Stuttgart – Frankfurt 0:3 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
0:3 (0:2)
Eintracht Frankfurt
Pátek 02.11.2018, 20:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás zase těšit u některého z dalších přenosů. Pro dnešek je to opravdu vše a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (22:25:00)
     
    Frankfurt potvrdil roli favorita, čímž se posunul na třetí místo Bundesligy. Hostující hráči byli nebezpečným celkem, ale spoustu šancí zahodili. Ovšem i přesto se Eintrachtu podařilo vsítit tři branky. Naopak Stuttgart zůstává poslední a jeho hra bylo dnes hodně nevýrazná. Domácí tým nedokázal podržet balon a dvě, možná tři nadějné akce zahodil.
     
    90
    Konec zápasu.
    89. Nicolai MÜLLER - 0:3
     
    89
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Luka Jović posunul míč na levou stranu šestnáctky, kam si naběhl střídající Jetro Willems. Jeho nadýchaný centr uklidil hlavou do branky NICOLAI MÜLLER. Asistence: Jetro Willems.
     
    87
    Střídající Jetro Willems se hned zapojil do hry a vyslal z levé strany nebezpečný centr. Ovšem Sébastien Haller se jen o kousek nedostal k balonu.
     
    86
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Filip Kostić, přichází Jetro Willems.
     
    85
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Berkay Özcan, přichází Gonzalo Castro.
     
    84
    Stuttgart se snaží alespoň o snížení, jenže dlouhé pas nic neřeší. I když nyní zaváhání obrany mohl využít zkušený Mario Gómez, ale Kevin Trapp byl u míče dříve a akci domácích zhatil.
     
    83
    Z levé strany se k centru dostal Pablo Maffeo, jenž pas letěl na malé vápno. Pro balon si došel Kevin Trapp, od něhož začíná další útok hostujícího mužstva.
     
    82
    Po jednom ze zákroků má zdravotní problém Berkay Özcan, Stuttgart hru raději přerušuje a posílá míč za postranní čáru. Střídající hráč sám dobíhá ke střídačkám, kde bude ošetřen.
     
    80
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Ante Rebić, přichází Nicolai Müller.
    79. Ante Rebić (FRN)
     
    79
    Ante Rebić si narazil míč se spoluhráčem a technický pokus směřoval do spodního rohu branky. Ovšem jeho zakončení zamířilo těsně vedle a bude to vše pro tohoto hráče dnes večer.
     
    79
    Jenže ani z druhého centru od rohového praporku Eintracht nic nevytěžil. Ovšem hráči v černých dresech zůstávají u míče a hledají opět cestu k brance domácích.
     
    78
    Po rohovém kopu prodlužoval míč na zadní tyč Ante Rebić. Ovšem ještě za ním zasáhl bránící hráč, a tak se v krátkém sledu bude kopat další roh.
     
    77
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Nicolás González, přichází Chadrac Akolo.
     
    74
    Nicolás González si nevedl míč od postranní čáry na prostředek hrací plochy, odkud přihrál na hranici vápna. Ovšem jeho přihrávka zamířila pouze k soupeři.
     
    73
    Hráči v černých dresech jsou stále u balonu a nikam moc nespěchají. Kombinační hra Eintrachtu opravdu stačí. Do vápna se s míčem dostal Ante Rebić, ale po kličce o něj přišel.

    Michal Luxa

    Branky: 11. Haller, 32. Rebić (Jović), 89. N. Müller (Willems)

    Karty:   45+1. Ascacibar (STU) – 6. Kostić (FRN), 42. Haller (FRN)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 8:5. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 4:10.
    VfB Stuttgart: Zieler – Maffeo, Baumgartl, Pavard, Badstuber, Aogo – Thommy (46. Özcan, 85. G. Castro), Gentner (C), Ascacibar, N. González (77. Akolo) – Mario Gómez.
    Náhradníci: Grahl – G. Castro, Akolo, Kopacz, Özcan, Beck, Sarpei.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – N'Dicka, D. Abraham (C), Hasebe – D. da Costa, de Guzmán, G. Fernandes (46. Stendera), Kostić (86. Willems) – Jović, Rebić (80. N. Müller) – Haller.
    Náhradníci: Rönnow – Willems, Stendera, N. Müller, Allan, Tawatha, Hrgota.

    Rozhodčí: Jablonski – Pfeifer, Badstübner
    ocianews.com