Třinec – Liberec 5:3 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:4 (kon.) | Chomutov – Litvínov 1:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:5 (po pr.) | Plzeň – Vítkovice 2:3 (1:3 po s.n.)
Olomouc – Mountfield HK 3:1 (kon.)
po s.n. (1:3)
HC Škoda Plzeň
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 04.11.2018, 17:20 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ondřej ROMAN - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Vítkovice Ridera.
    Autorem vítězné branky je ONDŘEJ ROMAN.
     
    62:59
    Ondřej Roman dostal pas na pravý kruh, kde byl osamocen a vypálil ostře zápěstím, Frodl ramenem vyráží do ochranné sítě!
     
    59:31
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Petr Straka – 2 min.).
     
    52:58
    Další rána Gulaše skončila nad, ale poté sám z úhlu zakončoval Jan Eberle, Bartošák předvedl parádní zákrok betonem!
     
    51:35
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Patrik Bartošák – 2 min., zdržování hry / posunutá branka). Trest odpyká Šimon Stránský.
     
    49:57
    Vítkovice zahrozily v oslabení! Napadáním vybojovaly puk a Petr Šidlík vypálil z pravého kruhu do horní tyče! Kotouč ještě zřejmě přizvedl Frodl, vhazuje se totiž po jeho levici.
     
    48:22
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Rastislav Dej – 2 min., sekání).
     
    42:24
    Stránský se po buly protlačil před Frodla a snažil se zakončovat mezi betony, to si plzeňský gólman pohlídal!
    39:53 Roman SZTURC - 2:2
     
    39:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tohle by si Západočeši neměli dovolit, inkasují sedm sekund před druhou sirénou! Gulašova střela z otočky byla sražena a Ridera zamířila do přečíslení tří proti dvěma, Ondřej Roman našel najíždějícího ROMANA SZTURCE, jenž vyřešil situaci podobně jako Schleiss při první brance, nechal si kotouč pro sebe, dobruslil až mezi kruhy a následně vypálil zápěstím parádně do levého horního rohu. Asistence: Ondřej Roman, Radoslav Tybor.
     
    34:17
    Eberle po sražené střele Gulaše hledal znovu plzeňského kapitána, jenž byl osamocený na levém kruhu, avšak ve veliké šanci přestřelil!
     
    33:56
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Šimon Stránský – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
    31:30 Denis KINDL - 2:1
     
    31:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši znovu udeřili po ubráněném oslabení! Po dobře sehrané akci ve středním pásmu zamířil dopředu DENIS KINDL, objel branku, neměl komu přihrát, avšak nikdo z vítkovických hráčů se k němu nestáhl, plzeňský útočník už byl vlastně před Bartošákem v ideální střelecké pozici a propálil ho ranou zápěstím k pravé tyči! Asistence: Peter Čerešňák, Jaroslav Kracík.
     
    28:57
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Denis Kindl – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:03
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Jan Výtisk – 2 min., hákování).
     
    22:23
    Chyba Zdráhala na útočné modré, Nedorost díky tomu zamířil do přečíslení a přihrál puk Němcovi, ten si však musel pas na brusle zpracovat a následně zamířil z levé strany vedle vzdálenější tyče.
     
    21:53
    Na druhé straně předvedl parádní stahovačku proti poslednímu obránci Škody Šimon Stránský, sám před Frodlem ale nezamířil přesně! Plzeň se následně ubránila a po icingu hostů se vhazuje před Bartošákem.
     
    21:14
    Západočeši pod tlakem dlouho nemohli rozehrát, ale nakonec se dostali do útoku, Kracík se prokroužil až před Bartošáka, ještě přihrával volnému Denisu Kindlovi, tomu v klíčové chvíli sjel puk z čepele!
     
    19:22
    Škoda se dlouho nemohla dostat do střelecké pozice, nakonec to na sebe vzal kapitán Gulaš, jenž z pravého kruhu vypálil zápěstím a Bartošákovi pomohla až horní tyč!
     
    18:22
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Jakub Lev – 2 min., krosček).
     
    18:22
    Veliký závar před Bartošákem! Hostující obrana si poradila pouze s pomocí faulu, ale neinkasovala. Nyní se však bude muset bránit přesilovce soupeře.
     
    17:58
    Kracík za vítkovickou brankou odzbrojen a Ridera zamířila do protiakce, Schleiss dostal parádní pas do úniku, ale přestřelil!
     
    15:16
    Jonesovi se nepovedlo uzavřít mantinel v útočném pásmu, kotouč kolem něj proskočil a Vítkovice díky tomu ujížděly do přečíslení dvou proti jednomu, Lev předložil puk před branku Zdráhalovi, na něm visel poslední obránce, vítkovický útočník pouze puk jemně tečoval a Dominik Frodl si dokázal poradit.
    14:17 Milan GULAŠ - 1:1
     
    14:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Gulaš se po návratu z trestné lavice hned zapojil do bránění, Ondřej Kratěna vystihl přihrávku po mantinelu a vyslal do úniku právě MILANA GULAŠE, plzeňský kapitán měl spoustu času, vymíchal Bartošáka a zamířil k pravé tyči. Asistence: Ondřej Kratěna.
     
    12:02
    Chyby ve vlastním pásmu se nevyvaroval ani kapitán Plzně Milan Gulaš, ten poté musel zatáhnout za záchrannou brzdu a odsedí si dvě minuty za hákování. Vítkovice si zahrají početní výhodu až po komerční přestávce.
     
    08:09
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Daniel Krenželok – 2 min., napadení).
     
    06:58
    Čerešňákovo nahození tečoval do protipohybu Bartošáka Jan Eberle, vítkovický gólman špičkou betonu vyráží!
    06:28 Jan SCHLEISS - 0:1
     
    06:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Explzeňská kombinace posílá Vítkovice do vedení! Lev táhl rychlou protiakci hostů, přenechal kotouč JANU SCHLEISSOVI, jenž si navedl puk na osu hřiště a z mezikruží vypálil nechytatelně do levého horního rohu, Frodl nestihl zareagovat.. Asistence: Jakub Lev.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 15. Gulaš (Kratěna), 32. D. Kindl (Čerešňák, Kracík) – 7. Schleiss (Lev), 40. Szturc (O. Roman, Tybor), rozh. náj. O. Roman

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   David Stach (PLZ)
    0:1   Šimon Stránský (VIT)
    2. série:
    1:1   Denis Kindl (PLZ)
    1:1   Jakub Lev (VIT)
    3. série:
    1:1   Vojtěch Němec (PLZ)
    1:2   Ondřej Roman (VIT)
    4. série:
    1:2   Milan Gulaš (PLZ)
    1:3   Jan Schleiss (VIT)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Vráblík, Čerešňák, J. Kindl (A), Jones, Allen, L. Kaňák, Pulpán – V. Němec, Nedorost, Gulaš (C) – D. Kindl, Kracík, Indrák (A) – Stach, Kratěna, Kantner – Straka, Kodýtek, Eberle.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Výtisk (C), D. Krenželok, Hrbas, Baranka, Šidlík, Černý, de la Rose – Dej, Lev (A), Schleiss – Szturc (A), O. Roman, Tybor – Kucsera, Š. Stránský, P. Zdráhal – Toman, Pytlík, Baláž.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pražák – Svoboda, Kis

    Diváci: 4747
    thejrc.org