Frýdek-M. – Ústí n/L 6:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
6:2 (5:0, 0:1, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 30.10.2018, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:25 Lukáš VOLF - 6:2
     
    52:25
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nyní už je přesilová hra využitá, ovšem Frýdek-Místek stále vede vysoce 6:2. Severa poslal kotouč z levé strany před bránu, kde jej zpracoval a následně vystřelil do domácí svatyně LUKÁŠ VOLF. Asistence: Jiří Severa a Martin Weinhold.
    47:56 Štěpán NOVOTNÝ - 6:1
     
    47:56
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Dnes už je pravděpodobně rozhodnuto, jelikož Frýdeckomístečtí jdou do vedení 6:1! Po přihrávce Rudovského se k puku dostal ŠTĚPÁN NOVOTNÝ a ten nádhernou střelou, která cinkla o horní tyč rozvlnil bránu Slovanu. Asistence: Jan Rudovský a Jan Bartko.
    25:30 Milan DAVÍDEK - 5:1
     
    25:30
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté dávají gól a snižují na 1:5. Pro brankáře Dlouhého je to zatím dobrý start, jelikož po střídání zatím nedostal gól a navíc si připisuje asistenci. MILAN DAVÍDEK to zkusil z pravé strany a jeho pumelice překonala Danečka. Asistence: Martin Zdvořáček a Jan Dlouhý.
    19:39 Štěpán NOVOTNÝ - 5:0
     
    19:39
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je na ručník, jelikož rysi využívají také třetí přesilovku a vedou neskutečných 5:0! ŠTĚPÁN NOVOTNÝ vyslal zpoza levého kruhu tvrdou ránu, kterou překonal Groha! Asistence: Jan Bartko, Jan Rudovský.
    14:26 Adam RAŠKA - 4:0
     
    14:26
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak tohle vypadá pro hosty už velmi špatně, jelikož Slezané jdou do čtyřbrankového vedení! O tenhle gól se postarala trojice nadějných mladých hráčů. ADAM RAŠKA se skvěle dostal z levé strany přes brankáře a v pádu dokázal dostat kotouč do hostující svatyně. Asistence: Jan Kalus, Jonáš Peterek.
    11:11 Jonáš PETEREK - 3:0
     
    11:11
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    I druhá přesilovka domácích je nakonec využita a rysi vedou už 3:0! JONÁŠ PETEREK to zkusil z levé strany z velkého úhlu a nakonec překonal brankáře Groha, který si pravděpodobně srazil kotouč do brány. Asistence: Jan Kalus, Jiří Krisl.
    04:59 Dušan ŽOVINEC - 2:0
     
    04:59
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak to je fantastický start domácích do tohoto zápasu, jelikož proměňují první přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! Po zmatku před brankovištěm hostů posunul Kofroň kotouč k DUŠANU ŽOVINCOVI a ten z první překonal ležícího brankáře. Asistence: David Kofroň a Patrik Husák.
    03:11 Milan MIKULÍK - 1:0
     
    03:11
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí jdou už ve čtvrté minutě do vedení! Hladonik posunul puk před bránu, kde byl připraven MILAN MIKULÍK a ten parádním bekhendem dostal kotouč za záda Groha. Asistence: Jan Hladonik, David Kofroň.
    Marken.cz

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 4. Mikulík (Hladonik, Kofroň), 5. Žovinec (Kofroň, Husák), 12. Peterek (J. Kalus, Krisl), 15. Raška (J. Kalus, Peterek), 20. Novotný (Bartko, Rudovský), 48. Novotný (Rudovský, Bartko) – 26. Davídek (M. Zdvořáček, J. Dlouhý), 53. L. Volf (Severa, Weinhold)


    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (36. Hlaváč) – Žovinec, Husák, Bartko, Zahradníček, Matyáš, Krisl – Hladonik, Mikulík (C), Kofroň – Martynek (A), Novotný, Klimša (A) – J. Kalus, Peterek, Raška – Rudovský, Kuťák, Christov – Przybyla.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Groh (21. J. Dlouhý) – M. Jandus, Hes, Weinhold, Jeřábek, M. Zdvořáček (A), Zukal, Mert – P. Kousal, Vrdlovec (C), Melka (A) – Severa, L. Volf, T. Jandus – Tůma, Davídek, Chrpa – Planý, Kropáček, Krliš.

    Rozhodčí: Jiří Kašík, Jakub Koziol – Tomáš Měkýš, David Otáhal
    bahis siteleri