Augsburg – Norimberk 2:2 (kon.) | Bayern – Freiburg 1:1 (kon.) | Leverkusen – Hoffenheim 1:4 (kon.)
Schalke – Hannover 3:1 (kon.) | Wolfsburg – Dortmund 0:1 (kon.) | Hertha – RB Lipsko 0:3 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
1:1 (0:0)
SC Freiburg
Sobota 03.11.2018, 15:30 • Allianz Arena, München • Německá Bundesliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:11. (17:31:49)
     
    Je konec! Bayern Mnichov nakonec nesplnil roli favorita, o vítězství přišel pár minut před koncem zápasu. Domácí sice měli výraznou územní převahu, avšak soupeř vycházel za zajištěné obrany, která odrážela jeden útočný výpad za druhým. Navíc mohl Freiburg udeřit z ojedinělé šance, nicméně kýžená branka nakonec padla z menšího ofsajdu, což pochopitelně platit nemohlo. Bayern se úvodní branky přeci jenom dočkal, sám na sebe to vzal Gnabry, který prudkou ránou propálil Schwolowa. Mnichovský celek ale v závěru neuhlídal Hölera, který srovnal na konečných 1:1.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Posléze to dalším centrem zkoušel Alaba, jehož vysoká nabídka sice našla Sanchese, ten ale prodlužoval pouze do míst, ve kterých se nacházel Koch.
     
    90+2
    Schwolow si bezpečně pokryl centr z levé strany, následně nekompromisně poslal míč na druhou stranu, kde ale nečíhal nikdo ze spoluhráčů.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Lucas Höler, přichází Yoric Ravet.
    89. Lucas HÖLER - 1:1
     
    89
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Jenomže Bayern neuhlídal akci soupeře, který tak pár minut před koncem zápasu srovnává! Günter měl u postranní čáry dostatek prostoru na centr, na který si na malém vápně naběhl LUCAS HÖLER, kterému stačilo nastavit placírku, na kterou Neuer nedokázal zareagovat.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Bayern se snaží neudělat žádnou fatální chybu, nicméně Freiburg vzorně napadá rozehrávku.
     
    88
    Rafinha vybojoval u postranní čáry autové vhazování, ke kterému se sám postavil. Jeho nabídka směřovala na Lewandowski, který sklepl volnému Sanchesovi.
     
    85
    Posléze se padající míč snášel do prostoru, ve kterém se nacházel pouze Boateng, který okamžitě oslovil Ribéryho, který v souboji jeden na jednoho nevyzrál na protihráče.
     
    84
    Goretzka se po svém příchodu na hrací plochu prezentoval zbytečnou ztrátou míče, kterou soupeř nedokázal potrestat. Na poslední chvíli zakročil Boateng.
     
    83
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Tim Kleindienst, přichází Gian-Luca Waldschmidt.
     
    82
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Leon Goretzka.
     
    81
    Tohle bude pro hosty složitý oříšek, několik minut před koncem prohrávají o jednu branku. Nic ale není ztraceno, nicméně Bayern bude chtít hrát organizovaně.
    80. Serge GNABRY - 1:0
     
    80
    Bayern právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jenom dočkali! Zdánlivě nenápadná akce v podání SERGE GNABRYHO nakonec byla branková. Tento talentovaný křídelník si to neohroženě namířil do pokutového území, kde po manévru na pravou nohu zakončil k bližší tyči, kam se Schwolow natahoval pozdě.
     
    80
    Ribéry se pokoušel vybojovat alespoň rohový kop, avšak nakonec to byl právě on, kdo se jako poslední dotkl míče. Schwolow bude odkopávat od branky.

    David Suchý

    Branky: 80. Gnabry (Rafinha) – 89. Höler (Günter)

    Karty:   79. Rafinha (BAY) – 79. Schwolow (FRE)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:11.
    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Rafinha, Süle, J. Boateng, Alaba – Kimmich – Sanches, James Rodríguez (71. T. Müller) – Robben (63. Ribéry), Lewandowski, Gnabry (82. Goretzka).
    Náhradníci: Ulreich – Hummels, Goretzka, Javi Martínez, T. Müller, Ribéry, Wagner.

    SC Freiburg: Schwolow – Stenzel, Gulde, Heintz, Günter – Haberer, Koch, Höfler, Frantz (C) (67. Terrazzino) – Höler (90. Ravet), Kleindienst (83. Waldschmidt).
    Náhradníci: Flekken – Kammerbauer, Lienhart, Okoroji, Terrazzino, Ravet, Waldschmidt.

    Rozhodčí: Zwayer – Sather, Pelgrim
    thejrc.org