Lazio – Inter 0:3 (kon.)
konec
S. S. Lazio
0:3 (0:2)
Inter Milán
Pondělí 29.10.2018, 20:30Italská Serie A • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to všechno. Díky za pozornost a zase někdy u fotbalu na počtěnou. (22:31:19)
     
    Utkání mezi Laziem a Interem je za námi. Hosté po efektivním výkonu berou tři body za výhru 3:0! Opticky aktivněji hráli domácí, ale branky dávali hosté. Mauro Icardi se prosadil dvakrát, jednou se radoval ze vstřelené trefy Marcelo Brozović. Milánský velkoklub potvrdil skvělou formu, vyhrál pošesté v řadě a dostal se na druhý flek Serie A!

    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 7:6. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:10.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Druhý poločas a celé utkání se jen dohrává. Inter se nikam nežene a v klidném tempu kombinuje. Lazio stále léta s snaží se za atmosféru odvděčit alespoň čestným zásahem.
     
    90+2
    Senad Lulić se pokoušel dostat do zakončení po levé straně, ale nepovedlo se mu obhodit bránícího Vrsaljka. Aut pro modrobílé, kteří jsou směrem dopředu už dosti zoufalý.
     
    90
    Nad rámec druhého poločasu budou nastaveny další čtyři minuty. Lazio má šanci snížit ze standardní situace. Rozehrávána bude nějakých pětadvacet metrů od branky.
     
    89
    Hosté nyní ve středu hřiště zastavili akci domácích taktickým nedovoleným zákrokem. Pokračovat se tak bude standardní situací, na přímé ohrožení branky to ale není ani zdaleka.
     
    88
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Keita Baldé.
     
    87
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matías Vecino, přichází Roberto Gagliardini.
     
    87
    Následně Lazio kombinovalo před vápnem, ale vymyslelo jen nepřesný centr nad branku. Autorem byl Sergej Milinković-Savić, pokračujeme dvojitým střídáním Interu.
     
    86
    Hodně slušným centr vymyslel na levé straně Senad Lulić, jenž hledal nabíhající spoluhráče na zadní tyčce. Nakonec ale balon skončil na rohovém kopu po zákroku bránícího hráče Interu.
     
    84
    O vítězi utkání je sice s největší možnou pravděpodobností rozhodnuto, ale Lazio stále maká na plné otáčky, což se cení. Uvidíme, zda se domácí dočkají alespoň čestné branky.
     
    83
    Do vápna se dostal Joaquín Correa a u postranní čáry se pokoušel projít až na malé vápno. Míč ale odkopl bránící hráč na roh, a tak uvidíme další standardku domácích.
     
    82
    Ciro Immobile se nyní trochu šťastně dostal k míči na levé straně vápně a zjevil se sám před Handanovičem. Zakončoval mezi nohy, ale slovinský brankář vytáhl další parádní zákrok.
     
    80
    Matteo Politano se pokoušel projít podél pravé lajny a signalizoval faul na svoji osobu. Rozhodčí ale byli jiného názoru a u míče je tak opět domácí celek, kterému se v zakončení nedaří.
     
    79
    Následně Joaquín Correa zakličkoval na hranici vápna, aby posunul míč na Luliće. Ten zakončoval a o bránícího hráče vybojoval pro své Lazio alespoň rohový kop.
     
    78
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Stefan Radu, přichází Bastos.
     
    76
    Mauro Icardi se po faulu na jeho osobu ujal exekuce standardní situace. Z levé strany zakončoval přímý kop, ale jeho útok na hattrick se zatím odkládá, míč skončil těsně nad břevnem.

    David Panuška

    Branky: 28. Icardi, 41. Brozović, 70. Icardi (Valero)

    Karty:   31. Immobile (LAZ), 48. Radu (LAZ), 71. Cataldi (LAZ) – 18. Brozović (INM), 26. Asamoah (INM), 48. Vrsaljko (INM)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 7:6. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:10.
    S. S. Lazio: Strakoša – Luiz Felipe, Acerbi, Radu (78. Bastos) – Marušić, Parolo, Badelj (34. Cataldi), S. Milinković-Savić, Lulić – F. Caicedo (69. Correa), Immobile.
    Náhradníci: Guerrieri, Proto – Patric, J. Lukaku, Valon Beriša, Alberto, Wallace, Bastos, Cataldi, Murgia, Cáceres, Correa.

    Inter Milán: Handanovič – Vrsaljko, Miranda, Škriniar, Asamoah – Vecino (87. Gagliardini), Brozović – Politano (88. Baldé), Mário (57. Valero), Perišić – Icardi.
    Náhradníci: D. Padelli – Lautaro Martínez, Baldé, Ranocchia, Valero, D'Ambrosio, Candreva, Dalbert, Gagliardini, de Vrij.

    Rozhodčí: Irrati – Vuoto, Manganelli
    thejrc.org