Litoměřice – Most "B" 3:6 (kon.) | Dukla – Děčín 5:3 (kon.)
konec
SHC Killers Litoměřice
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
HBC Most "B"
Neděle 04.11.2018, 14:00 • Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Je dobojováno! Litoměřice sice snížily náskok Mostu, k obratu ale již nedošlo. Díky tomu se Most dostává v tabulce právě před dnešního soupeře. Ode mne je to odsud z Killers Areny pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne. (15:37:42)
     
    Konec zápasu.
     
    44:41
    Ještě v samém závěru Killers ohrožují prostor před mosteckou brankou.
     
    44:21
    Vyloučení v týmu HBC Most "B" (Zbyšek Kastner – 2 min., krosček).
     
    44:01
    Domácí v plném počtu.
     
    43:28
    Kombinaci nyní Most zahájil na modré čáře. Série několika přihrávek posléze přešla v prudké nahození na litoměřickou branku. Ovšem Killers se stále statečně brání.
     
    42:39
    Patrik Bursa musí v posledních momentech velmi na pozoru. Ovšem díky spolupráci s obranou blokuje velké množství šancí Mostu, navíc je Killers vytlačili do středního pásma.
     
    42:07
    Byť je Most v početní výhodě, musel se opětovně vrátit k vlastní brance. Zde vyčkává na možnost přechodu před branku Bursy.
     
    42:01
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Marek Stibal – 2 min., napadení).
     
    41:15
    Most pozvolna rozehrává od vlastní branky. Už víceméně v poklidu se pokouší projít do útočného pásma, kde se nakonec i usadil.
     
    40:04
    Rondo Most "B" právě vstřelil branku!
    Přesto se nakonec hostujícímu celku povedlo znovu navýšit své vedení! JAN DRENČKO se prudce napřáhl a poslal míček přímo do litoměřické branky. Asistence: Jan Vasil, Leoš Váleček.
     
    39:37
    Mostu se daří kombinovat na útočné polovině. Naráží ale na litoměřický obranný blok.
     
    38:42
    Most se musel vrátit až ke své brance. Stejnou dráhu měl i míček, který tam letěl od litoměřických hokejbalistů. Míček byl ale o něco rychlejší, čímž došlo k zakázanému uvolnění Killers.
     
    37:30
    Hosté v plném počtu.
     
    37:30
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Killers využívají přesilovku! MICHAL KREJZA přijal povedenou přihrávku, po které z první vymetl šibenici Tylovy branky a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Marek Stibal.
     
    37:04
    I přes oslabení se Most pokouší udržet v útočném pásmu. To se mu ale příliš nedaří, litoměřická obrana se drží na modré čáře.
     
    36:15
    Vyloučení v týmu HBC Most "B" (Jan Vasil – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:44
    Mostečtí se postupně probíjejí středním pásmem. Cesta je to sice trnitá, přesto úspěšná. Celou akci zakončil Svatopluk Němeček, jeho střela vale mířila příliš vysoko nad branku Patrika Bursy.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 5. Patrák (Nreudeker, Rechtorik), 22. Stibal (Krejza), 38. Krejza (Stibal) – 3. Pomahač (Singer), 22. Kastner (Kapoun, Rus), 28. Volhein (Rus, Kastner), 30. Volhein, 36. Volhein (Singer), 41. Drenčko (Vasil, Váleček)


    SHC Killers Litoměřice: Bursa – Patrák, Novák, Poulíček, Ježek, Krejza, Gazsi, Stibal, Mach, Haken, Rechtorik, Zimanzl, Neudeker.
    HBC Most "B": Tyl – Kapoun, Němeček, Pomahač, Ruj, Váleček, Vasil, Drenčko, Kastner, Singer, Volhejn.

    Rozhodčí: Joudal, Borč
    bahis siteleri