Zlín – Litvínov 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 0:1 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Olomouc – Třinec 3:6 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:4 (0:2, 3:0, 0:1 - 0:1)
Mountfield HK
Úterý 30.10.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:56 Lukáš CINGEL - 3:4
     
    60:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po necelé minutě je rozhodnuto a dva body putují do Hradce Králové! Radovan Pavlík ukázal, proč je v reprezentaci. Podél levého mantinelu se dostal do útoku, aby na pravé straně našel LUKÁŠE CINGELA. Ten z první zakončoval do pravé šibenice, Lukeš nemohl zasáhnout. Asistence: Radovan Pavlík.
    55:39 Filip PAVLÍK - 3:3
     
    55:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    A hosté se v několikáté přesilovce v řadě prosazují, FILIP PAVLÍK se nyní trefil naprosto parádně! Na modré čáře se otočil a zápěstím zakončil pod víko Lukešovo klece! Asistence: Maris Bičevskis a Daniel Rákos.
    37:35 Petr KOBLASA - 3:2
     
    37:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Obrat je na světě, domácí celek jde do vedení po takové nenápadné akci! PETR KOBLASA dostal přihrávku před branku, kde se nadvakrát prosadil, kotouč dostal mezi betony Jaroslava Pavelky a domácí poprvé v duelu vedou. Asistence: Ivan Huml a Jan Havel.
    28:22 Ronald KNOT - 2:2
     
    28:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti nějakou dobu kombinovali a následně vyrovnávají! RONALD KNOT se zjevil před Pavelkou, kde se otočil a zakončoval. Pár sekund se nevědělo, kde vlastně kotouč je, ale domácí obránce se nadvakrát prosadil přes ležícího brankáře. Asistence: Vladimír Růžička.
    24:19 Juraj VALACH - 1:2
     
    24:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Poté se ale domácí celek usídlil v útočné třetině a dává kontaktní branku! JURAJ VALACH dostal nabito na pravý kruh a tvrdou ráno z voleje překonal Jaroslava Pavelku pokusem na přední tyčku. Asistence: Pavel Klhůfek a Lukáš Vantuch.
    18:51 Petr ZÁMORSKÝ - 0:2
     
    18:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hráči následně propadli ve dvou u pravého mantinelu a hosté se dostali do přečíslení. PETR ZÁMORSKÝ dostal nabito mezi kruhy a pokusem po ledě překonal Štěpána Lukeše střelou mezi betony, domácí brankář asi nemá čisté svědomí. Asistence: Lukáš Vopelka a Mislav Rosandić.
    10:41 Tomáš VINCOUR - 0:1
     
    10:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí celek byl sice již ve čtyřech, ale i tak inkasuje a Mountfield se prosazuje ve své druhé početní výhodě! Střelu od modré čáry Lukeš vyrazil pouze před TOMÁŠE VINCOURA, kterému se bekhendem povedlo otevřít skóre duelu! Asistence: Petr Zámorský a Maris Bičevskis.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. Valach (Klhůfek, Vantuch), 29. Knot (V. Růžička), 38. Koblasa (Huml, J. Havel) – 11. Vincour (Zámorský, Bičevskis), 19. Zámorský (Vopelka, Rosandić), 56. F. Pavlík (Bičevskis, Rákos), 61. Cingel (R. Pavlík)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Stezka) – Mrázek, Jank, Knot, Dietz, Štich, Valach, Buchtela – Duda, V. Růžička, Tomica – J. Havel, Klhůfek, Sklenář – J. Stránský, Vantuch, Marjamäki – Chlouba, Huml, Koblasa.
    Mountfield HK: J. Pavelka (Maxwell) – Zámorský, Linhart, Cibulskis, Graňák, F. Pavlík, Rosandić, Piché – Vincour, Bičevskis, Rákos – Paulovič, Cingel, R. Pavlík – Vopelka, Dragoun, M. Chalupa – Karabáček, Kukumberg, Bezúch.

    Rozhodčí: Petružálek, Pražák – Frodl, Komárek

    Diváci: 3 342
    bahis siteleri