Finsko – Švýcarsko 9:3 (kon.) | Česko – USA 2:5 (kon.)
konec
Česko
2:5 (0:2, 1:0, 1:3)
USA
Čtvrtek 08.11.2018, 19:00 • Buly Aréna Kravaře • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    59:58
    Vyloučení v týmu Česko (Poizl – 2 min., vysoká hůl).
    57:43 ZEGRAS - 2:5
     
    57:43
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Do prázdné branky potvrzují Američané svoji výhru! Peterek prohrál buly a přes celé hřiště hřiště zamířil do odkryté sítě přesně TREVOR ZEGRAS! Asistence: Jack Hughes.
     
    57:25
    Češi to zkoušejí v šesti, Pařík už na střídačce!
     
    55:44
    Znovu Adam Raška, natlačil se před branku a opět zakončoval bekhendem, tento minisouboj tentokrát ovládl americký gólman Rowe, jenž vyráží!
    54:10 Adam RAŠKA - 2:4
     
    54:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak Češi ještě budou bojovat, snižují! Ocelář ADAM RAŠKA se dostal před brankou k odraženému kotouči po vlastním zablokovaném pasu a zblízka bekhendem překonal Rowea! Asistence: Martin Beránek.
    51:00 Jack HUGHES - 1:4
     
    51:00
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A je zřejmě rozhodnuto! JACK HUGHES si na ledě dělá skutečně do chce. Prolétl českou obranou a následně forhendem zakončil nad beton Paříka. Dost možná budoucí hvězda NHL dokonává hattrick, dnes se podílela na všech čtyřech gólech USA! Asistence: Case McCarthy.
    50:26 Jack HUGHES - 1:3
     
    50:26
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    USA odskakují na rozdíl dvou branek! JACK HUGHES se na levé straně prosmýkl kolem Turečka a následně sám proti Paříkovi uspěl, tento mladík dnes předvádí skutečně parádní výkon. Asistence: Domenick Fensore.
     
    46:28
    Hughes dostal pas mezi obránce a nikdo ho nedostihl, sám proti Maříkovi v tísni však minul!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    35:06
    Ondřej Pšenička je na ledě!
     
    33:06
    Vyloučení v týmu Česko (Ondřej Pšenička – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:28
    Česko hraje v pěti!
     
    30:28
    Vyloučení v týmu Česko (Daniel Poizl – 2 min., podrážení).
     
    27:18
    Obrovská šance amerického celku! Cam York se zjevil sám před gólmanem. Toho si položil a zkoušel forhendovou kličku. Pařík sice byl na zemi, přesto ho americký obránce nedokázal překonat.
     
    26:52
    Američané hrají v pěti!
     
    24:52
    Vyloučení v týmu USA (Cam York – 2 min., podrážení).
     
    24:23
    Spojené státy si mohly vzít své dvougólové vedení zpět! Hodně blízko k tomu byl Gilden, který nadvakrát dorážel. Pařík se ovšem překonat nenechal a drží svůj tým.
    22:58 PETEREK - 1:2
     
    22:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra sice není využita, ale krátce po ní se domácí celek prosazuje! JONÁŠ PETEREK nabral rychlost a vypálil parádní ránu od mantinelu, která zapadla přesně k zadní tyči. Asistence: Jan Klodner.
     
    22:47
    Spojené státy jsou v pěti!
     
    20:47
    Vyloučení v týmu USA (Gildon – 2 min., zdržování hry / úprava výstroje).
     
    20:47
    Obrovská šance Spojených států, které mohly vést o tři branky! Judd Caulfield dostal pas do jízdy a rovnou mířil na zadní tyč. Jeho rána parádně vyrazil Pařík vyrážečkou.
     
    16:22
    Spojené státy hrají v pěti!
     
    15:16
    To byl dobrý tlak v podání domácí přesilové formace! Radek Mužík se dostal na hranici brankoviště ke střele, ale Rowe předvedl parádní zákrok betonem.
     
    14:22
    Vyloučení v týmu USA (Marshall Warren – 2 min., podrážení).
     
    13:26
    Ne, Čechům to nejde. Američané jsou jasně lepším týmem a mohli vést o tři branky. Lukáš Pařík se ovšem stihl přesunout po křižné přihrávce a zamezit tak brance ve své síti.
     
    10:07
    Česko hraje v pěti!
     
    08:41
    A už to mohlo být o zmiňované tři branky! Hosutjící hráč dostal křižný pas do ideální pozice, ale za Paříkem se jen rozezvučela tyč.
     
    08:07
    Vyloučení v týmu Česko (Martin Beránek – 2 min., držení).
    06:18 CAUFIELD - 0:2
     
    06:18
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A už je to o dvě branky! Češi sice byli v úvodu lepší, ale prohrávají již o tři branky. Hughes objel branku, poslal kotouč před branku, odkud přišla okamžitě přihrávka na COLEA CAUFIELDA, jenž dával do prázdné. Jednoduchá práce. Asistence: Drew Helleson a Jack Hughes
    05:31 HUGHES - 0:1
     
    05:31
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jenže Spojené státy se krátce po svém oslabení dostaly do šance, kterou využily! JACK HUGHES předvedl parádní individuální akcí, kterou zakončil parádní střelou zápěstím do šibenice! Asistence: Domenick Fensore a Case McCarthy.
     
    05:09
    Amerika hraje v pěti.
     
    04:45
    První zajímavá šance! Přišlo nahození z prostoru mezi kruhy, které se snažil tečovat Prymula. Jeho teč šla nakonec těsně vedle.
     
    03:09
    Vyloučení v týmu USA (Marshall Warren – 2 min., hákování).
     
    02:36
    Jenže první velká šance přichází na straně hostí! Trevor Zegras se ocitl sám před brankou a mířil pod horní tyčku. Nakonec jeho střela o kousek bránu přelétla!

    Denisa Józsová

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 23. Peterek (Klodner), 55. Raška (Beránek) – 6. Hughes (Fensore, McCarthy), 7. Caufield (Helleson, Hughes), 51. Hughes (Fensore), 51. Hughes (McCarthy), 58. Zegras (Hughes)


    Česko: Pařík (Škorpík) – Kučeřík (A), Volráb, Žůrek, Tureček, Poizl, Klodner, Suhrada, Homola – Beránek, Peterek, Raška – Rychlovský, Pytlík (A), Mužík (C) – Prymula, Bernovský, Pšenička – Čížek, Čmiel, Koffer.
    USA: Rowe (Knight) – Helleson, York, Fensore, McCarthy, Warren, Vlasic, Thrun, Webber – Mastrosimone, Beecher, Caulfield – Gildon, Hughes, Caufield – Boldy, Zegras, Rolston – Farrell, Weight, Moynihan.

    Rozhodčí: Hradil, Šír – Gebauer, Tošenovjan

    Diváci: 1500
    thejrc.org