Jihlava – Kladno 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 2:4 (kon.) | Vsetín – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Přerov – Prostějov 4:3 (2:0 po s.n.) | Slavia – Kadaň 2:3 (1:2 po s.n.) | Poruba 2011 – Třebíč 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Litoměřice 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (0:1, 2:1, 2:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 31.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Vítám všechny hokejové fanoušky u online přenosu z utkání dvacátého kola Chence Ligy. Dnes se proti sobě na Lapači postaví v roli domácích tým VHK ROBE Vsetín, který hostí HC Slovan Ústí nad Labem.
     
    HC Slovan Ústí nad Labem

    Tým ze severozápadu Čech se v letošní sezóně trápí. Ústecký Slovan vyhrál ze sedmnácti utkání pouze dvakrát. K šesti bodům za vítězství nad Vsetínem (7:3) a Benátkami nad Jizerou (7:2) přidalo Ústí ještě tři body za dvě prohry na nájezdy a jednu ztrátu v prodloužení. A jsme na devíti bodech – Slovan je v tabulce poslední, na čtrnáctý Frýdek-Místek ztrácí 4 body. Slezané na tento rozdíl odskočili hlavně díky včerejší výhře ve vzájemném utkání.
    Zápas minulého kola: Frýdek-Místek – Ústí nad Labem 6:2

    Nejproduktivnějším hráčem je se sedmnácti kanadskými body (8+9) Antonín Melka, jenž je zároveň i nejlepším střelcem svého celku. Nejvíce asistencí pak zatím nasbíral Daniel Vrdlovec (celkem 3+12), přičemž jeho patnáct bodů jej v tabulce produktivity řadí hned za Melku.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Sérii osmi vítězství, kterou Valaši započali na konci září, zastavil na Lapači českobudějovický Motor. Vsacané ji však po třech dnech proti Prostějovu opět obnovili a následně přidali dvě výhry 2:1 na nájezdy – v Kadani a doma proti Kladnu. Právě dvoubodovým duelem s Rytíři se na jedno kolo posunuli v tabulce před ně, na druhé místo. Po poslední prohře v Havířově ale zelenožlutí putovali zpět na příčku třetí. Od Kladna je však stále dělí pouze jeden bod.
    Zápas minulého kola: Havířov – Vsetín 4:1

    Vsetínští mají ve svém středu třetího a čtvrtého nejproduktivnějšího hráče celé soutěže (více bodů už nasbíralo jen prostějovské duo Divíšek, Nouza). Jedná se o Antonína Pechance (8+15) a Luboše Roba (11+10). Útočnou trojici druhé vsetínské formace doplňuje Vít Jonák (8+10).
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Holomek, Mikuš, Slováček, Teper, Frolo, Mäkinen, Ondračka – Karafiát, Rác, Březina – Jonák, Pechanec, Rob – Kucharczyk, Pitule, Kuronen – Hořanský, Jindra, Vítek.

    HC Slovan Ústí nad Labem: J. Dlouhý (Groh) – M. Jandus, Hes, Weinhold, Jeřábek, M. Zdvořáček, Mert – P. Kousal, Vrdlovec, Melka – Severa, L. Volf, T. Jandus – Tůma, Davídek, Chrpa – Planý, Kropáček, Krliš.

    Rozhodčí: Čech, Barek – Pechánek, Komínek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    V úvodním buly si vedl lépe centr první ústecké formace. Po Vrdlovcově výhře na vhazování se však puku chopili domácí a jako první otestoval pozornost soupeřova gólmana Rác.
     
    01:01
    Pechanec se snažil nahodit kotouč co nejlépe na Roba, jenž čekal na modré čáře, u mantinelu u vstupu do útočného pásma. Bránící hráč Slovanu to Vsetínským trochu zkomplikoval a píská se offside.
     
    01:37
    Jonákova přihrávka zpoza branky přesně našla hokejku hostujícího Tůmy. Ten se s pukem na holi vydal do středního pásma, odkud nahazuje na Gábu. Ten pá puk ve své moci a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    02:04
    Krliš obral o kotouč Frola a po pravém křídle se dostal až před Gábu. Jeho střela z ostrého úhlu byla příliš uspěchaná, navíc ji zblokoval Mäkinen.
     
    03:00
    Vítkova teč Ondračkovy střely od modré skončila na betonech brankáře Dlouhého. Od nich se pak odrazila do rohu kluziště a směrem dopředu mohou hosté.
     
    03:37
    Rác vyhrál buly na Karafiáta, jenž na nic nečekal a rychle vypálil. Toho si všiml Severa a pohotově střelu vsetínského forvarda zablokoval.
     
    04:12
    Domácí jsou zatlačeni až za vlastní branku. Oba celky stihly vystřídat a od vsetínských obránců, přes Pechance vzniká nová ofenzivní akce Valachů.
     
    04:35
    Po zakázaném uvolnění Ústí vyhrál vhazování ve vlastním pásmu Martin Jandus. Nesnažil se vymyslet nic převratného, a tak puk jen šikovně nahodil do útočné třetiny. Tentokrát už se icing nepíská, na puku jsou ale domácí.
     
    05:29
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté se z rychlého protiútoku dva na jednoho dostávají do vedení. Jonákova střela z pravého kruhu se z brankoviště dostala na hokejku zcela volného VÁCLAVA KRLIŠE. Spolu s ním se do brejku vydal Davídek a prvně jmenovaný celou akci nakonec zakončil střelou mezi betony. Asistence: Milan Davídek.
    05:29 Václav KRLIŠ - 0:1
     
    05:52
    Domácí měli šanci na bleskové vyrovnání, blok ústeckých hráčů ale střelu zastavil již na hranici kruhů. A jsou to naopak hosté, kdo začal prokazovat více útočné aktivity.
     
    06:59
    Vsetínu se ani na třetí pokus nepodařilo založit útok od vlastní branky. Píská se zakázané uvolnění.
     
    07:09
    Tomáš Jandus byl u levé tyčky vsetínské brány připraven na teč Weinholdovy střely od modré. Pokus z hranice pásma však mířil spíše za branku, nikoliv vedle ní, a tak nemohl ústecký útočník pohodlně zakončovat.
     
    08:01
    Sám se do pásma dostal Volf. Brzy byl ale napadán dvě hráči soupeře, a tak v prvním možném okamžiku vystřelil na Gábu. Střela byla zblokovaná a zamířila nad bránu.
     
    09:02
    Vítek se přes Kropáčka nedostal do třetiny, a tak pouze nahazuje. Valaši se snaží, zatím se jim však nedaří pásmo před Dlouhým vybojovat.
     
    09:43
    Vsetínský kapitán Holomek stál na začátku akce, která se zrodila za brankou Gáby. Jeho prostředníkem byl centr Rác, který puk vyvezl a také zavezl až k již připravené ústecké obraně. Následně to byl opět Holomek, kdo se ukázal. Tentokrát střelou.
     
    10:13
    Od modré pálil Slováček, jeho střela nebyla pro Dlouhého žádným problémem. Horší už to bylo s dalším střeleckým pokusem, kterým se z mezikruží prezentoval Rob. Ústecký brankář totiž přes clonící hráče moc neviděl.
     
    11:46
    Vsacané se usadili v pásmu a vyvíjí i slibný tlak. Dlouhý ale moc zasahovat nemusí, jelikož většina střel je zblokována obranou.
     
    12:02
    Střelu Tůmy z mezikruží ztečoval Vítek na hokejku Chrpy. Hostující útočník ale takovýto průběh celé situace nečekal, a tak nezvládl náročné zakončení z otočky.
     
    13:16
    Gába kryje skrytou střelu Planého z vrcholu levého kruhu. Ústí se dere ke kotouči.
     
    13:45
    Hosté se opět ocitli v přečíslení dva na jednoho. Kousal s Vrdlovcem nadělali po uvolnění ve středním pásmu starosti obránci Teperovi, který proti nim zůstal před gólmanem sám. I tak si ale poradil.
     
    14:13
    K nadějně vypadající střele se v mezikruží odhodlal Pechanec. Nechybělo by mnoho a centr nejproduktivnější vsetínské formace srovnal skóre zápasu.
     
    14:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Pitule – 2 min., podrážení).
     
    15:13
    Po dlouhé ústecké kombinaci se na vrcholu levého kruhu napřáhl obránce Weinhold. Jeho střelu ukryl Gába mezi ruku a tělo, ale jistý si dlouhou dobu nebyl. Několikrát se po zákroku ohlédl za sebe a také hlídal dojíždějící útočníky.
     
    15:23
    Po krátké úpravě vsetínské branky, jež se vychýlila ze svého obvyklého postavení, následovalo vhazování ve středním pásmu. To šlo na hokejky Valachů, kteří bleskově vyhazují.
     
    15:47
    Ústečtí jsou i přes drobné komplikace zpět před Gábou a kombinují.
     
    16:13
    Jonákovi se podařilo skvěle vystihnout jednu z ústeckých přihrávek a vyslat tak Roba do brejku. Rob se po levém křídle dostal až před Dlouhého a rozhodl se pro zakončení mezi betony. Z tohoto minisouboje vyšel vítězněji hostující gólman a skóre se nemění.
     
    16:42
    Domácí v plném počtu.
     
    17:29
    Hra se odehrává ve středním pásmu, ani jeden z týmů se po skončení ústecké přesilovky nemůže výrazněji prosadit.
     
    18:08
    Jsou to Valaši, kdo se nyní chopil iniciativy a usadil se v pásmu. Kombinace Jonáka s Teperem na modré čáře však úspěch neslaví. Jedna nepřesná nahrávka má na svědomí to, že Vsacané se musí ze třetiny vystěhovat.
     
    19:19
    Pitule zastavil Chrpovo vyhození na modré čáře a poslal kotouč krátkou přihrávkou na Kuronena. Ten byl obklíčen hostujícími hráči, ale i tak zakončil. Dlouhý puk vykopl levou nohou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině jsme byli svědky několika pěkných útočných akcí, přičemž ta ústecká z šesté minuty, v podání Krliše s Davídkem, skončila gólem. Jedná se zatím o jedinou branku zápasu, i když byli hosté v dalším přečíslení. V tomto případě ztroskotali Kousal s Vrdlovcem na Teperovi. Valachům se dařilo vytvářet si stálý tlak, střely ale končily na obraně. V individuální akci se blýskl Rob, když jej Jonák ve vlastním oslabení poslal vstříc Dlouhému. Ani v tomto okamžiku prvního dějství se Valaši neprosadili a můžeme tak konstatovat, že hostující brankář nepustil z osmi vsetínských střel ani jednu.
    Druhá třetina začne cca v 18:19.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Melka musí hned zkraje druhé třetině uklidňovat hru. Ústí vyhrálo vhazování, ale domácí aktivně napadají. Právě Melka má na levém kruhu svého pásma problém s Karafiátem.
     
    20:42
    Kousalovu střelu vyrazil Gába pouze před sebe. Nikdo z najíždějící dvojice Vrdlovec, Martin Jandus kotouč netrefil.
     
    21:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínským se v následné akci daří skórovat a hned ve druhé minutě druhé třetiny tak máme na Lapači srovnáno. Kotouč po Jonákově střele z pravého kruhu šikovně nasměroval za záda Dlouhého LUBOŠ ROB. Asistence: Vít Jonák, Antonín Pechanec.
    21:14 Luboš ROB - 1:1
     
    22:51
    Ústečtí vybojovali kotouč u mantinelu ve středním pásmu a nahodili na branku. Ve stejné situaci se následně ocitli i Vsetínští, takže uvidíme, kdo nakonec převezme otěže zápasu a výrazněji ohrozí branku soupeře.
     
    24:13
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slováčkovo riskantní vyhození zastavil na červené čáře Volf. Hostující útočník se vydal sám do útočného pásma, kde vsetínský bek jeho střelu úspěšně zablokoval. Nikomu už se však nepodařilo čelit přijíždějícímu JIŘÍMU SEVEROVI, který se v mezikruží chopil odraženého kotouče a nehlídán se prosadil od pravé tyčky Gábovy brány. Asistence: Lukáš Volf, Martin Zdvořáček.
    24:13 Jiří SEVERA - 1:2
     
    24:51
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (William Mäkinen – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:05
    Vypadalo to na třetí gól v Gábově síti, když na dlouhou vzdálenost kombinovali Krliš s Vrdlovcem. Domácí brankář se nestihl při přihrávce mířící od levé tyčky na vrchol pravého kruhu a zpět přemístit. Finální střela ale nebyla přesná.
     
    26:22
    Gába se v dosavadním průběhu tohoto oslabení hodně zapotil a zřejmě tomuto stavu nebude hned tak konec. Na trestnou lavici usedá Pechanec. Provinil se podrážením.
     
    26:45
    Ústí kombinuje. Střelu Martina Janduse z vrcholu pravého kruhu blokuje Kucharczyk. Hosté jsou však stále na kotouči.
     
    26:51
    Domácí hrají ve čtyřech.
     
    27:21
    Vsetínští vyhodili tak šikovně, že se do úniku mohl dostat Mäkinen, ten nakonec na puk ve středním pásmu nedosáhl, a tak jej pouze popostrčil blíže k Dlouhému a vydává se na střídačku.
     
    27:55
    Weinholdova střela od modré mířila na bližší tyčku. Gába ji kryje a Vsetín vyhazuje.
     
    28:22
    Domácí v plném počtu.
     
    28:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Šest sekund po svém návratu z trestné lavice ANTONÍN PECHANEC skóruje. I když za notného přispění gólmana Dlouhého, který si kotouč do branky srazil. Asistence: Bez asistence.
    28:28 Antonín PECHANEC - 2:2
     
    29:27
    Holomka obral o kotouč Krliš, jenž k útočné spolupráci vybídl Martina Janduse. Toho však ve středním pásmu čekal stejný osud jako domácí kapitána. O kotouč byl vsetínskými hráči obrán, a ti tak hned obrátili směr hry na druhou stranu.
     
    30:24
    K puku se u levé tyčky Dlouhé branky dostal Rác. Na nic nečekal, prodral se seskupením hokejistů před brankovištěm a pokusil se nasoukat puk mezi betony ústeckého brankáře. Bez úspěchu.
     
    30:45
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Antonín Melka – 2 min., držení).
     
    31:01
    Vsetínští jsou v pásmu a kombinují. První střela v této početní výhodě patřila Pechancovi.
     
    31:13
    Taktéž druhý střelecký pokus šel z hokejky Pechance, který stojí připraven na pravém kruhu. Dorážku Roba Dlouhý kryje.
     
    31:32
    Opět byl v hlavní roli povedené střely Pechanec. V tomto případě poslal zpoza branky přihrávku na Tepera. Ten z první minul bránu.
     
    32:28
    Valaši se tlačí do ústeckého brankoviště při každé vhodné příležitost. Nyní už se však Slovanu daří vyhazovat a vypadá to, že své první oslabení v dnešním utkání přečká bez úhony.
     
    32:45
    Hosté v plném počtu.
     
    33:39
    Hra se po skončení početná výhody Vsetínských uklidnila a domácí pouze nahazují do pásma. Zde jakýkoliv pokus o střelu likviduje ústecká obrana.
     
    34:46
    Pechancovo nahození od mantinelu jemně tečoval hostující útočník Kropáček. Kotouč zamířil na branku Dlouhého, ten byl ale pozorný a svou hokejkou ihned zakročil. Na druhou stranu se tak mohl vydat právě jeho tým. Střelecký pokus připisuje Martin Jandus.
     
    35:46
    Mäkinenova střela od modré se zastavila o Kousala a poskakovala před brankovištěm, kde si k ní našel cestu Kucharczyk. V nepřehledné situaci ale nezakončil přesně.
     
    36:12
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Weinhold – 2 min., podrážení).
     
    36:29
    Vsetínská kombinace je hned po pár sekundách přerušena pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    36:46
    Březinovo nahození podél mantinelu si po souboji bere na hokejku Rác. Celou akci pak prudkou střelou z levého kruhu zakončuje Karafiát.
     
    37:17
    Na Mikušovu střelu od modré Dlouhý vůbec neviděl, puk se pouze zastavil o jeho betony. Březinova dorážka mířila za branku.
     
    37:48
    Skvělou příležitost nyní promarnil Rác. Hostující čtveřice už měla tohoto oslabení plné brusle a nechala Ráce na gólové pozici v mezikruží. Vsetínský útočník přestřelil.
     
    38:12
    Hosté v plném počtu.
     
    39:05
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Tůma – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:22
    Po Rácově přihrávce napříč kluzištěm pálil z první Karafiát. Jeho střela bez přípravy mířila nad.
     
    39:30
    Valaši až přehnaně kombinovali blízko brankoviště. Starosti o kotouč se proto chopil hostující brankář a posílá puk alespoň na chvíli do bezpečných míst.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina na vsetínském Lapači přinesla rychlé vyrovnání domácích, které bylo po třech minutách následováno brankou Slovanu. Ve 25. minutě tak byli hosté opět ve vedení. Následovala dvě vyloučení na straně Valachů, která přinesla dvě na pohled vyvedené ústecké přesilovky. Pechancovi se ale povedlo skórovat ihned po návratu z trestné lavice a upravil skóre na nynější výsledek 2:2. Od poloviny utkání ozvláštnily hru hlavně tři vsetínské přesilovky, ve kterých domácí i přes četné šance Dlouhého nepropálili.
    Na tabuli svítí skóre 2:2 a třetí třetina, která začne cca v 19:09, tak slibuje velké drama.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Ještě minutu a pět sekund zbývá z trestu hostujícího útočníka Tůmy. Vsetín se proto ihned hrne k brance týmu z Ústí nad Labem.
     
    41:03
    Dlouhý musel natřikrát zasahovat betony, vypadá to však, že ani další z faulů hostujících nebude potrestán gólem v jejich síti.
     
    41:05
    Hosté v plném počtu.
     
    41:09
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Jandus – 2 min., podrážení).
     
    41:53
    Hostům se nedaří krotit nedisciplinovanost, a proto je tady další početní výhoda Vsetína. A i v této přesilovce se domácí fanoušci chytají za hlavu. Karafiát si vyměnil kotouč s Rácem, aby puk nakonec putoval zpět na jeho hůl na pravém kruhu. Rána z první do odkrytého levého horního rohu končí v lapačce Dlouhého.
     
    42:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši jdou poprvé v tomto utkání do vedení a ruku v ruce s tím jde také první dnešní přesilovková trefa. Postaral se o ni TOMÁŠ PITULE, který si stáhl kotouč do středu levého kruhu a švihem vypálil. Asistence: Mikael Kuronen, Tomáš Frolo
    42:12 Tomáš PITULE - 3:2
     
    42:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A po všech těch pohledných kombinacích si Vsetínští ve 43. minutě zápasu vybírají svou odměnu. Z nenápadného přechodu do útočného pásma se vyklubala zásluhou LUBOŠE ROBA gólová radost a vsetínské vedení 4:2. Asistence: Antonín Pechanec, Jakub Teper.
    42:39 Luboš ROB - 4:2
     
    44:27
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radim Kucharczyk – 2 min., držení hole).
     
    44:47
    Nyní jsou ve výhodě hosté a cítí tak velkou příležitost pro snížení ztráty, kterou tak rychle nabyli. Ústečtí jsou v Gábově brankovišti hodně nepříjemní.
     
    45:35
    Od momentu, kdy se domácím podařilo vyhodit, jsou Vsetínští ve vlastním oslabení více sebevědomí. Střelu Jeřábka od modré blokuje dvougólový střelec Rob.
     
    -74:26
    Přihrávku hostujícího obránce s číslem 44, Jakuba Merty, blokuje domácí čtyřiačtyřicítka, tedy Tomáš Pitule. Slovan se ve druhé minutě přesilové hry nedostal do žádné vážnější šance.
     
    46:27
    Domácí v plném počtu.
     
    47:34
    Pechancův přechod do útočného pásma vypadal zprvu plně stejně, jako ten Robův gólový. Tentokrát už však byla hostující obrana pozornější a střelu na bránu zastavila.
     
    48:14
    Vrdlovec už se sám ocitl v dobré palebné pozici, zvolil ale přihrávku na Kousala, což nebyla vůbec špatná myšlenka. Druhý jmenovaný pálil z bezprostřední blízkosti. Z hranice brankoviště trefil hruď připraveného Gáby.
     
    48:44
    Domácí brankář si připsal pár povedených zákroků proti střelám z blízka, poslední z ústeckých střel ale branku minula, a tak se na kotouč dostávají Vsacané.
     
    49:29
    Hořanský se Zdvořáčkem bojovali o kotouč za brankou Slovanu. Puk nakonec putoval kolem mantinelu až na modrou čáru, kde si jej k sobě vzal Holomek. Jeho rána od modré končí pod betony Dlouhého.
     
    50:25
    Vrdlovce v rohu za vlastní brankou obral Rác. Jednalo se o bleskovou a spontánní akci, a tak ani najíždějící Karafiát nemohl vědět, co s stane. Rác si ho vybral pro svou prudkou přihrávku, jelikož byl zcela sám na levém kruhu. Karafiát po puku skočil, prostor za zády přemisťujícího se Dlouhého ale netrefil.
     
    50:41
    Každý z hráčů čekal, kde že se to v chaosu před brankou kotouč objeví. Byl to Mäkinen, kdo jej nakonec vylovil, a nastřelil boční síť.
     
    51:55
    Vsetínští se tlačí do útoku. Ústí dobře brání.
     
    52:43
    Holomek si u vlastní branky poradil s Davídkem a poslal puk na Vítka. Vsetínští ale doplatili na to, že nejen v obranném, ale také v útočném pásmu jsou hráči Slovanu horliví. Vítka k puku nepustili.
     
    53:44
    V situaci dva na dva se ocitli Březina s Rácem proti Jeřábkovi s Kousalem. Vsetínští měli v této ofenzivě navrch. Rácovi však u levé tyčky sjel puk z hokejky.
     
    54:29
    Hned sérii střel musel nyní řešit Dlouhý. Nejprve to byl Březinův pokus z vrcholu pravého kruhu, následně se k doražení odraženého kotouče hrnul Karafiát. A z trochu netradičního úhlu do zkusil také Rob, jenž mohl střelou do levého horního rohu zkompletovat hattrick.
     
    55:37
    Hes přebral kotouč už ve vlastním pásmu a projel s ním celé kluziště. Svou individuální akci také zakončil, a to střelou z levého křídla mezi ruku a tělo.
     
    Dnešní utkání sleduje 2680 diváků.
     
    56:27
    Ústečtí si za brankou Gáby vybojovali kotouč a prudkou střelou z pravého kruhu překvapil domácího gólmana Volf. Gába i přes počáteční nepříjemnosti střelu kryje.
     
    57:21
    Jednu z ústeckých nahrávek ve středním pásmu vystihl Rác a rozhodl se pro ofenzivu. V blízkosti útočného pásma byl v osudný moment sám, a tak se dopředu nijak výrazně nehrnul a na pravém kruhu jej zastavila čtveřice hostujících bránících hráčů.
     
    58:29
    Také další vsetínský útok je již v zárodku zlikvidován. Valaši jsou zatlačeni až za svou bránu.
     
    59:19
    Kousalovo nahození od modré čáry ukrývá Gába v lapačce. Hosté si berou oddechový čas.
     
    59:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Pitule – 2 min., podrážení). Vhazuje se po Gábově pravici, Dlouhý zůstává v brance.
     
    59:44
    Vsetínští na sebe v jednom se soubojů u vlastní branky natáhli faul a hosté jdou tak také do čtyřech. Za hákování je vyloučen Melka.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina rozhodla. Rozhodla o tom, že Vsetín potvrdil pozici papírového favorita a v domácím utkání porazil Ústí nad Labem.Obě branky třetího dějství padly ve 43. minutě, tu druhou zapsal do statistik Luboš Rob, dnes dvougólový střelec, jenž je vyhlášen také jako nejlepší vsetínský hráč utkání. Na druhé straně dostává tuto cenu hráč, který se sice musel před Robem dvakrát sklonit, na druhou stranu zabránil sedmadvaceti vsetínským střelám dostat se za brankovou čáru Ústí. Nejlepším hráčem Slovanu je vyhlášen brankář Jan Dlouhý.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek večera. (19:44:58)
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 22. Rob (Jonák, Pechanec), 29. Pechanec, 43. Pitule (Kuronen, Teper), 43. Rob (Pechanec, Teper) – 6. Krliš (Davídek), 25. Severa (L. Volf, M. Zdvořáček)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Holomek, Mikuš, Slováček, Teper, Frolo, Mäkinen, Ondračka – Karafiát, Rác, Březina – Jonák, Pechanec, Rob – Kucharczyk, Pitule, Kuronen – Hořanský, Jindra, Vítek.
    HC Slovan Ústí nad Labem: J. Dlouhý (Groh) – M. Jandus, Hes, Weinhold, Jeřábek, M. Zdvořáček, Mert – P. Kousal, Vrdlovec, Melka – Severa, L. Volf, T. Jandus – Tůma, Davídek, Chrpa – Planý, Kropáček, Krliš.

    Rozhodčí: Čech, Barek – Pechánek, Komínek

    Diváci: 2680
    thejrc.org