CSKA Moskva – AS Řím 1:2 (kon.) | Valencia – Young Boys 3:1 (kon.) | Bayern – AEK Atény 2:0 (kon.)
Benfica – Ajax 1:1 (kon.) | Juventus – Manchester Utd. 1:2 (kon.) | Lyon – Hoffenheim 2:2 (kon.)
Manchester City – Šachtar 6:0 (kon.) | Plzeň – Real Madrid 0:5 (kon.)
konec
Olympique Lyon
2:2 (2:0)
TSG 1899 Hoffenheim
Středa 07.11.2018, 21:00 • Parc Olympique Lyonnais, Lyon • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že jsme sledovali parádní střetnutí se s vámi loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc. (23:01:36)
     
    Tak to bylo opravdu nádherné utkání, které bylo dramatické až do samotného konce. Lyon po poločase sice vedl o dvě branky a navíc hrál proti deseti. Vše už vypadalo, že Olympique a Manchester City postoupí do jarní části Ligy mistrů. Jenže Hoffenheim se nevzdal a v deseti vyrovnal. O druhou branku a vykřesání naděje na postup do jarní části se podílel Pavel Kadeřábek, který na zadní tyči zavřel akci a mohl se se spoluhráči začít radovat.

    Aktuálně je mezi Lyonem a Hoffenheim tříbodový rozdíl a ještě se hrají ve skupinové fázi dva zápasy. Uvidíme, který z celků bude nakonec šťastnější a postoupí do vyřazovacích bojů Ligy mistrů.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Další centr mířil do šestnáctky Lyonu z pravé strany, kde se k hlavičce dostal Joelinton. Jeho pokus byl nepřesný a zamířil jen mimo prostor tří tyčí. Hostující hráč cítí, že mohl otočit stav zápasu na stranu Hoffenheimu.
    90+2. Pavel KADEŘÁBEK - 2:2
     
    90+2
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné a navíc český reprezentant je na konci celé akce. Standardní situaci rozehrál Andrej Kramarić, jehož centr prodlužoval na první tyči Joelinton. Celou akci zavíral na zadní tyči PAVEL KADEŘÁBEK, jenž poslal balon do levého spodního rohu branky.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Jérémy Morel (Olympique Lyon).
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se bude hrát pět minut nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Olympique Lyon už je velmi blízko postupu do jarní části Ligy mistrů, ale německý celek bude mít ještě pár minut k dobru, jelikož se blížíme do nastavení. Aktuálně hraje Hoffenheim s míčem na útočné polovině.
     
    89
    Střídající Bertrand Traoré vnikl do šestnáctky, kde si naváděl balon na střed. Jeho pokus byl přizvednutý těsně nad branku, a tak Olympique bude rozehrávat další rohový kop.
     
    88
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Tanguy NDombèlé, přichází Pape Cheikh Diop.
     
    87
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Memphis Depay, přichází Bertrand Traoré.
     
    86
    Další zákrok pro Olivera Baumanna. Hoffenheim hraje o všechno, což ukazuje také den otevřených dveří v obraně německého celku. Do vápna vnikl opět Moussa Dembélé, po jehož zasekávačce musel zasahovat hostující gólman.
     
    85
    Moussa Dembélé možná přihrával, možná střílel z pravé strany velkého vápna. Ať to bylo tak, nebo onak, musel opět zasahovat Oliver Baumann.
     
    84
    Joelinton dostal přihrávku a okamžitě pálil. Jenže jeho pokus letěl jen metr od pravé tyče domácí brány. Anthony Lopes se okamžitě na své spoluhráče hodně zlobil.
     
    83
    Neskutečné, jak se hráči v modrých dresech perou s přesilou. Ovšem Hoffenheim si musí dávat pozor na otevřená vrátka v obraně. Aktuálně německý celek kombinuje na polovině francouzského celku.
     
    82
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, další pokus si zapsal Nico Schulz, jehož pokus srazil na rohový kop Jason Denayer. Jenže po centru od rohového praporku se Hoffenheim k dalšímu zakončení neprodral.
     
    81
    Andrej Kramarić vnikl do šestnáctky, kde upadl, ale pokutový kop se rozehrávat nebude. Naopak Lyon se hnal do otevřené obrany, kde situaci zazdil Memphis Depay. Domácí ofenzivní hráč prováhal střeleckou pozici a poté napálil míč jen do soupeře.

    Michal Luxa

    Branky: 19. Fékir, 28. NDombèlé (F. Mendy) – 65. Kramarić (Bičakčić), 90+2. Kadeřábek (Joelinton)

    Karty:   6. Denayer (LYO), 90+1. Morel (LYO) – 19. Nuhu (HOF), 43. Grillitsch (HOF), 48. Bičakčić (HOF), 72. Vogt (HOF), 72. Joelinton (HOF)   51. Nuhu (HOF)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 12:7. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 7:15.
    Olympique Lyon: A. Lopes – Rafael, Marcelo, Morel, Denayer, F. Mendy – NDombèlé (88. Cheikh Diop), Tousart, Aouar – Depay (87. B. Traoré), Fékir (C) (74. Dembélé).
    Náhradníci: Gorgelin – Dembélé, Cheikh Diop, Marçal, Terrier, Tete, B. Traoré.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Nuhu, Vogt (C), Bičakčić – Kadeřábek, Grillitsch (57. Nelson), Demirbay (79. Nordtveit), N. Schulz – Belfodil (67. Szalai), Joelinton, Kramarić.
    Náhradníci: Kobel – Akpoguma, Brenet, Grifo, Nelson, Nordtveit, Szalai.

    Rozhodčí: Danny Makkelie – Mario Diks, Hessel Steegstra (všichni Nizozemsko)
    bahis siteleri