Valladolid – Espanyol 1:1 (kon.)
konec
Real Valladolid
1:1 (0:1)
Espanyol Barcelona
Pátek 26.10.2018, 21:00 • Estadio Municipal José Zorrilla • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 11:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 16:16. (22:57:07)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Espanyol dlouhou dobu držel hubené vedení, avšak vyrovnávací branka padla až v první minutě nastavení, postaral se o ní střídající Verde, který fantastickým způsobem zahrál přímý kop. Nutno dodat, že si Valladolid branku zasloužil, ve druhém poločase byl výrazně aktivnější. Espanyol toho ve druhém dějství moc nepředvedl, spíše se soustředil na rychlé protiútoky, které ale nevycházely. Valladolid tak neprohrál šesté utkání v řadě, naopak Espanyol páté.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Dnešní utkání se už jen pouze dohrává, domácí stadion je ale ve varu, jejich miláčci se totiž dostali k vyrovnávací brance, která může mít cenu zlata.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Óscar Plano (Real Valladolid).
    90+1. Daniele VERDE - 1:1
     
    90+1
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Domácí se skutečně dostávají k vyrovnávací trefě! K rozehrávce přímého kopu se totiž postavil DANIELE VERDE, jehož fantastická rána skončila až v brance. López se za míčem pouze ohlédl, nicméně tato dělovka byla opravdu výstavní.
     
    90+1
    Jedna z posledních šancí na srovnání, domácí totiž mají k dispozici volný kop z lukrativní vzdálenosti. Diego López si pochopitelně staví zeď.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Valladolid se stále marně pokouší vsítit kýženou branku, Espanyol i nadále odolává.
     
    88
    Calero na nic nečekalo a okamžitě rozehrál standardní situaci z vlastní poloviny. Domácí to zkoušeli po pravém křídle, kde byla cestička vpřed přehuštěná.
     
    87
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Toni Villa, přichází Ivi López.
     
    85
    Diego López byl i tentokráte pozorný, z pravé strany to centrovanou nabídkou zkoušel Antonito, který i tentokráte našel rukavice brankáře.
     
    84
    Stále čekáme na nějaký moment překvapení, Valladolid to zkouší stále stejným způsobem. Obrana Espanyolu je na centrované balónu připravená.
     
    83
    Posléze se k dalšímu centru dostal Plano, kterému se v šestnáctce málem podařilo najít Ünala. Valladolid se dostává k velice slušnému náporu.
     
    82
    Zničehonic se do vyložené šance mohl dostat Iglesias, nicméně hostující forvard byl u míče příliš pozdě. Toho využil brankář Masip, jenž sevřel míč do náruče.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut, Real se marně pokouší vyrovnat. Espanyol je v posledních minutách hodně pasivní.
     
    80
    Verde tentokráte čekal na náběh Toniho, který byl u přihrávky za obranu příliš pozdě. Dídacovi se ale nepovedlo odklidit míč do bezpečí.

    David Suchý

    Branky: 90+1. Verde – 20. Iglesias (Melendo)

    Karty:   45+2. Olivas (RVL), 61. Alcaraz (RVL), 63. Míchel (RVL), 90+3. Plano (RVL) – 73. Javi López (ESB), 75. Vilà (ESB)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 11:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 16:16.
    Real Valladolid: Masip – Moyano (C) (74. Verde), Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – Antoñito, Alcaraz, Míchel, T. Villa (87. Ivi López) – Leo Suárez (55. Plano), Ünal.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Ivi López, Verde, Tuhami, Plano, B. Fernández, J. Moreno.

    Espanyol Barcelona: Diego López – Javi López (C), David López, Hermoso, Vilà – H. Pérez (46. Piatti), Darder, Roca, Melendo (66. V. Sánchez) – Iglesias, Sergio García (77. Ó. Duarte).
    Náhradníci: Roberto – V. Sánchez, Ó. Duarte, Rosales, Baptistão, Piatti, Granero.

    Rozhodčí: Cordero – Escuela, Cerezo
    thejrc.org