Zlínsko – Hulín 1:1 (kon.) | Petřkovice – Líšeň 0:1 (kon.) | D. Benešov – Frýdek-Místek 2:0 (kon.)
Hlučín – Uh. Brod 3:1 (kon.) | Hodonín – Uničov 1:4 (kon.) | Kroměříž – Rýmařov 4:1 (kon.)
Vel. Meziříčí – Vrchovina 1:2 (kon.) | Vyškov – Val. Meziříčí 4:1 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
4:1 (3:0)
SK Jiskra Rýmařov
Sobota 10.11.2018, 14:00 • Fotbalový stadion v Obvodové ulici, Kroměříž (kapacita: 1529 míst) • Moravskoslezská fotbalová liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Druhý poločas sice neukázal už tak dominantní Kroměříž jako v prvé půli, Hanáci přesto zvládli svůj velký náskok nasbíraný již na startu duelu udržet. Po rýmařovském snížení se ještě jednou navíc vybičovali ke skórování a po zisku dalších tří bodů si zvládli udržet druhou pozici v tabulce MSFL i pro zimní pauzu. Rýmařov naopak na jaře čeká ještě pořádně tuhý boj o přežití v třetí nejvyšší soutěži. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (15:51:11)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Dydowicz pálí těsně nad branku! Rýmařov si při svém zřejmě posledním náporu ještě připíše alespoň jeden roh.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje 2 minuty nad standardní hrací čas!
     
    89
    Harazin se dostal na pravé straně k míči, jenomže jeho zakončení nebylo asi přesně podle představ. Bomba z kopačky hostujícího fotbalisty letělo vysoko nad brankou a trefuje jen zadní tribunu.
     
    88
    Kameník si znovu vyběhl nečekaně až příliš daleko z branky, jeho riskantní akce ale skončila přesně podle jeho představ. Atak Kroměříže byl zastaven, Jiskra navíc může znovu do útoku.
     
    87
    Rýmařov je už viditelně dost psychicky rozložen, i proto má tolik mezírek v defenzívě. Kroměříž jich však prozatím moc nevyužívá, i její hráči jsou dost chyboví.
     
    86
    Na řadě je poslední střídání utkání, místo Jakuba Motala jde na hřiště Jakub Prajza.
     
    85
    Rýmařov se sice tlačil do útoku, jenže jeho rychlý brejk byl zastaven pomezním sudím. Hráči Jiskry už byli v ofsajdovém postavení, Kroměříž tak bude znovu rozehrávat.
     
    84
    Piroška ještě prodloužil dlouhý centr do vápna, ale Hleba se nedokázal před domácí brankou dostatečně rychle zorientovat. Jeho hlavička tak mířila jen vedle branky, Kofroň bude rozehrávat.
     
    83
    Cupák se prezentoval parádní ranou z velké dálky, na kterou musel Kameník reagovat rychlým zákrokem. Míč se však snesl pouze na horní síť, hosté si mohou pořádně oddechnout.
     
    82
    Šmerda ukázal své sprinterské schopnosti, když pořádně prohnal své bránící soupeře, nic velkého ale ze svého presu nevybojoval, Kroměříž bude pouze vhazovat na útočné polovině
     
    81
    Rýmařov se sice valil znovu do útoku, nicméně domácí se stačili se svou defenzívou dostatečně rychle vrátit. Hanácká Slavia tak může jít do protiútoku.
     
    80
    Domácí si připravili další střídání, Mariána Kováře na hřišti nahrazuje Vít Mlýnek.
     
    79
    Pro Jiskru nyní přichází relativně velká komplikace, neboť jeden z jejích hráčů musí být ošetřován za postranní čárou. V době, kdy už využila všechna střídání, je to ošemetná situace.
     
    78
    Rýmařov si připravil poslední střídání zápasu, místo Michala Furika na hřiště míří Róbert Piroška.
     
    77
    Domácí si sice vybojovalo další roh, jenomže dlouhatánský centr nakonec nikoho z hráčů v červenobílých dresech nenašel. Rýmařov se tak osvobozuje.
     
    76
    Dalekonosná rána z pravé strany se tentokráte snesla přímo ke Kameníkovi, pro něhož ale nešlo o těžký moment. Míči totiž scházela primárně zejména větší rychlost, aby zapadl až do sítě.

    Johan Čáp

    Branky: 2. Silný, 9. Kovář, 33. Hirsch, 74. Silný – 65. Ondruška

    Karty:   58. Matoušek (KRO) – 20. J. Furik (RYM), 60. Ondruška (RYM)


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Kofroň – Šmerda, Hloch, Cupák, Motal (86. Prajza), Hirsch (59. M. Mlýnek), Okleštěk, Silný, Matoušek (C), Kovář (80. V. Mlýnek), Jeleček
    Náhradníci: Floder – M. Mlýnek, Prajza, V. Mlýnek, Krhut

    SK Jiskra Rýmařov: Kameník – Navrátil, J. Furik (C) (49. Harazin), Dydowicz, M. Furik (78. Piroška), Kocúr, György (33. Tilkeridis), Šupák, Ondruška, Hleba, Kolísek
    Náhradníci: Baroš – D. Furik, Piroška, Harazin, Tilkeridis

    Rozhodčí: Denev – Popelák, Fabeš

    Diváci: 197
    thejrc.org