Ottawa – Tampa 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Buffalo 3:1 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:2 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Pondělí 05.11.2018, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Cam Fowler (ANA) 3+0
    2. Rickard Rakell (ANA) 0+1
    3. Pierre-Luc Dubois (CBJ) 2+0 (05:53:56)
     
    Statistiky: Střely na bránu: 30-26; Zablokované střely: 10-14; Vhazování: 51%-49%; Hity: 13-18; Přesilové hry: 0/5-0/6; Trestné minuty: 12-10.

     
    Souboj dvou střelců skončil po šedesáti minutách nerozhodně, když Cam Fowler dvěma góly otočil skóre po úvodním gólu Pierrea-Luca Duboise ve druhé třetině na stranu Ducks a 32 sekund před koncem útočník Blue Jackets poslal dnešní zápas do prodloužení. V němž ovšem nevyužil velkou šanci Seth Jones a na opačné straně přišel trest, když Cam Fowler vystřelil Anaheimu vítězství a zkompletoval hattrick. Konečný výsledek zajímavého utkání v Honda Center. Anaheim Ducks 3 Columbus Blue Jackets 2.
     
    Konec zápasu.
    60:36 Cam FOWLER - 3:2
     
    60:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Adam Henrique si z levého křídla sjel před bránu, kde si chtěl puk rychle hodit na bekhend, jenže mu sjel z hole a CAM FOWLER střelou z úhlu z pravého kruhu zavěsil pod horní tyč odkryté brány a zkompletoval hattrick! Ducks vítězí 3:2! Asistence: Adam Henrique a Jakob Silfverberg.
     
    60:15
    Seth Jones se mohl stát hrdinou a rychle prodloužení ukončit, jenže byl v samostatném úniku tísněn a trefil z blízkosti pouze hruď Johna Gibsona, který podržel Ducks nad vodou!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Pierre-Luc Dubois a Cam Fowler vstřelili shodně dva góly, a tak nás v Honda Center čeká bonus v podobě prodloužení. Skóre po třetí třetině. Jak dnešní zápas dopadne? Anaheim Ducks 2 Columbus Blue Jackets 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:28 Pierre-Luc DUBOIS - 2:2
     
    59:28
    Columbus právě vstřelil branku!
    PIERRE-LUC DUBOIS se po nepřesvědčivém zákroku Johna Gibsona proti střele od modré čáry dostal u pravé tyče k dorážce a v obrovské šanci nezaváhal, když při hře bez brankáře vyrovnal svým druhým gólem v zápase na 2:2! Asistence: Brandon Dubinsky a Seth Jones.
     
    59:04
    Joonas Korpisalo naskočil na střídačku a Columbus hraje bez brankáře!
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:40
    Hlavní trenér Columbusu si vyžádal oddechový čas. John Tortorella chce své hráče nechat vydechnout.
     
    58:40
    Rickard Rakell si zpoza brány vybruslil k pravé tyči, kde se snažil prosadit bekhendem, jenže Joonas Korpisalo u ní nenechal ani jedno volné místo. Hra přerušena.
     
    57:53
    Ducks rychle rozpohybovali puk v útočném pásmu a od střídaček přišla prudká rána, která minula přední tyč.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. Fowler (Rakell, Montour), 39. Fowler (Lundeström, Sherwood), 61. Fowler (Henrique, Silfverberg) – 24. Dubois (Jenner, S. Jones), 60. Dubois (Dubinsky, S. Jones)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Fowler (A), Welinski, Ja. Larsson, H. Lindholm, M. Pettersson, Montour – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Rakell, Henrique (A), Åberg – Sherwood, Lundeström, Eaves – Street, Carrick, Gibbons. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Werenski, S. Jones (A), R. Murray, Nutivaara, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – N. Foligno (C), Jenner (A), J. Anderson – Bjorkstrand, Wennberg, Duclair – Riley Nash, Dubinsky, Hännikäinen. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Francis Charron. Čároví: Shandor Alphonso, Trent Knorr

    Diváci: 16727
    thejrc.org