W. Brémy – Mönchengladbach 1:3 (kon.) | Düsseldorf – Hertha 4:1 (kon.) | Freiburg – Mohuč 1:3 (kon.)
Hoffenheim – Augsburg 2:1 (kon.) | Norimberk – Stuttgart 0:2 (kon.) | Dortmund – Bayern 3:2 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
2:1 (0:0)
FC Augsburg
Sobota 10.11.2018, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi na chviličku loučím, rád bych vás ale pozval na šlágr tohoto kola a dost možná i podzimu. V 18:30 Borussia Dortmund vyzve na domácím hřišti Bayern Mnichov.

    Zatím na počtěnou! (17:28:34)
     
    Druhý poločas byla pořádná jízda, která nám nabídla hned tři branky a tři body pro domácí Hoffenheim! Domácí se po hodině hry dostali do vedení po brance Andreje Kramariće. Augsburg ale vzápětí odpověděl a srovnal na 1:1 sedmou brankou Alfreda Finnbogasona v sezóně. Poslední slovo ale měli přecijen domácí, Reiss Nelson rozhodl po necelých dvou minutách na hřišti. Hoffenheim vítězí a postupuje na pátý flek německé Bundesligy!

    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 7:13. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:6.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Ádám Szalai a spálená šance ještě jednou! Maďarský útočník dostal míč do běhu a hnal se do vápna, pral se s bránícím hráčem a ve vápně levačkou zakončoval, branku ale minul o několik metrů.
     
    90+4
    Vincenzo Grifo si následně obhodil jednoho z hostů a dostal se do otevřené obrany. Odcentroval na zadní tyčku, kde Nelson připravil gól pro Szalaie, ale tomu se ani nyní nepovedlo zakončit.
     
    90+2
    Podél pravé lajny se až do vápna dostal italský fotbalista Vincenzo Grifo. Ten následně dělal kličku, ale naskočil do bránícího hráče. Domácí chtěli penaltu, ale sudí byli odlišného názoru.
     
    90+1
    Reiss Nelson následně parádně přihrával na hranici vápna Szalaiovi, který ale nečekal bránícího hráče za sebou. Domácí celek bude ale rozehrávat alespoň roh, nastavují se čtyři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Ku Ja-Čeol, přichází Julian Schieber.
     
    89
    Rozhodnout mohl následně v akci na druhé straně Ádám Szalai, kterému se ale nepovedlo zakončit vinou pozorné obrany hostujícího celku, jenž bude ještě jednou střídat.
     
    89
    Fotbalisté Augsburgu posílali centrovaný míč do vápna, kde byl ale jediný hráč a ten na přetaženou nabídku nedosáhl. Míč skončil v rukavicích pozorného Baumanna.
     
    88
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Andrej Kramarić, přichází Joshua Brenet.
     
    86
    Hoffenheim se hodně rychle dostal do protiakce a před šestnáctkou střílel Kerem Demirbay. Jeho svižná rána šla do branky, ale Andreas Luthe vyskočil do vzduchu a míč vyrazil na roh!
     
    85
    Philipp Max následně vedl míč po levé straně, aby následným přízemním centrem do malého vápna našel Finnbogasona. Ten byl ovšem dobře bráněn a zakončit se mu nepovedlo.
    83. Reiss NELSON - 2:1
     
    83
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Jak dlouho byl nejlepší střelec domácích na hřišti? Necelé dvě minutky? Andreas Luthe sice první pokus na jeho branku vyrazil, k jeho neštěstí ale jen k REISSOVI NELSONOVI, jenž nezpanikařil a po zemi poslal míč do odkryté branky!
    83.
     
    83
    Andrej Kramarić následně zakombinoval ve vápně a z levé strany zakončoval k pravé tyčce. Jeho rána měla gólové parametry, ale míč nakonec skončil těsně vedle branky!
     
    82
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Nico Schulz, přichází Reiss Nelson.
     
    81
    A nyní se domácí zlobí ještě více. Håvard Nordtveit kličkoval před vápnem Augsburgu, kde ale ztratil míč a šlápl na nohu jednoho z hostů. Píská se šlapák a norský fotbalista inkasuje kartu.

    David Panuška

    Branky: 65. Kramarić (Joelinton), 83. Nelson – 69. Finnbogason (Richter)

    Karty:   81. Nordtveit (HOF) – 16. Gouweleeuw (AUG)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 7:13. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:6.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek, Vogt, Bičakčić – Bittencourt (66. Grifo), Nordtveit, Demirbay, N. Schulz (82. Nelson) – Joelinton, Kramarić (88. Brenet), Szalai.
    Náhradníci: Kobel – Brenet, Nelson, Nuhu, Zuber, Belfodil, Grifo.

    FC Augsburg: Luthe – Schmid, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – R. Khedira, Baier – Richter, Ku Ja-Čeol (90. Schieber), Caiuby (77. Gregoritsch) – Finnbogason.
    Náhradníci: Leneis – Götze, Gregoritsch, Schieber, Jensen, Framberger, Danso.

    Rozhodčí: Schröder – Neitzel, Gorniak
    thejrc.org