Gamaspol Jeseník – Chrudim 1:3 (kon.) | Sparta – Olympik Mělník 8:3 (kon.)
konec
Sparta Praha
8:3 (4:1)
SK Olympik Mělník
Středa 07.11.2018, 20:00 • SH Zruč nad Sázavou • Pohár FAČR • Čtvrtfinále
     
    Ode mě to je pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:30:35)
     
    Je konec! Je za námi čtvrtfinálové utkání mezi domácí Spartou a hostujícím Mělníkem, ve kterém zvítězili Pražané naprosto jednoznačně 8:3. Hattrickem se na tomto vítězství podílel ostrostřelec Grbeša. Mělník toho dnes moc nepředvedl a v pohárové cestě dnes zaslouženě končí, zatímco Sparta postupuje do semifinále. Svého soupeře se dozví na zítřejším losování.
     
    Konec zápasu.
     
    39:51
    Martin Hora trefuje nádhernou technickou střelou pouze tyč. Nic jiného se dnes již nic nestane a Sparta postupuje do semifinále Poháru.
     
    39:34
    O korekci konečného výsledku se ještě pokusil Patrik Mažári, jenž vyslal hodně slibnou střelu, ale Gerčák jí dokázal vytěsnit mimo nebezpečí.
     
    39:00
    Poslední minuta do konce utkání.
    38:45 GRBEŠ - 8:3
     
    38:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tady první hattrick a potvrzení výhry Sparty! Martin Hora poslal míč přesně na KRISTIJÁNA GRBEŠU, který dnes rozvlnil síť již potřetí. Asistence: Martin Hora.
     
    38:33
    Mělník sám sebe připravuje o čas. Nyní vyslal hodně nepřesnou přihrávku přes celé hřiště, která skončila v autu. Útočit může Sparta.
     
    38:18
    Oddechový čas pro hosty.
     
    37:47
    Obrovská šance Mělníka, která nekončí gólem! Gabčo parádním dloubákem poslal míč před branku, odkud šel přesně na střelu z první pro hostujícího hráče. Ten však vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    37:21
    Nádherná akce na jeden dotek v podání Sparty! Takto dokázala vyšachovat celou sestavu hostí a Grbeša se hnal na gólmana, nakonec si míč poslal moc dopředu.
     
    36:24
    Přesto mohli Středočeši ještě zmírnit svou ztrátu! Demeter si nabíhal v přečíslení sám na bránu, jenže hráč, jenž akci táhl, zakončil. Gerčák ho vychytal.
    35:39 SEIDLER - 7:3
     
    35:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    No, vypadá to, že v dnešním zápase je rozhodnuto. Hrdina si s míčem chvíli pohrál a poté ho poslal na MICHALA SEIDLERA, jehož střela z první bezpečně zapadala do sítě. Asistence: Antonín Hrdina.
     
    35:13
    Musí se nechat, že pro Pražany je to ideální pozice. Vedou o tři branky, navíc Mělník v tomto poločase udělal již pět akumulovaných faulů.
     
    35:03
    Neskutečné, co dokázal domácí celek zahodit! Sparta to chtěla vykombinovat až do prázdné brány. Několik hráčů mohlo zakončit, jenže Seidler byl na poslední chvíli odzbrojen.
     
    34:18
    Po krátké kombinaci se ke střele dostal Amrani Fouad, jenže nezamířil ani trochu přesně. Mareš vůbec nemusel zasahovat a Mělník ještě žije.

    Denisa Józsová

    Branky: 2. Mažári (vla.), 3. Drahovský (Seidler), 11. Grbeša (Novák), 16. Grbeša (Novák), 24. Fouad (Drahovský), 29. Drahovský (Seidler), 36. Seidler (Hrdina), 39. Grbeš (Hora) – 7. Nečas (Kuč), 26. Nečas (Kuč), 31. Vála (Gabčo)

    Karty:   27. Drahovský (SPA) – 9. Gabčo (MEL)


    Sparta Praha: Gerčák (Vahala) – Bezstarosti, Saidler, Drahovský, Novak, Grbeša, Hora, Jean, Pimpolho, Hrdina, Amrani, Doležal.
    SK Olympik Mělník: Mareš (Jenč) – Hochman, Vála, Gabčo, Mažári, Malák, Nečas, Prejsa, Demeter, Kuč.

    Rozhodčí: Henych, Melničuk

    Diváci: 170
    thejrc.org