Magnitogorsk – Dynamo Moskva 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Čeljabinsk 4:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Dynamo Moskva
Sobota 27.10.2018, 14:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (16:07:45)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Michal Bulíř (MET): 0+0, 4 střely, čas na ledě 19:30
     
    Je dobojováno, Magnitogorsk na domácím ledě zabral a udolal Dynamo Moskva těsně 2:1. Hosté se sice ujali vedení už ve druhé minutě zásluhou Zackrissona, za Metallurg ale ještě v první třetině vyrovnal Pakarinen a v té druhé dokonal obrat Dennis Rasmussen. Ve třetí části si svěřenci Josefa Jandače svůj těsný náskok pečlivě hlídali a nepustili Dynamo do žádných velkých šancí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Hráči Dynama sice kombinují v útočném pásmu, k žádným střelám se ale nedostávají. A čas běží...
     
    58:56
    Ivan Bočarov upaluje na střídačku, hosté to zkusí v šesti!
     
    58:02
    Hra byla po dlouhé době přerušena a následovat bude ještě jedna komerční přestávka.
     
    57:37
    Pas na Indrašise byl příliš prudký a kotouče se ujal brankář Košečkin, který ho bez váhání vysokým obloukem vyhodil do bezpečí.
     
    57:08
    Domácí hokejisté opět dostávají kotouč do bezpečí, hráčům Dynama se čas na vstřelení vyrovnávacího gólu začíná krátit.
     
    56:16
    Patrik Zackrisson nabral rychlost ve středním pásmu a prokousal se až do mezikruží, tam ale o puk přišel ještě předtím, než stihl vystřelit.
     
    55:24
    Iiro Pakarinen neměl komu přihrát, a tak od červené čáry jen nastřelil puk do útočné třetiny a odjel vystřídat.
     
    54:33
    Hostům se až teď podařilo dostat kotouč z vlastního pásma, svěřenci Josefa Jandače ale nenechali Dynamo ani vystřídat a opět vesele kombinují.
     
    53:45
    Matt Ellison a krátce po něm ještě Jevgenij Timkin se dostali ke střelám z mezikruží, Bočarov si ale s oběma pokusy poradil.
     
    52:50
    Na konci přečíslení dva na jednoho stál Andrej Čibisov, který mohl pojistit vedení Metallurgu, Ivan Bočarov ale skvělým zákrokem udržel Dynamo ve hře!
     
    51:54
    Košečkin teď chvilku vůbec nevěděl, kde je puk, naštěstí pro Magnitogorsk se ale nikdo v bílém dresu k dorážce z předbrankového prostoru nedostal!
     
    51:02
    Alexej Pepeljajev na útočné modré přišel o puk, Igor Makarov ho ale o pár sekund později zavezl zpět do soupeřovy třetiny.
     
    50:05
    Do konce třetí třetiny zbývá už jen deset minut a hokejisté Metallurgu si pečlivě stráží svůj těsný náskok, hosté jsou ve třetí části zatím zcela bezzubí.
     
    49:12
    Nepovedená rozehrávka Dynama končí na zakázaném uvolnění, hra se tak vrátí zpět před Ivana Bočarova.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 14. Pakarinen (Rasmussen), 25. Rasmussen (Antipin, N. Kuljomin) – 2. Zackrisson (I. Nikulin, Mironov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Antipin, Běreglazov, Matuškin, Vereščagin, Bobrjašov, J. Birjukov, Zajcev – Mozjakin, Ellison, Bulíř – N. Kuljomin, Rasmussen, Pakarinen – N. Shore, Varfolomejev, Čibisov – Jazkov, Timkin, Dorofejev – Ljubimov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Hietanen, Koivisto, I. Nikulin, Volkov, D. Višněvskij, Mironov, Menšikov, Pepeljajev – Kagarlickij, I. Makarov, Šipačov – Indrašis, Tarasov, Brjukvin – V. Kuljomin, Zackrisson, Mozer – Igumnov, Kruglov, Pankratov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Lavrentěv – Galimov, Zacharov
    thejrc.org