Washington – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Colorado – Nashville 1:4 (kon.) | Anaheim – Calgary 3:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Nashville Predators
Čtvrtek 08.11.2018, 04:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Zámořská NHL ve čtvrtek ráno nabídne souboj dvou rivalů z Centrální divize, v němž domácí Colorado vyzve Nashville. Oba týmy proti sobě v základní části odehrají první ze čtyř vzájemných zápasů. Jedná se o první setkání mezi kluby od série loňského playoff, ve které byl úspěšnější Nashville. Avalanche proti svému rivalovi poprvé v letošní sezóně nastoupí v třetí alternativní sadě dresů. Který z týmů bude úspěšnější a vyhraje?

     
    COLORADO AVALANCHE

    Colorado proti Nashvillu v základní části NHL prohrálo již deset utkání v řadě a naposledy nad Predators zvítězilo 29. března 2016, tedy před více než dvěma roky. Avalanche prohráli v letošní sezóně čtyři z posledních pěti utkání a proti rivalovi z Nashvillu se budou snažit ukončit sérii tří porážek v řadě. Ačkoliv se svěřencům Jareda Bednara během posledních dnů nedaří, ve svých řadách má fantastické hráče. Mikko Rantanen je nejproduktivnějším hráčem celé NHL, když během dosavadní sezóny nasbíral 24 bodů za 5 gólů a 19 asistencí. Nezaostává ani Nathan MacKinnon, který se v počtu bodů nachází na třetím místě o bod za Connorem McDavidem. Nathan MacKinnon letos nasbíral 21 kanadských bodů za 11 gólů a 10 asistencí.

     
    NASHVILLE PREDATORS

    Nashville prožívá skvělou sezónu a po Tampě Bay je druhým nejlepším týmem v NHL. Predators během 14 zápasů nasbírali 22 bodů a za Lightning zaostávají o pouhý bod. Navíc mají výhodu, protože na rozdíl od několika týmů, včetně Tampy, odehráli o zápas méně. Nashville v letošní sezóně NHL táhne Filip Forsberg, který je s 10 góly nejlepším střelcem týmu. Predators z posledních 11 utkání prohráli pouze dvakrát a proti Coloradu se budou snažit prodloužit sérii tří vítězství.

     
    Předpokládané úvodní sestavy:

    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – Nemeth, E. Johnson (A), Cole, Girard, Zadorov, Barrie – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Dries, Kerfoot, C. Wilson – Nieto, Söderberg, Calvert – G. Bourque, Kameněv, Daňo. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, P. K. Subban, Bitetto, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen (A), Hartman – Järnkrok, Turris, C. Smith – F. Gaudreau, Bonino, Fiala – Rinaldo, Sissons, Salomäki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – Cole, Girard, Nemeth, E. Johnson (A), Zadorov, Barrie – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Dries, Kerfoot, C. Wilson – Nieto, Söderberg, Calvert – Daňo, Kameněv, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, P. K. Subban, Bitetto, Y. Weber – F. Forsberg (A), Johansen, Hartman – Järnkrok, Turris, C. Smith – F. Gaudreau, Bonino, Fiala – Rinaldo, Sissons, Salomäki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Eric Furlatt. Čároví: Ryan Gibbons, Derek Amell.

     
    Oba týmy dokončily rozbruslení a do začátku souboje rivalů mezi Coloradem a Nashvillem zbývá pár okamžiků. Úvodnímu buly bude předcházet americká hymna.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Nick Bonino vyhrál úvodní vhazování souboje rivalů a utkání mezi Coloradem a Nashvillem bylo zahájeno. Posaďte se a vychutnejte si dnešní utkání z Pepsi Center.
     
    00:25
    Predators se nepodařilo rozehrát podél střídaček a vyhodili puk na úvodní zakázané uvolnění zápasu.
     
    00:41
    A další zakázané uvolnění hostů, kteří tentokrát rozehráli nepřesně podél trestných lavic. Další přerušení hry.
     
    01:04
    Ryan Ellis využil na pravém křídle odrazu puku od hrazení a okamžitě puk z ostrého úhlu nahodil před bránu, kde se od brusle domácího Colina Wilsona odrazil pod lapačku Semjona Varlamova.
     
    01:21
    Roman Josi dostal dvě minuty za sekání a úvodní přesilovou hru dnešního zápasu si zahraje Colorado.
     
    02:40
    Avalanche rozpohybovali puk a Mikko Rantanen na vrcholu pravého kruhu napřáhl ke střele, která byla na přední tyči zablokována. Pekka Rinne zasahovat nemusel.
     
    03:11
    Ryan Ellis se v oslabení řítil sám na bránu po skvělém vystižený rozehrávky Avs, jenže na poslední chvíli se ocitl v tísni a jeho střela z vnitřního oblouku pravého kruhu pro vhazování minula vzdálenější levou tyč domácího týmu!
    03:11 Ryan Ellis mohl zmrazit Colorado gólem během oslabení!
     
    03:21
    Vyloučený kapitán Nashvillu je zpět na ledě a Colorado úvodní přesilovou hru nesehrálo příliš dobře. Domácí mohou být ještě rádi, že během ní neinkasovali gól.
     
    04:08
    Nashville napřáhl na levém křídle od modré čáry k táhlé střele, kterou Semjon Varlamov zastavil v náručí.
     
    04:20
    Roman Josi napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke tvrdé střele s příklepem a dobře mířil ke vzdálenější levé tyči, Semjon Varlamov ale puk viděl a vyrážečkou ho vyrazil.
     
    05:10
    Filip Forsberg na bodu levého kruhu napřáhl ke střele zápěstím, trefil ale pouze hruď Semjona Varlamova.
     
    05:40
    Ryan Hartman se na levém křídle řítil do přečíslení dva na jednoho, které na vrcholu levého kruhu vyřešil nepřesnou střelou zápěstím, která minula pravý horní roh brány.
     
    06:09
    Nathan MacKinnon předvedl parádní sólo, když si z levého křídla navedl puk obloukem do pravého kruhu pro vhazování, položil jednoho z hráčů Predators na led, poté udělal zpětnou stahovačku a po bruslení vzad na bodu pravého kruhu napřáhl ke střele zápěstím, kterou Pekka Rinne nadvakrát zastavil! Komerční přestávka.
    06:09 Nathan MacKinnon a jeho parádní individuální akce!
     
    07:07
    Nikita Zadorov dobře vystřelil z levého kruhu pro vhazování a Pekka Rinne na přední tyči zasáhl pravým betonem, kterým puk úspěšně vyrazil za svou bránu.
     
    08:16
    Nathan MacKinnon dokázal zastavit útok Predators a domácí poté vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    08:20
    P.K. Subban na levém křídle napřáhl ke tvrdé střele s příklepem od modré čáry a Semjon Varlamov puk na přední tyči úspěšně vyrazil hrudí mimo svou bránu.
     
    09:43
    Colin Wilson se pokusil skórovat do sítě svého bývalého týmu, jeho střela z pravé strany ale byla zablokována. Jeho pokus z ostrého úhlu zablokoval Yannick Weber.
     
    10:41
    Kevin Fiala hledal na levém křídle zpětnou přihrávkou Filipa Forsberga, útočník Nashvillu byl ale na vrcholu levého kruhu pro vhazování o kotouč připraven.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:39
    Gabriel Landeskog si z levého kruhu parádně najel před bránu, bekhendem ale mezi betony Pekky Rinneho puk do sítě neprocedil! Komerční přestávka, během níž je skóre bezbrankové.
    11:39 Gabriel Landeskog měl na svědomí další slibnou šanci
     
    12:09
    P.K. Subban na levém křídle znovu vypálil od modré čáry a Semjon Varlamov puk sevřel ve svém náručí.
     
    12:43
    Matt Calvert se dostal na bodu pravého kruhu k prudké střele, kterou bránu Nashvillu o hodně přestřelil.
     
    12:48
    A znovu Matt Calvert, tentokrát ale byla jeho střela z pravého kruhu pro vhazování na přední tyči zablokována.
     
    13:15
    Kyle Turris skvěle připravil Avalanche na levém křídle jejich útočného pásma o puk a rozjel rychlý protiútok, jenže Anthony Bitetto se ocitl na ose v postavení mimo hru.
     
    13:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Obránce Mattias Ekholm krásnou bekhendovou přihrávkou z vrcholu mezikruží oslovil u pravé tyče Nicka Bonina, který se sice ocitl příliš blízko brány a trefil pouze hruď Semjona Varlamova, jenže odražený puk na vzdálenější levé tyči rychle dojel COLTON SISSONS a poslal ho do odkryté sítě! Nashville vede v Denveru 1:0! Asistence: Nick Bonino a Mattias Ekholm.
    13:39 Colton SISSONS - 0:1
     
    14:19
    Nathan MacKinnon z bodu levého kruhu střelou zápěstím mířil v rychlosti do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Pekka Rinne vytáhl parádní semafor, po kterém přichází na řadu další krátká reklamní přestávka.
     
    14:39
    Colin Wilson rychle vybruslil zpoza brány, mezi betony ovšem Pekku Rinneho překonat nedokázal.
     
    14:58
    Sheldon Dries zablokoval střelu Predators z pravého kruhu a puk ho nepříjemně zasáhl do obličeje. Rozhodčí okamžitě hru přerušili, aby zkontrolovali jeho zdravotní stav.
     
    15:36
    Predators vystřelili z bodu levého kruhu pro vhazování a Semjon Varlamov puk vyrazil za svou bránu.
     
    16:00
    Ian Cole na opačné straně ledové plochy na levém křídle napřáhl od modré čáry ke střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Pekka Rinne ji ale levým ramenem vyrazil.
     
    16:17
    Samuel Girard napřáhl před mezikružím ke tvrdé střele s příklepem, která zřejmě byla těsně před Pekkou Rinnem na poslední chvíli zablokována. Dobrý tlak Avalanche.
     
    16:39
    Erik Johnson ihned po vhazování vypálil na pravém křídle od střídaček a Pekka Rinne puk podržel v náručí.
     
    16:43
    Další přerušení hry, tentokrát poté, co byl puk ve středním pásmu sražen mezi střídačky. Hosté vedou 1:0.
     
    17:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nick Bonino a Roman Josi u střídaček vybojovali puk a COLTON SISSONS po diagonální přihrávce druhého jmenovaného muže napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke krátké střele s příklepem, která poté mezi pravým betonem a vyrážečkou Semjona Varlamova zamířila ke vzdálenější levé tyči! Dočkáme se hattricku? Je to 2:0. Asistence: Roman Josi a Nick Bonino.
    17:21 Colton SISSONS - 0:2
     
    18:19
    Kyle Turris nebezpečně vypálil po zpětné přihrávce z pravého kruhu pro vhazování a Semjon Varlamov s obrovskými problémy puk zastavil, když ho zasedl.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:37
    Frédérick Gaudreau napřáhl na pravém křídle ke střele z ostrého úhlu, kterou Semjon Varlamov podržel.
     
    19:48
    Kevin Fiala se ocitl u levé tyče ve slibné šanci, Semjon Varlamov ale zřejmě levým betonem puk vykopl.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Nathan MacKinnon na začátku utkání nedokázal skórovat po parádní individuální akci a Predators poté trestali, když se dvakrát v řadě prosadil Colton Sissons a zadělal v souboji dvou rivalů na hattrick. Potvrzuje se, že utkání Avalanche proti Nashvillu jsou zakletá. Dokáží prokletí konečně zlomit? Skóre po první třetině. Colorado Avalanche 0 Nashville Predators 2.

     
    Druhá třetina začne přibližně v 5:16.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 10-16; Zablokované střely: 6-4; Vhazování: 54%-46%; Hity: 11-6; Přesilové hry: 0/1-0/0; Trestné minuty: 0-2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Colton Sissons během úvodní části vstřelil dva góly a Nashville jeho zásluhou vstupuje do prostřední třetiny utkání v Pepsi Center s dvoubrankovým vedením.
     
    21:02
    Avalanche vstoupili do druhé třetiny zostra a vytvořili si ihned po vhazování tlak, zatím se ale ke střele nedostali.
     
    21:29
    Samuel Girard na útočné modré čáře předvedl na pravém křídle nádhernou otočku a po udržení puku na opačné levé straně zpětnou přihrávkou přiťukl kotouč Ianovi Coleovi, který tvrdou ránou bez přípravy od modré čáry mezi pravou rukou a tělem propálil Pekku Rinneho, jenže Peter Laviolette si vzal Coach Challenge kvůli postavení mimo hru a byl úspěšný! Skóre: 0-2.
    21:29 Girard během otočky puk na útočné modré neudržel
     
    21:42
    Tyson Barrie ihned po vhazování a zakázaném uvolnění Predators vypálil od modré čáry, Pekka Rinne byl ale pozorný a jeho táhlý pokus úspěšně podržel v lapačce.
     
    22:02
    Nikita Zadorov byl vyloučen za nedovolené bránění a Nashville si zahraje svou první přesilovou hru.
     
    22:18
    Sheldon Dries na ose ledové plochy vyrazil v oslabení do samostatného úniku, jenže u levé tyče ztroskotal na vyrážečce Pekky Rinneho!
    22:18 Sheldon Dries se během oslabení řítil sám na bránu!
     
    23:57
    Predators si vytvořili tlak, Semjon Varlamov ale ucpal prostor u své levé tyče brány a poté přerušil hru.
     
    24:02
    Vyloučený Nikita Zadorov je zpět na ledě a oba týmy během dnešního utkání nevyužily jednu přesilovou hru.
     
    24:44
    Nick Bonino na pravém křídle vypálil od hrazení a Semjon Varlamov puk udržel ve své výstroji.
     
    25:40
    Predators se tentokrát nepodařilo rozehrát a puk skončil na zakázaném uvolnění. Vhazování před Pekkou Rinnem.
     
    26:17
    Colton Sissons dnes vstřelil dva góly, nyní ale fauloval a dostal dvě minuty za hákování. Colorado si po reklamní přestávce zahraje druhou přesilovou hru.

     
    26:43
    Ryan Johansen sice na útočné modré čáře puk neudržel, ale ušetřil cenné sekundy při hře v oslabení.
     
    27:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Samuel Girard na ose útočného pásma po krátké přihrávce Nathana MacKinnona z levého křídla napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele bez přípravy, kterou v mezikruží MATT CALVERT čepelí hole na úrovní horní tyče fantasticky tečoval a puk vymetl pravý horní roh brány! Rozhodčí sice signalizovali hru vysokou holí a gól na ledě neuznali, po přezkoumání videa ale rozhodnutí změnili a tentokrát se již Colorado snížení opravdu dočkalo. Skóre utkání: 1-2. Asistence: Samuel Girard a Nathan MacKinnon.
    27:08 Matt CALVERT - 1:2
     
    27:51
    Predators zpomalili hru za vlastní bránou, aby v klidu vystřídali, a na levém křídle se ocitli v postavení mimo hru.
     
    28:24
    Erik Johnson se v rychlém sledu dostal ke dvěma střelám, z nichž první z vnitřního oblouku pravého kruhu pro vhazování byla zablokována a druhá u levé tyče skončila z úhlu pod lapačkou Pekky Rinneho, který hru přerušil.
     
    29:22
    Vladislav Kameněv držel za vlastní bránou Coltona Sissonse a po poskytnuté výhodě pro Nashville usedl na trestnou lavici, když dostal dvě minuty za držení.
     
    29:40
    P.K. Subban na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho střela byla před bránou zablokována, stejně jako dvojice dorážek Predators v blízkosti levé tyče.
     
    30:00
    Semjon Varlamov ukryl nahození Predators v lapačce v momentě, kdy ze zápasu uplynula přesně polovina.
     
    30:33
    Ryan Ellis v levém kruhu napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která se zřejmě od klečícího Erika Johnsona odrazila do ochranné sítě. Hra je každopádně přerušena.
     
    30:45
    Roman Josi na vrcholu pravého kruhu napřáhl bez přípravy po přihrávce z osy útočného pásma ke tvrdé ráně s příklepem, kterou Semjon Varlamov na přední tyči vyrazil levým betonem.
     
    31:26
    Vladislav Kameněv se vrátil na led a Roman Josi napřáhl od modré čáry ke střele, kterou Semjon Varlamov snadno zachytil. Následuje krátká komerční přestávka.
     
    32:07
    P.K. Subban před střídačkami ztratil stabilitu a skončil na kolenou. Z hlediště se ozval ihned pískot.
     
    32:51
    Colin Wilson za bránou Predators tvrdým hitem sestřelil Yannicka Webera, jenže poté nemohl hrát, protože po ostrém střetu ztratil hůl. Pěkný a tvrdý hit.
     
    33:13
    Ryan Hartman skončil taktéž na ledě poté, co ho tvrdým hitem tentokrát u hrazení za bránou dohrál Samuel Girard. Rozhodčí raději hru znovu přerušili.
     
    34:15
    Matthias Ekholm nepřesně rozehrál a puk z obranného pásma Preds doklouzal na zakázané uvolnění.
     
    34:15
    Těsně předtím Nikita Zadorov za vlastní bránou přišpendlil na hrazení tvrdým hitem Kylea Turrise, který po nárazu do ochranného skla málem přišel o přilbu.
     
    35:06
    Nathan MacKinnon předvedl obrovský přehled, když si v levém kruhu hodil puk mezi bruslemi jednoho z hráčů Nashvillu do jízdy a po jeho stáhnutí z bekhendu na forhend se ho snažil u levé tyče poslat mezi betony Pekky Rinneho, jenže neuspěl! Málem bylo vyrovnáno na 2:2.
    35:06 Nathan MacKinnon opět prokázal obrovský přehled!
     
    36:01
    Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka. Colorado snížilo deficit a je to 1:2.
     
    36:25
    Filip Forsberg se protáhl skvěle před bránu Colorada a samostatný únik se snažil zakončit bekhendem, jenže mezi betony brankáře Semjona Varlamova puk do sítě nezasunul!
    36:25 Filip Forsberg se parádně protáhl před bránu Avalanche
     
    36:58
    Nick Bonino střelou od modré čáry mířil k levé tyči a Semjon Varlamov puk vyrazil pravým betonem.
     
    37:03
    A ještě jeden zákrok Semjona Varlamova, který podržel v náručí ránu Preds z vrcholu pravého kruhu pro buly.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:23
    Mikko Rantanen dostal dvě minuty za sekání a Nashville má k dispozici v dnešním utkání třetí přesilovou hru.
     
    39:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    Kyle Turris si v pravém kruhu řekl klepnutím hole o puk a po zpětné přihrávce Kevina Fialy z pravého rohu útočného pásma napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, kterou těsně před bránou tečoval COLTON SISSONS, a puk se odrazil do pravého horního rohu brány nad lapačkou bezmocného Semjona Varlamova! Hattrick! Asistence: Kyle Turris a Kevin Fiala.
    39:57 Colton SISSONS - 1:3
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Colorado po přestávce vstřelilo dva góly, z nichž oba dva nebyly uznány, ve druhém případě ovšem rozhodčí po přezkoumání videa gól nakonec uznali a Matt Calvert v přesilové hře po skvělé teči na úrovní horní tyče dokázal snížit, jenže tři sekundy před druhou přestávkou přišla na opačné straně ledové plochy během početní převahy teč Coltona Sissonse, který zkompletoval hattrick a vrátil Predators dvoubrankové vedení. Skóre po druhé třetině souboje rivalů v Pepsi Center. Colorado Avalanche 1 Nashville Predators 3.

     
    Třetí třetina začne přibližně v 6:21.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 17-29; Zablokované střely: 15-8; Vhazování: 49%-51%; Hity: 25-11; Přesilové hry: 1/2-1/3; Trestné minuty: 6-4.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:01
    Colton Sissons tři sekundy před koncem druhé části zkompletoval hattrick, jehož zásluhou Predators vedou na začátku třetí třetiny nad Coloradem 3:1.
     
    40:58
    Roman Josi si najel na vrcholu mezikruží na přihrávku z pravého křídla a jeho střela se od jednoho z hráčů Colorada odrazila do náruče Semjona Varlamova.
     
    42:00
    Miika Salomäki předvedl v útočném pásmu skvělý forčeking a nedovolil Avalanche vyvést puk z třetiny.
     
    42:05
    P.K. Subban napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke své typické raketové střele s příklepem, která minula přední pravý horní roh brány Semjona Varlamova.
     
    42:35
    Ryan Hartman nepřesně rozehrál a puk doklouzal pod lapačkou brankáře Avs, který ho zmrazil.
     
    43:17
    Nikita Zadorov na levém křídle vystřelil zápěstím od modré čáry a puk by zřejmě minul vzdálenější pravý horní roh brány Predators, Pekka Rinne ale nechtěl nechat nic náhodě a po semaforu pro diváky puk ukryl v lapačce.
     
    44:04
    P.K. Subban rozehrával za vlastní bránou a z hlediště Pepsi Center se začalo ozývat hlasité bučení.
     
    44:47
    Colin Wilson před pár okamžiky střelou z pravého křídla zamířil nad bránu Preds a nyní se na opačné straně útočného pásma ocitl v postavení mimo hru.
     
    44:55
    Calle Järnkrok mohl potrestat špatnou rozehrávku Avalanche, jeho střela z vnitřního oblouku levého kruhu pro vhazování ale skončila na vyrážečce Semjona Varlamova.
     
    45:55
    Nathan MacKinnon asistoval u jediného gólu Colorada v dnešním zápase a zaznamenal svou jubilejní 200. asistenci během kariéry v NHL.

     
    46:49
    Samuel Girard od modré čáry napřáhl ke střele zápěstím, kterou zablokoval klečící Nick Bonino.
     
    47:39
    Colorado právě vstřelilo branku, která neplatí!
    Ian Cole v pravém kruhu pro vhazování dobře zablokoval puk a poté, co ho dokázal dobruslit, kotouč parádní přihrávkou z otočky poslal z pravého rohu útočného pásma na vzdálenější levou tyč, kde ho z blízkosti zametl do odkryté brány Colin Wilson! Rozhodčí zkoumají video a branka pro ofsajd neplatí! Skóre zůstává 1:3.
    47:39 Coloradu podruhé v zápase nebyl gól uznán pro ofsajd!
     
    48:12
    Colton Sissons mohl udeřit počtvrté, jeho střelu z levého kruhu ale zablokoval Nikita Zadorov.
     
    48:21
    Semjon Varlamov ukryl střelu Predators z vrcholu mezikruží v lapačce a následuje krátká komerční přestávka. Coloradu nebyl uznán gól a je to 1:3.
     
    48:56
    Colin Wilson po rychlém objetí brány Pekku Rinneho nepřekonal, stejně jako vzápětí Sheldon Dries, který nejprve neuspěl střelou z mezikruží a poté na pravém křídle ranou z otočky, jenž z ostrého úhlu zamířila do tyče!

     
    49:50
    Nashville vyhodil puk podél střídaček po nepřesné přihrávce na zakázané uvolnění a hra byla přerušena.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:57
    Anthony Bitetto vyhodil puk na levé straně obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry. Třetí přesilová hra pro Colorado.
     
    50:47
    Matt Calvert si rovnal puk v pravém kruhu na bekhendovou střelu, jenže rychle k němu přistoupil Ryan Ellis.
     
    51:42
    P.K. Subban vyhodil puk až za bránu Semjona Varlamova a Avs se během početní převahy vůbec nedaří.
     
    51:57
    Colorado se během poslední přesilové hry nedostalo ke střele a Anthony Bitetto je již zpět na ledě.
     
    52:36
    Yannick Weber na pravém křídle od modré čáry nahodil puk zápěstím na přední tyč, kde ho Semjon Varlamov bez problému detekoval lapačkou. Komerční přestávka.
     
    53:29
    Dnešní utkání sleduje 16923 diváků.

     
    54:30
    Alexander Kerfoot zpoza brány posílal do mezikruží nebezpečnou přihrávku, jenže Kyle Turris dvojici domácích hráčů k ohrožení Pekky Rinneho nepustil.
     
    55:13
    Alexander Kerfoot nyní z levého křídla nahodil puk diagonálně před bránu, kde došlo k jemné teči, Pekka Rinne ale včas sevřel betony a puk vyrazil.
     
    56:08
    Avalanche se nepodařilo rozehrát a puk se po zakázaném uvolnění přesunul před Semjona Varlamova.
     
    56:44
    Semjon Varlamov naskočil na střídačku a Colorado se snaží snížit při hře bez brankáře!
     
    57:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    P.K. Subban u hrazení vyhrál osobní souboj a Nick Bonino diagonální přihrávkou oslovil RYANA HARTMANA, který ho převzal na ose ledové plochy před útočnou modrou čárou a střelou po ledě z vrcholu mezikruží zamířil do prázdné brány! Asistence: Nick Bonino a P. K. Subban.
    57:06 Ryan HARTMAN - 1:4
     
    58:57
    Kyle Turris vystřelil na vrcholu pravého kruhu a Semjon Varlamov jeho pokus levým betonem vyrazil.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    Konec zápasu.
     
    Nashville porazil Colorado v základní části Národní ligy pojedenácté v řadě a zásluhou hattricku Coltona Sissonse, který skóroval třikrát za sebou, je opět nejlepším týmem v lize, když o bod přeskočil Tampu Bay. Colorado během zápasu vstřelilo tři góly, jenže dva nebyly uznány kvůli ofsajdu. Prokletí Avalanche v soubojích proti rivalovi pokračuje. Konečný výsledek utkání. Colorado Avalanche 1 Nashville Predators 4.

     
    Statistiky: Střely na bránu: 25-34; Zablokované střely: 17-18; Vhazování: 47%-53%; Hity: 28-12; Přesilové hry: 1/3-1/3; Trestné minuty: 6-6.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Colton Sissons (NSH) 3+0
    2. Nick Bonino (NSH) 0+3
    3. Matt Calvert (COL) 1+0
     
    Československá stopa v utkání:

    Marko Daňo (COL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 6:59 (07:07:51)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 28. Calvert (Girard, MacKinnon) – 14. Sissons (Bonino, Ekholm), 18. Sissons (Josi, Bonino), 40. Sissons (Turris, Fiala), 58. Hartman (Bonino, P. K. Subban)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – Cole, Girard, Nemeth, E. Johnson (A), Zadorov, Barrie – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Dries, Kerfoot, C. Wilson – Nieto, Söderberg, Calvert – Daňo, Kameněv, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, P. K. Subban, Bitetto, Y. Weber – F. Forsberg (A), Johansen, Hartman – Järnkrok, Turris, C. Smith – F. Gaudreau, Bonino, Fiala – Rinaldo, Sissons, Salomäki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Eric Furlatt. Čároví: Ryan Gibbons, Derek Amell

    Diváci: 16923
    bahis siteleri