Dortmund – Hertha 2:2 (kon.) | Düsseldorf – Wolfsburg 0:3 (kon.) | Hannover – Augsburg 1:2 (kon.)
Mohuč – Bayern 1:2 (kon.) | Hoffenheim – Stuttgart 4:0 (kon.)
konec
Hannover 96
1:2 (0:1)
FC Augsburg
Sobota 27.10.2018, 15:30 • HDI-Arena. Hannover • Německá Bundesliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 12:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 12:16. (19:17:30)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Augsburgu, který Hannover porazil poměrem 2:1. Hosté se k první brance dostali v samotném úvodu, druhá branka přišla až po necelé hodině kdy, z pokutového kopu se totiž prosadil Finnbogason. Hannover najednou začal hrát, za což byl odměněn kontaktní brankou, která nemusela být tou poslední. Domácí totiž ke konci zápasu měli velký tlak, nicméně soupeře hodně podržel brankář Luthe.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ani další centr se příliš nepovedl, Luthe tak určitě nebude s rozehrávkou nikam spěchat.
     
    90+3
    Hannover rozjíždí jednu z posledních útočných akcí, u balónu je Walace, kterému se ale nedaří dostat přes přehuštěný střed hrací plochy.
     
    90+2
    K centru z levé strany se dostal Albornoz, který ale svojí nabídku zakroutil ven z hrací plochy. Luthe se ujme rozehrávky od své svatyně.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    Nyní si na centrovaný balón z kopačky Haragučiho naskakoval Wood, jehož zakončení nakonec skončilo na horní síti. To byla sympatická akce domácích.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Augsburg hraje poslední vteřiny hodně zkušeně, nyní si vybojoval aut z pravé strany.
     
    86
    Aby toho nebylo málo, tak si nedovolený zákrok vybojoval hostující Hahn, který to ale udělal hodně zkušeně. Augsburg rozehrává z vlastní poloviny.
     
    85
    V pokutovém území ještě skončil na zemi jeden z hostujících hráčů, což bude práce pro lékaře, kteří okamžitě spěchají na hrací plochu.
     
    84
    Luthe zachránil svůj celek! K hlavičce se totiž dostal domácí Fullkrug, jehož hlavičku o zem dokázal hostující brankář senzačně vyrazit.
     
    83
    Nakonec z toho nebude ani rohový kop, Luthe si na balón vůbec nesáhl. Naopak budeme sledovat odkop od branky, který zřejmě bude mít časovou prodlevu.
     
    82
    K oné rozehrávce se postavil Haraguči, který to pochopitelně zkoušel přímo na bránu. Technická rána skončila kousek vedle hostující svatyně.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Kevin Danso (FC Augsburg).
     
    80
    Hannover začíná výrazně svírat svého soupeře, který se v posledních vteřinách pouze brání. Nyní budeme sledovat standardní situaci.
     
    79
    Brankář Luthe poslal odkop od své branky do levé části hrací plochy, kde ale v hlavičkovém souboji neuspěl kolega Max. Domácí se vracejí za míč.
     
    78
    Domácí rozjeli celkem zdlouhavou kombinaci ve středu hrací plochy, poté se k centru dostal Wood, který našel pouze kopačku prvního protihráče.

    David Suchý

    Branky: 72. Bebou – 8. R. Khedira, 63. Finnbogason (pen.)

    Karty:   62. Haraguči (HAN) – 21. Richter (AUG), 76. Baier (AUG), 81. Danso (AUG)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 12:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 12:16.
    Hannover 96: Esser – Elez (65. Weydandt), Anton (C), Wimmer – Haraguči, Schwegler (46. Muslija), Walace, Albornoz – Wood, Bebou – Füllkrug.
    Náhradníci: Tschauner – Asano, Fossum, Muslija, Ostrzolek, Sorg, Weydandt.

    FC Augsburg: Luthe – Gouweleeuw, R. Khedira, Hinteregger – Schmid – Baier (C), Max, Ku Ja-Čeol (68. Jensen) – Hahn, Finnbogason (75. Danso), Richter (46. Gregoritsch).
    Náhradníci: Leneis – Danso, Framberger, Götze, Gregoritsch, Jensen, Morávek.

    Rozhodčí: Robert Kampka – Jan Seidel, Christian Bandurski
    ocianews.com