boleslav.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Petr Mareš (FK Mladá Boleslav).
     
    87
    Bohemians se ženou alespoň za kontaktní brankou, většinu jejich akcí táhne Helal. Bylo tomu tak i nyní, snaha hostí ale vyústila jen v nepovedený pokus Tilla Schumachera.
     
    86
    Další práce pro Jana Šedu. Tentokráte jej hlavičkou z penaltového puntíku prověřil Mašek, jeho zakončení ale předcházel faul na Ladislava Takácse.
     
    85
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Daniel Novák.
     
    84
    Helal měl znovu až příliš volného prostoru, načež se odhodlal k dalšímu střeleckému pokusu, který byl tečován na roh. Úspěchem neskončila ani následná hlavička bahrajnského čahouna.
     
    83
    Komličenkovi se málem podařilo do samostatného úniku vyslat Tomáše Přikryla, výtečný obranný zákrok ale ve skluzu na poslední chvíli předvedl čerstvý Švec.
     
    82
    Pauschekův odkop zasáhl hlavního sudího, od kterého se balon odrazil příhodně pro Helala. Ten nahrával Maškovi, s ním se ale výtečně vrátil Takács.
     
    81
    Domácí mohli podniknout další rychlou protiakci, už se ale nikam nechtěli hnát, Džafić si místo toho došel pro nedovolený zákrok od Martina Dostála.
     
    80
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jiří Bederka, přichází Michal Švec.
     
    79
    Jiří Bederka projevil svou frustraci a v krátkém časovém sledu se prezentoval druhým zákrokem za hranicí fotbalových pravidel, načež mu hlavní sudí udělil poslední varování.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 6. Přikryl (Komličenko), 35. Komličenko (Přikryl), 75. Džafić (Komličenko)

    Karty:   9. Matějovský (MBL), 62. Džafić (MBL), 88. Mareš (MBL) – 60. Mašek (BOH), 77. Bederka (BOH)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 1:4. Rohy: 4:5.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Takács, Hůlka, Mareš – Hubínek, Matějovský (C) (67. Kateřiňák) – Konaté (46. Džafić), Přikryl, Ladra (85. Dan. Novák) – Komličenko.
    Náhradníci: Kamenár – Jaroslav Diviš, Kateřiňák, Chaluš, Dan. Novák, Křapka, Džafić.

    Bohemians Praha 1905: Valeš – M. Dostál, Krch (C), Šmíd, Schumacher – Reiter, Bederka (80. Švec), F. Hašek, Vaníček (46. Mašek) – Záviška (58. Vodháněl), Yusuf Helal.
    Náhradníci: Fryšták – Švec, Jindřišek, Bartek, Vodháněl, Mašek.

    Rozhodčí: Pavel Franěk – Pavel Vlasjuk, Lucie Ratajová

    Diváci: 2 539
    bahis siteleri