Třinec – Liberec 5:3 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:4 (kon.) | Chomutov – Litvínov 1:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:5 (po pr.) | Plzeň – Vítkovice 2:3 (1:3 po s.n.)
Olomouc – Mountfield HK 3:1 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 04.11.2018, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:00 Juraj MIKÚŠ - 1:2
     
    64:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté ale nakonec rozhodují z první útočné akce v prodloužení! Jan Ščotka nahazoval od modré čáry a před Petersem tečoval JURAJ MIKÚŠ. Slovenský forvard zblízka tečoval pod víko branky Justina Peterse! Asistence: Jan Ščotka a Jakub Petružálek.
     
    57:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vladimír Růžička – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Ladislav Romančík – 2 min., hrubost).
     
    57:20
    Po střele Davida Šticha od modré čáry se ke střele u levé tyčky dostával Ivan Huml, kterému se ale nadvakrát nepovedlo překonat slovenského brankáře Litvínova.
     
    55:38
    Masi Marjamäki byl na konci kombinační hry Pirátů. Před Janusem šel do kličky z otočky, ale Jaroslav Janus opět podržel hostující tým, velice důležitý zákrok!
     
    46:16
    Domácí se aktivně dostali do pásma a vybojovali přesilovou hru. Jakub Suchánek se skleslou hlavou odjíždí na lavici hanby, verdiktem je nedovolená výstroj.
    45:48 Michal TRÁVNÍČEK - 1:1
     
    45:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    MICHAL TRÁVNÍČEK nyní překvapil Justina Peterse a je vyrovnáno! Hostující útočník se zmocnil kotouče na brankové čáře a pokusem z velkého úhlu překonává kanadského brankáře. Hokejista Litvínova to nyní udělal opravdu parádně. Asistence: František Gerhát a Ondřej Jurčík.
     
    42:56
    Nahozený kotouč za branku vypadl od zadního mantinelu k Ivanu Humlovi, jenž se zblízka na několikrát pokoušel prosadit, Jaroslav Janus ale předvedl několik zákroků!
     
    40:48
    V chomutovské ROCKNET ARÉNĚ mohlo být rázem ještě veseleji! Ronald Knot zakončoval z pravého kruhu, ale svou dělovkou trefil jen břevno litvínovské branky.
    40:37 Masi MARJAMÄKI - 1:0
     
    40:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po parádní akci Pavla Klhůfka již padá první branka a domácí celek vede! Chomutovský centr se dostal k pravé tyčce, aby v brankovišti našel MASIHO MARJAMÄKIHO. Finský útočník měl lehkou úlohu a gólem do prázdné branky otevírá skóre. Asistence: Pavel Klhůfek.
     
    35:32
    Lukáš Vantuch se pokoušel zachytit vyhození Vervy rukavicí, ale vše bylo až v ofsajdovém postavení. Piráti následně dostali dvě minuty za nesportovní chování.
     
    31:41
    Marek Baránek dalším hráčem Vervy, který se pokoušel pokořit Peterse v brance. Zakončoval od modré čáry, ale kanadský fantom v domácí brance opět zasahuje!
     
    27:17
    Následně si první přesilovku v utkání zahrají také domácí. Juraj Mikúš inkasuje dvě minuty za podražení, když za brankou k zemi poslal Vantucha.
     
    22:40
    František Lukeš se dostal do útoku a z pravé strany tvrdě zakončoval, Justin Peters zakročil betony a připsal si další zákrok! Následně Lukáš Válek vehementně dorážel, až byl sražen k ledu.
     
    16:58
    Jakub Černý si najel do útoku po pravé straně, aby našel před brankou Michala Trávníčka. Ten přihrávku pouze prodloužil, ale Justin Peters si připsal další parádní zákrok!
     
    16:36
    Jen skončila přesilovka Litvínova a hned se bude hrát další. Ivan Huml inkasuje dvě minuty za hákování, domácí opět hrají velice nedisciplinovaně.
     
    14:34
    A následně je tu další trest pro domácí hokejisty. Brett Flemming inkasuje dvě minuty za držení hole a Litvínovské čeká již druhá přesilovka v tomto utkání.
     
    05:46
    Následně si ve střední třetině pomohl nedovoleně chomutovský útočník Petr Koblasa, jenž inkasuje dvě minuty za podražení.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 41. Marjamäki (Klhůfek) – 46. Trávníček (Gerhát, Jurčík), 64. J. Mikúš (Ščotka, Petružálek)


    Piráti Chomutov: Peters (Š. Lukeš) – Flemming, Jank, Knot, Dietz, Valach, Štich, Mrázek – Tomica, Klhůfek, T. Svoboda – Koblasa, Huml, Duda – Marjamäki, Vantuch, J. Stránský – Chrpa, V. Růžička, J. Havel.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Březák, Baránek, Hunkes, Ščotka, Romančík, Suchánek – Petružálek, J. Mikúš, M. Hanzl – Válek, V. Hübl, F. Lukeš – J. Černý, Gerhát, Trávníček – Jurčík, Řehoř, M. Havelka.

    Rozhodčí: Pešina, Pavlovič – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 5 250 (vyprodáno)
    ocianews.com