Litvínov – Pardubice 3:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:4 (0:1, 2:1, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 03.11.2018, 15:00 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:15 Michal TRÁVNÍČEK - 3:4
     
    56:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo v dvojnásobné početní výhodě, povedlo se ve standartním počtu hráčů na ledě. MICHAL TRÁVNÍČEK to jako správný kapitán vzal na sebe a oživil domácí stadion po své přesné střele k levé tyči Kloučkovy branky. Verva se tak dostává na dostřel a snižuje na 4:3! V závěru utkání tak máme zaděláno na pořádné drama.
    52:21 Ilja DĚRVUK - 2:4
     
    52:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je smrtící rána pro domácí Vervu. Chemici zaspali v obraně, čehož hned využil Mandát v kombinaci s ILYOU DĚRVUKEM, který bravurně trefil odkrytý prostor v domácí kleci, Jaroslav Janus byl bez šance. Pardubice se dostávají do vedení 4:2 a Verva to bude mít v závěru utkání ještě velmi těžké, aby se dostala do kontaktu.
    Asistence: Jan Mandát.
    46:05 Tomáš VONDRÁČEK - 2:3
     
    46:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ VONDRÁČEK se dostal do útočného pásma Vervy, podél pravé strany si vybruslil až na mezikruží, odkud trefil přesně prostor nad Janusovým pravým ramenem. Pardubice se tak dostávají do vedení 3:2!
    Asistence: Antonín Dušek, Josef Hrabal.
    31:43 Jordann PERRET - 2:2
     
    31:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice rychle přešly přes útočnou modrou, Vondráček následně našel před brankou číhajícího JORDANNA PERRETA, který svou přesnou střelou do horní části branky nedal přesouvajícímu se Janusovi šanci. Na Zimním stadionu Ivana Hlinky je tak stav opět srovnaný.
    Asistence: Tomáš Vondáček, Ty Wishart.
    20:33 Lukáš VÁLEK - 2:1
     
    20:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Zimní stadion Ivana Hlinky se dostává do naprosté euforie! Dvanáct vteřin po brance Hanzla přichází další tvrdá rána pro Dynamo. Hübl krásně našel najíždějícího LUKÁŠE VÁLKA, který svou přesnou trefou nedal pardubickému brankáři žádnou šanci. Verva se tak záhy dostává do vedení 2:1!
    Asistence: Viktor Hübl.
    20:21 Martin HANZL - 1:1
     
    20:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to bylo bleskurychlé vyrovnání stavu! Petružálek našel dobře postaveného MARTINA HANZLA, který chladnokrevně vymetl pavučiny v rohu Kloučkovy branky.
    Asistence: Jakub Petružálek.
    15:36 Dávid SKOKAN - 0:1
     
    15:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Suchánek na útočné modré namazal kotouč DÁVIDU SKOKANOVI, který se tak dostal do samostatného úniku, jímž nepohrdl, když přesně trefil volný prostor na levé straně Janusovy branky. Pardubice se tak zásluhou chyby domácí obrany a přesné trefy Skokana dostávají do vedení.
    Bez asistence.
    Marken.cz

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 21. M. Hanzl (Petružálek), 21. Válek (V. Hübl), 57. Trávníček – 16. Skokan, 32. Perret (Vondráček, Wishart), 47. Vondráček (Dušek, Hrabal), 53. Děrvuk (Mandát)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Baránek, Sörvik, Ščotka, Hunkes, Suchánek, Romančík, Březák – M. Hanzl, J. Mikúš, Petružálek (A) – F. Lukeš, V. Hübl (A), Válek – Trávníček (C), Gerhát, J. Černý – Jurčík, Řehoř, Jícha.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kacetl) – Wishart, Cardwell, Trončinský, Holland, Děrvuk, Hrabal, Budík – Treille (A), Bubela, Skokan – Rolinek (C), Marosz, P. Sýkora (A) – Perret, Dušek, Vondráček – Kusý, Poulíček, Mandát.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pražák – Pešek, Lučan
    thejrc.org