Jihlava – Tábor 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:8 (kon.) | Kladno – PZ Kladno 7:4 (kon.)
Technika Brno – Olomouc 4:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 4:1 (kon.) | Třinec – Vsetín 5:1 (kon.)
Havířov – Vítkovice 3:2 (2:1 po s.n.) | Sparta – Plzeň 2:4 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:4 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 1:3 (kon.) | Slavia – Kobra 8:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:0 (kon.)
Přerov – Zlín 2:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:3 (0:1, 0:1, 1:1 - N 0:1)
Mountfield HK
Čtvrtek 01.11.2018, 18:00Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    Utkání je za námi. Motor dnes tahal za kratší konec provazu. Naopak Hradečtí se mohou radovat z plného bodového zisku. Z tohoto utkání je to tedy vše! (19:53:49)
     
    Konec zápasu.
     
    60:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Královéhradeckým hokejistům dnes zápas na jihu Čech vyšel na jedničku, odvezou si totiž plný bodový zisk. LUKÁŠ PAJER totiž využil prostor na ledové ploše a rozhodl i o osudu nadstavby. Asistence: Šimon Marha.
     
    60:41
    Na opačné straně kluziště si již musel Jakub Tichý připsat první úspěšný zákrok.
     
    60:14
    Matyáš Budina se ve velké rychlosti dostal s kotoučem na holi do útočného pásma. Tam ale upadl k zemi, podle všeho bez soupeřova zavinění.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina je za námi. Hradečtí hokejisté si z jihu Čech odvezou tři body. Uvidíme, zda na domácím ledě zůstane alespoň jediný bodík z nadstavby.
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Martin Lidák se odhodlal vyjet na střídačku svého týmu, nakonec ale toto rozhodnutí neprovedl. Do branky se vrátil a vzápětí přikryl po ledě klouzající kotouč do své rukavice.
     
    58:00
    Mezitím, co hlasatel utkání oznámil, že z poslední třetiny zbývají odehrát pouhé dvě minuty, se Jakub Jerman dostal k nebezpečné střele. S ní si ale Lidák poradil téměř bez problémů.
     
    56:49
    Matěj Geisl se pokusil nacpat až před Lidáka. Dobrou defenzivní prací se ale prezentoval poslední českobudějovický bek, jenž ho před svého brankáře nepustil.
     
    55:10
    Třetí třetina se nám pomalu blíží ke svému konci. Matyáš Budina se mezitím projel na pravém křídle, odkud se pokusil naservírovat přihrávku před branku. Tam bohužel pro něj ale nikdo z jeho spoluhráčů příhodně nestál.
     
    54:27
    Radek Dohnal nyní pálil od modré čáry hned dvakrát. Bohužel pro něj ale ani jednou nahození mezi třemi tyčemi neskončilo. Jednou jej tečoval spoluhráč mimo, napodruhé neprošlo před hostujícího obránce.
     
    53:29
    Mohlo to být o tři přesné zásahy! Jan Gaspar se šikovně prosmýkl až před Lidákovu branku. Na českobudějovického brankáře si ale nepřišel. Ten totiž nepříjemný pokus zblízka vytěsnil za pomoci svých betonů.
     
    52:33
    Jan Giesl nahodil puk za Lidákovu svatyni. Tam kotouč vybojovali domácí hráči, kteří se s ním již pádí na opačnou stranu ledové plochy.
     
    51:47
    Dobrou individuální akcí se prezentoval Matyáš Budina. Hradecký útočník se probojoval až do zakončení před branku, leč brankovou konstrukci netrefil.
     
    50:51
    Domácí hokejisté se pokusili dostat do rychlého protiútoku, což se jim ale nakonec nevyvedlo. Přihrávka do středního pásma, konkrétně na Marcela Kříže, totiž nebyla z těch nejpřesnějších.
     
    49:42
    Na vrcholku levého kruhu se kotouč odrazil příhodně pro Jana Boukala. Jmenovaný hráč zkusil své štěstí z prvního dotyku, nicméně trefil jen mantinel za Lidákovou svatyní.
     
    48:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jednobrankový rozdíl mezi oběma týmy ale netrval vůbec dlouho. Hradečtí si berou dvojnásobný náskok bleskově zpět. ŠIMON MARHA se se svým střeleckým pokusem nezmýlil. Asistence: Matyáš Budina.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 48. Kříž (Budík) – 10. Geisl (Souček), 22. Novotný (Jerman), 49. Marha (Budina), 61. Pajer (Marha)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Slanina) – Novák, Fousek, Dohnal, Hail, Punda, Hromada – Hála, Kříž, Lukeš, Kašpar, Petrásek, Březina, Pitel, Placek, Budík, Kudrnáč, Dubský, Sochor
    Mountfield HK: Tichý (Žálčík) – Králík Táborský, Boukal, Havlíček, Řehák, Pelda, Pinkas – Giesl, Gaspar, Budina, Pajer, Novotný, Souček, Jerman, Marha

    Rozhodčí: Kosnar – Rubáš, Tvrdík
    thejrc.org