Vancouver – Colorado 7:6 (po pr.) | Arizona – Carolina 4:3 (po pr.) | Buffalo – Ottawa 9:2 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
7:6 (1:0, 3:4, 2:2 - 1:0)
Colorado Avalanche
Sobota 03.11.2018, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Elias Pettersson (VAN) 2+3
    2. Brock Boeser (VAN) 2+2
    3. Nathan MacKinnon (COL) 2+1 (06:14:36)
     
    Statistiky: Střely na bránu: 37-29; Zablokované střely: 14-21; Vhazování: 60%-40%; Hity: 5-13; Přesilové hry: 2/4-1/2; Trestné minuty: 4-8.

     
    Colorado v Rogers Areně třikrát v řadě dokázalo smazat jednobrankový náskok Vancouveru a poté naopak třikrát vedlo, jenže také Canucks dokázali na těsný náskok svého soupeře třikrát za sebou dobře odpovědět, když 36 sekund před koncem normální hrací doby Elias Petterson odpověděl bleskově na gól Nathana MacKinnona a 22 sekund před koncem prodloužení poté asistoval u vítězné trefy Dericka Pouliota. Konečný výsledek zápasu. Vancouver Canucks 7 Colorado Avalanche 6 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
    64:38 Derrick POULIOT - 7:6
     
    64:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DERICK POULIOT v pravém kruhu pro buly zamíchal s pukem a krásnou střelou z úhlu orazítkoval horní tyč, od které se kotouč odrazil do vzdálenější levé tyče a ven, Philipp Grubauer nevěděl, kam se má dříve otáčet, a puk se od jeho spoluhráče 22 sekund před koncem během přesilové hry Canucks odrazil do sítě! Je hotovo! Asistence: Elias Pettersson a Brock Boeser.
     
    64:15
    Vyloučení Bo Horvata krátce před koncem málem stálo domácí zápas a nyní mohl rozhodnout, jeho pokus z mezikruží ale Philipp Grubauer fantasticky vyrazil pravým betonem mimo!
     
    64:00
    Do konce prodloužení zbývá odehrát 1 minuta.
     
    63:45
    Brock Boeser vypálil z vrcholu levého kruhu a jeho pokus na přední tyči trefil pravý beton Philippa Grubauera, po kterém se kotouč svezl za bránu Avalanche.
    63:36 Alexander Kerfoot fauloval v úniku Eliase Petterssona!
     
    63:36
    Elias Pettersson se řítil sám na bránu a mohl rozhodnout, jenže Alexander Kerfoot ho zezadu sekl přes ruce. Trestné střílení z toho nebude. Přesilová hra.
     
    62:33
    Nikolaj Goldobin od střídaček rychle zavezl puk do útočného pásma, jeho střela z bodu levého kruhu pro vhazování ale minula bližší levý horní roh brány Avalanche.
     
    62:26
    Mikko Rantanen střelou z levého kruhu minul bránu Canucks a domácí spěchají rychle dopředu.
     
    61:08
    Ian Cole byl zřejmě hráčem, který parádně vystřelil z levého kruhu, a puk orazítkoval tyč!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Bláznivý zápas v Rogers Areně po 60 minutách nezná vítěze. Na obou stranách padlo shodně 6 branek, a tak nás čeká prodloužení. Skóre po třetí třetině zápasu. Vancouver Canucks 6 Colorado Avalanche 6.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Boeser (Pettersson), 26. Boeser (Pettersson, Goldobin), 29. Eriksson (Gudbranson, B. Gaunce), 38. Pettersson (Roussel, Stecher), 51. M. Granlund (Goldobin, B. Hutton), 60. Pettersson (Horvat, Boeser), 65. D. Pouliot (Pettersson, Boeser) – 22. Dries (Kerfoot, C. Wilson), 27. Cole (MacKinnon, Rantanen), 31. MacKinnon (Rantanen, Barrie), 33. Kerfoot (Girard, C. Wilson), 42. Zadorov (G. Bourque), 59. MacKinnon (Landeskog, Rantanen)


    Vancouver Canucks: Markström (Bachman) – D. Pouliot, Stecher, B. Hutton, Gudbranson (A), Del Zotto (A), Biega – Schaller, Horvat (A), Motte – Goldobin, Pettersson, Boeser – M. Granlund, Gaudette, Virtanen – B. Gaunce, Roussel, Eriksson. Hlavní trenér: Travis Green.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – Cole, Girard, Nemeth, E. Johnson (A), Zadorov, Barrie – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Dries, Kerfoot, C. Wilson – Nieto, Kameněv, Calvert – Greer, Söderberg, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Tim Peel. Čároví: Ryan Daisy, Kory Nagy

    Diváci: 18334
    thejrc.org