Benešov – Velvary 3:1 (kon.) | Zápy – Jirny 6:1 (kon.)
konec
FK Benešov
3:1 (1:0)
TJ Slovan Velvary
Neděle 28.10.2018, 14:30 • Benešov • Česká fotbalová liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Benešova, který svého soupeře porazil poměrem 3:1. Do druhého poločasu sice vstoupily aktivněji Velvary, nicméně to byl domácí celek, který si přichystal druhou branku. Aby toho nebylo málo, tak Benešov zužitkoval také pokutový kop, díky kterému se dostal do tříbrankového vedení. Velvary se jedné branky přeci jenom dočkaly, přímý kop z výborné pozice zužitkoval Vopat, který tak snížil na konečných 3:1. (16:27:22)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Vojtěch Engelmann, přichází Ondřej Rataj.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    90
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Petr Hampl, přichází Robin Procházka.
     
    89
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Petr Srb, přichází Vojtěch Balata.
     
    89
    Benešov se sice dočkal čtvrté trefy, ta nakonec neplatí, neboť se míč ocitl za hrací plochou. To okamžitě signalizoval také hlavní rozhodčí.
     
    88
    Nadějná akce Velvar je u konce, náramně přesným skluzem si totiž pomohl Pedro, který dnes podává opravdu kvalitní výkon. Benešov se žene do protiútoku.
     
    86
    Balata se okamžitě dostal do hlavičkového souboje, ve kterém ale neuspěl. To nemuselo tolik vadit, neboť k odraženému balónu se dostal kolega Laštovka.
     
    85
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Patrik Švantner, přichází Luboš Balata.
     
    84
    Jenomže po další akci je z toho další ofsajd, ve kterém se tentokráte ocitl Srb. Měsíček se zmocní odkopu, který dost možná zamíří na k opačné šestnáctce.
     
    83
    Tentokráte na sebe vzal odpovědnost Engelmann, který centrem našel pouze hlavu protihráče. Benešov ale kombinuje s míčem na útočné polovině.
     
    82
    Na druhé straně jsme sledovali velice nebezpečný centr, který si málem do vlastní branky srazil jeden z hostů. Následovat bude rohový kop zprava.
     
    81
    Má slova si vzal k srdci Kovařík, který se dokázal natlačit až do pokutového území, kde jeho křížná střela směřovala daleko vedle konstrukce.
    80. VOPAT - 3:1
     
    80
    Velvary právě vstřelily branku!
    Snížení je přeci jenom na světě! Velvary měly jedinečnou příležitost, neboť měly k dispozici přímý kop z lukrativní pozice. K míči se postavil LADISLAV VOPAT, který zamířil na brankářovu stranu, nicméně Tetour s tímto záměrem nepočítal.
     
    80
    Tohle není pro hosty vůbec lichotivá zpráva, deset minut před koncem totiž prohrávají už o tři branky. Slovan se jistě bude pokoušet alespoň snížit.
    78. VRŇÁK - 3:0
     
    78
    Benešov právě vstřelil branku!
    Je tu další branka v hostující síti! K rozehrávce pokutového kopu se postavil kapitán ZDENĚK VRŇÁK, který zamířil k pravé tyči, zatímco se Měsíček vydal k opačné konstrukci.

    David Suchý

    Branky: 29. Švantner, 59. Srb, 78. Vrňák (pen.) – 80. Vopat

    Karty:   64. Čapek (BNS) – 31. Polák (VEV)


    FK Benešov: Tetour – Filip, Pedro, Engelmann (90+1. Rataj), Čapek, Švantner (85. L. Balata), Laštovka, Hampl (90. Procházka), Vrňák (C), Srb (89. V. Balata), Brokeš
    Náhradníci: Rotbauer – Rataj, Procházka, L. Balata, V. Balata

    TJ Slovan Velvary: Měsíček – Obrtlík (C), Tenkl, Vopat, Polák (62. Doležal), Ludvík, Šalda, Pavlíček (46. Kafka), Kalaš, Kovařík, Havel
    Náhradníci: Kafka, Řepa, Mucha, Doležal

    Rozhodčí: Mudra – Pastyřík, Langmajer
    bahis siteleri