Washington – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Colorado – Nashville 1:4 (kon.) | Anaheim – Calgary 3:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
Calgary Flames
Čtvrtek 08.11.2018, 04:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:33 Ryan GETZLAF - 3:2
     
    46:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Přesilovka domácích sice skončila, ale Kačeři se vrací do vedení! RYAN GETZLAF se dostal k puku před brankovištěm, zamíchal pukem a po kličce do bekhendu přehodil Smithův beton. Asistence: Rickard Rakell, Cam Fowler.
    46:06 Mark JANKOWSKI - 2:2
     
    46:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    O puk se zápolilo v obranném pásmu hostů, kteří následně vyrazili do přečíslení a v oslabení se prosadil MARK JANKOWSKI střelou do pravého růžku Millerovy branky! Bez asistence.
    17:10 Matthew TKACHUK - 2:1
     
    17:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Po pěti vteřinách je přesilovka využita! MATTHEW TKACHUK před brankou Millera protečoval střelu od modré pod horní tyčku bezmocného Millera. Krásný gól po velmi rychlé akci hostů. Asistence: Elias Lindholm, Mark Giordano.
    11:53 Adam HENRIQUE - 2:0
     
    11:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Smith vyrazil střelu Mansona jen před sebe. Toho plně využil ADAM HENRIQUE, který se před brankovištěm odpoutal od obránce a dostal se k puku, který poslal z dorážky pod horní tyčku hostující klece. Asistence: Josh Manson, Pontus Aberg.
    08:29 Jakob SILFVERBERG - 1:0
     
    08:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! JAKOB SILFVERBERG se ujal kotouče ve středním pásmu, probruslil si do pravého kruhu a prudkou střelou propálil brankáře Smitha, jemuž kotouč propadl mezi rukou a betonem. Asistence: Andrew Cogliano, Jacob Larsson.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 9. Silfverberg (Cogliano, Ja. Larsson), 12. Henrique (Manson, Åberg), 47. Getzlaf (Rakell, Fowler) – 18. Tkachuk (E. Lindholm, Giordano), 47. Jankowski


    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – Manson, Fowler (A), Ja. Larsson, H. Lindholm, Montour, M. Pettersson – Eaves, Getzlaf (C), Rakell – Åberg, Henrique, Lundeström – Silfverberg, Kesler (A), Cogliano – Sherwood, Carrick, Street.
    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Brodie, Giordano, Hamonic (C), Hanifin, R. Andersson, Välimäki – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – Neal, Backlund, Tkachuk (A) – Frolík, D. Ryan, S. Bennett – Czarnik, Jankowski, Peluso.

    Rozhodčí: Pochmara, Rank – Murray, Driscoll

    Diváci: 16461
    thejrc.org