Zlín – Litvínov 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 0:1 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Olomouc – Třinec 3:6 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (1:0, 3:2, 1:0)
HC VERVA Litvínov
Úterý 30.10.2018, 17:20 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:16 Pavel KUBIŠ - 5:2
     
    53:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Velká rána pro Litvínov, Zlín vede o tři branky! Po střele Ondráčka vyrazil Hanuljak kotouč před sebe, kde byl připravený PAVEL KUBIŠ, který ho zasunul do odkryté klece. Kompletuje tak svůj první hattrick v letošní sezóně. Asistence: Jiří Ondráček a Tomáš Fořt.
     
    52:53
    Velké komplikace pro Litvínov, bude totiž hrát oslabení.Ladislav Romančík se proviňuje podrážením a na dvě minuty tak oslabí svůj tým.
     
    47:23
    Další velká šance domácích. Do úniku se opět dostal Šlahař, kterému ale dokázal kotouč vypíchnout obránce Vervy. Poté přišla ještě jedna střela ševců, tu už má ale Hanuljak.
     
    44:25
    Litvínov dostane šanci na snížení, bude hrát přesilovku. Popelka podrazil protihráče když přecházel modrou čáru a odpyká si za dvě minuty.
     
    41:14
    Zlín dostane další přesilovou hru. Miroslav Hanuljak přikryl kotouč a jeho tým za to bude hrát dvě minuty oslabení.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC VERVA Litvínov: ze hřiště odchází Jaroslav Janus, přichází Miroslav Hanuljak.
    39:14 Pavel KUBIŠ - 4:2
     
    39:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani opět velmi rychle odskakují! Další pěknou akci nám předvedla dvojice Tomáš Fořt a PAVEL KUBIŠ. Nejprve dostali kotouč do útočné třetiny a poté druhý jmenovaný zasunul kotouč za Januse zpoza branky. Asistence: Tomáš Fořt.
    38:37 Jakub PETRUŽÁLEK - 3:2
     
    38:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se dostává na dostřel Zlína krásnou akcí! Hosté předvedli rychlý přechod střední třetiny a poté dostal kotouč JAKUB PETRUŽÁLEK, který z střelou z levého kruhu vymetl šibenici Sedláčkovi branky. Asistence: Martin Hanzl a Juraj Mikúš.
     
    34:20
    Je tu druhá přesilovka pro hosty. Podražením se proviňuje nejproduktivnější hráč Beranů Jakub Herman a půjde si tak na dvě minuty odpočinout.
     
    27:42
    První přesilovou hru si zahrají hosté. Nedovoleným bráněním se proviňuje Ralfs Freibergs a půjde si tak odsedět dvě trestné minuty.
    26:26 David NOSEK - 3:1
     
    26:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín si bleskově vrací své dvoubrankové vedení! Od modré nahodil na branku Pavel Sedláček. DAVID NOSEK ale těsně před Janusem změnil dráhu střely do protipohybu brankáře hostů, který tak byl bez šance. Asistence: Pavel Sedláček a Jakub Herman.
    25:50 Michal TRÁVNÍČEK - 2:1
     
    25:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují a dostávají se zpět do hry. Mikúš se napřáhl od modré a poslal střelu přesně na MICHALA TRÁVNÍČKA, který puk dostal díky teči do branky. Asistence: Juraj Mikúš.
    21:54 Jiří ONDRÁČEK - 2:0
     
    21:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín využívá přesilovku a vede o dvě branky! Od modré vystřelil Gazda, střelu ale Janus vyrazil ke clonícímu Fořtovi, který si zajel za branku a přesnou přihrávkou našel před brankou JIŘÍHO ONDRÁČKA, který bez problémů zasunul kotouč do odkryté klece. Asistence: Tomáš Fořt a Daniel Gazda.
     
    21:04
    Zlín si zahraje dvaceti sekundovou přesilovku pět na tři. Nyní se nedovolenou hrou proviňuje Jakub Suchánek, který si tak půjde odsedět dvě minuty za krosček.
     
    19:23
    Je tu druhá přesilovka domácích a úplně zbytečný faul hostů. Juraj Mikúš totiž po přerušení hry napadl zlínského hráče a půjde si tak odsedět dvě minuty za hrubost.
     
    15:22
    Je tu první přesilovka pro Zlín. Dvouminutových trestem je potrestán Jakub Březák, který se proviňuje držením.
    13:30 Pavel KUBIŠ - 1:0
     
    13:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení! Tomáš Fořt se šikovně uvolnil a zajel s kotoučem za branku, odkud našel volného PAVLA KUBIŠE, který se nacházel před brankou a po přihrávce se trefil ke vzdálenější tyči Janusovy klece. Asistence: Tomáš Fořt a Jiří Ondráček.
     
    11:14
    První velká šance hostů, Hübl se dostal až před Sedláčka, pak si ale navedl kotouč za branku a zkusil přihrát do předbrankového prostoru, kde ale byli jen domácí hráči, kteří si kotouč málem srazili do branky.
     
    00:46
    Obrovská šance Beranů na úvod zápasu! Nejprve se ke střele dostal Ondráček, ten Januse nepřekonal, k dorážce se pak ještě dostal Kubiš, ten ale trefil jen tyč a stále je to bez gólů.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 14. Kubiš (Fořt, J. Ondráček), 22. J. Ondráček (Fořt, Gazda), 27. Nosek (P. Sedláček, Herman), 40. Kubiš (Fořt), 54. Kubiš (J. Ondráček, Fořt) – 26. Trávníček (J. Mikúš), 39. Petružálek (M. Hanzl, J. Mikúš)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Řezníček, Valenta, Nosek (A), Žižka (C), Gazda, Ferenc – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Herman, Honejsek, Šlahař – E. Kulda, Fryšara, Okál – Poletín, P. Sedláček, Popelka.
    HC VERVA Litvínov: Janus (41. Hanuljak) – Baránek, Sörvik, Suchánek, Romančík, Ščotka (A), Strejček, Březák – M. Hanzl, J. Mikúš, Petružálek – F. Lukeš, V. Hübl (A), Válek – Trávníček (C), Gerhát, Jurčík – Matoušek, Řehoř, Jícha.

    Rozhodčí: Robin Šír, Jan Hribik – Radek Špringl, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 3291
    thejrc.org