Slavia Plzeň – Židenice 3:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 8:0 (kon.) | Jičín – Ostrava 6:9 (kon.)
Chodov – Střešovice 11:2 (kon.) | Olomouc – Ne 1:9 (kon.) | Panthers – Bohemians 7:8 (po pr.)
konec
FBS Olomouc
1:9 (0:4, 1:0, 0:5)
Ne
Neděle 28.10.2018, 17:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • Extraliga žen • 9. kolo
     
    Třetí třetina nakonec nepřinesla jakoukoliv možnost zápletky, když se Hanačkám přeci jen nedostalo příliš šancí na zdramatizování koncovky. Tigers dokázaly svého soupeře přehrát ve většině herních činnostech a zvládly i závěr po fyzické stránce. Pražanky si tak připisují důležité body pro posun v tabulce, Olomouc bude naopak na osmém místě vystavena soupeřům z dolních pater tabulky. Ode mě je pro dnešek vše, přeji hezký zbytek neděle. (18:42:00)
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 17, Ivanti Tigers – 50
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 6, Ivanti Tigers – 17
     
    Nejlepší hráčky utkání: Lenka Kubíčková (Olomouc) – Iveta Hyršlová (Ivanti Tigers)
     
    Konec zápasu.
     
    59:03
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A je tu další úder Tigers! Devátou branku hostů si po mohutném přečíslení Praženek tentokrát připisuje ELIŠKA CHUDÁ, která dokázala poslat míček přesně pod horní tyč. Asistence: Lucie Řezáčová.
     
    58:25
    Kovaříková se valila na soupeřova polovinu, nicméně Jakubkovičová s Kubíčkovou si nakonec dokázaly vyhovět. Rána z hole útočnice Tigers tak letí příliš vysoko.
     
    57:18
    Tomanová se tlačila do zakončení, jenomže kvůli přehuštěnosti v defenzívě Pražanek nakonec nic kloudného nevymyslela. Olomouc se bude muset stáhnout.
     
    56:39
    Polívková se protlačila k palbě z otočky, jenomže její dělovka prošla jen k Kubíčkové. Dorážka Hyršlové ale taktéž nebyla úspěšná, Olomouc může zklidnit rozehrávku.
     
    55:52
    Domácí ztrácejí znovu míček na soupeřově polovině, Tigers se už nyní nikam neženou.
     
    54:54
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Pražanky si připisují další zásah. Po zaváhání Cholinské na ose hřiště se dostal míček k Hyršlové, která okamžitě vybídla k palbě LUCII JELÍNKOVOU. Její dělovka přilétla přímo k pravé tyči. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    54:25
    Domácí ještě ke konci utkání hrají na tři lajny, jenže toto řešení zatím nemá dostatečnou efektivitu a výsledek. Tigers mají i nadále výraznou dominanci a převahu.
     
    53:02
    Olomouc si vybírá oddechový čas!
     
    52:25
    Hanačky ani tentokrát nezvládly pokrýt Billou, Tigers se přesto nedočkaly další branky. Kubíčková byla u levé tyče dostatečně hbitá. Míček tak skončil mimo prostor olomoucké branky.
     
    51:36
    Olomoucké florbalistky viditelně za svým soupeřem nestíhají, atletická a kondiční převaha Tigers je nyní naprosto opticky rozlišitelná.
     
    50:22
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Pražanky potvrzují svou dominanci. Olomoucké florbalistky nyní nezvládly osobní obranu a po okatém naběhnutí před branku se přesto DENISA BILLÁ bez sebemenší pozornosti Hanaček dostala ke střele. Kubíčková ránu jen srazila do sítě. Asistence: Dominika Kubišová.
     
    49:38
    Řezáčová se protlačila ke střelbě z poloviny hřiště, jenomže olomoucká obrana byla dostatečně hbitě připravena. Ve spolupráci s Kubíčkovou si tak nakonec domácí defenzíva poradila.
     
    48:34
    Žáková se dostala ke střelbě z větší vzdálenosti, ale Karli byla na její dělovku letící těsně nad palubovkou připravena. Hanačky přesto pokračují v další tlaku.

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 26. Oháňková (Reimerová) – 1. Hermannová (Hyršlová), 7. Billá (Pisárová), 10. Jelínková (Hyršlová), 17. Hyršlová, 47. Surá (Šulanová), 48. Polívková (V. Beránková), 51. Billá (Kubišová), 55. Jelínková (Hyršlová), 60. Chudá (Řezáčová)


    FBS Olomouc: Kubíčková (Franková) – Jakubkovičová, Václavíková, Sedláková, Pejzlová, Rozenbergová – Kylarová, Manová (C), Oháňková – Mošťková, Žáková, Reimerová – Tomanová, Cholinská.
    Ne: Karli (Špačková) – V. Beránková, Hermannová (C), Šulanová, Polívková, Kleinová, Billá, Šnajberková – Hyršlová, Surá, Kubišová – Kovaříková, Pisárová, Jelínková – Řezáčová, Chudá.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 44
    thejrc.org