Jihlava – Kladno 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 2:4 (kon.) | Vsetín – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Přerov – Prostějov 4:3 (2:0 po s.n.) | Slavia – Kadaň 2:3 (1:2 po s.n.) | Poruba 2011 – Třebíč 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Litoměřice 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (0:1, 2:1, 2:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 31.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Vsetínští na sebe v jednom se soubojů u vlastní branky natáhli faul a hosté jdou tak také do čtyřech. Za hákování je vyloučen Melka.
     
    59:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Pitule – 2 min., podrážení). Vhazuje se po Gábově pravici, Dlouhý zůstává v brance.
     
    44:27
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radim Kucharczyk – 2 min., držení hole).
    42:39 Luboš ROB - 4:2
     
    42:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A po všech těch pohledných kombinacích si Vsetínští ve 43. minutě zápasu vybírají svou odměnu. Z nenápadného přechodu do útočného pásma se vyklubala zásluhou LUBOŠE ROBA gólová radost a vsetínské vedení 4:2. Asistence: Antonín Pechanec, Jakub Teper.
    42:12 Tomáš PITULE - 3:2
     
    42:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši jdou poprvé v tomto utkání do vedení a ruku v ruce s tím jde také první dnešní přesilovková trefa. Postaral se o ni TOMÁŠ PITULE, který si stáhl kotouč do středu levého kruhu a švihem vypálil. Asistence: Mikael Kuronen, Tomáš Frolo
     
    41:09
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Jandus – 2 min., podrážení).
     
    39:05
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Tůma – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:48
    Skvělou příležitost nyní promarnil Rác. Hostující čtveřice už měla tohoto oslabení plné brusle a nechala Ráce na gólové pozici v mezikruží. Vsetínský útočník přestřelil.
     
    36:12
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Weinhold – 2 min., podrážení).
     
    35:46
    Mäkinenova střela od modré se zastavila o Kousala a poskakovala před brankovištěm, kde si k ní našel cestu Kucharczyk. V nepřehledné situaci ale nezakončil přesně.
     
    30:45
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Antonín Melka – 2 min., držení).
    28:28 Antonín PECHANEC - 2:2
     
    28:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Šest sekund po svém návratu z trestné lavice ANTONÍN PECHANEC skóruje. I když za notného přispění gólmana Dlouhého, který si kotouč do branky srazil. Asistence: Bez asistence.
     
    26:22
    Gába se v dosavadním průběhu tohoto oslabení hodně zapotil a zřejmě tomuto stavu nebude hned tak konec. Na trestnou lavici usedá Pechanec. Provinil se podrážením.
     
    25:05
    Vypadalo to na třetí gól v Gábově síti, když na dlouhou vzdálenost kombinovali Krliš s Vrdlovcem. Domácí brankář se nestihl při přihrávce mířící od levé tyčky na vrchol pravého kruhu a zpět přemístit. Finální střela ale nebyla přesná.
     
    24:51
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (William Mäkinen – 2 min., vysoká hůl).
    24:13 Jiří SEVERA - 1:2
     
    24:13
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slováčkovo riskantní vyhození zastavil na červené čáře Volf. Hostující útočník se vydal sám do útočného pásma, kde vsetínský bek jeho střelu úspěšně zablokoval. Nikomu už se však nepodařilo čelit přijíždějícímu JIŘÍMU SEVEROVI, který se v mezikruží chopil odraženého kotouče a nehlídán se prosadil od pravé tyčky Gábovy brány. Asistence: Lukáš Volf, Martin Zdvořáček.
    21:14 Luboš ROB - 1:1
     
    21:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínským se v následné akci daří skórovat a hned ve druhé minutě druhé třetiny tak máme na Lapači srovnáno. Kotouč po Jonákově střele z pravého kruhu šikovně nasměroval za záda Dlouhého LUBOŠ ROB. Asistence: Vít Jonák, Antonín Pechanec.
     
    16:13
    Jonákovi se podařilo skvěle vystihnout jednu z ústeckých přihrávek a vyslat tak Roba do brejku. Rob se po levém křídle dostal až před Dlouhého a rozhodl se pro zakončení mezi betony. Z tohoto minisouboje vyšel vítězněji hostující gólman a skóre se nemění.
     
    14:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Pitule – 2 min., podrážení).
     
    13:45
    Hosté se opět ocitli v přečíslení dva na jednoho. Kousal s Vrdlovcem nadělali po uvolnění ve středním pásmu starosti obránci Teperovi, který proti nim zůstal před gólmanem sám. I tak si ale poradil.
    05:29 Václav KRLIŠ - 0:1
     
    05:29
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté se z rychlého protiútoku dva na jednoho dostávají do vedení. Jonákova střela z pravého kruhu se z brankoviště dostala na hokejku zcela volného VÁCLAVA KRLIŠE. Spolu s ním se do brejku vydal Davídek a prvně jmenovaný celou akci nakonec zakončil střelou mezi betony. Asistence: Milan Davídek.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 22. Rob (Jonák, Pechanec), 29. Pechanec, 43. Pitule (Kuronen, Teper), 43. Rob (Pechanec, Teper) – 6. Krliš (Davídek), 25. Severa (L. Volf, M. Zdvořáček)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Holomek, Mikuš, Slováček, Teper, Frolo, Mäkinen, Ondračka – Karafiát, Rác, Březina – Jonák, Pechanec, Rob – Kucharczyk, Pitule, Kuronen – Hořanský, Jindra, Vítek.
    HC Slovan Ústí nad Labem: J. Dlouhý (Groh) – M. Jandus, Hes, Weinhold, Jeřábek, M. Zdvořáček, Mert – P. Kousal, Vrdlovec, Melka – Severa, L. Volf, T. Jandus – Tůma, Davídek, Chrpa – Planý, Kropáček, Krliš.

    Rozhodčí: Čech, Barek – Pechánek, Komínek

    Diváci: 2680
    thejrc.org