Mor. Budějovice – Pelhřimov 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 3:6 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 4:6 (kon.)
Orlová – Kopřivnice 2:3 (po pr.) | Žďár n/S – David Servis 6:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
IHC Králové Písek
Sobota 10.11.2018, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Matěj Blinka (HBR) zamezil soupeři ve středním pásmu poslat puk do prázdné brány, provinil se při tom ale sekáním. David Marek se samozřejmě vrací do brankoviště.
     
    57:34
    Domácí byli na buly úspěšnější, usadili se v soupeřově pásmu, a domácí brankář tak znovu sprintuje na střídačku. Bruslaři hrají v šesti!
     
    55:21
    Bruslaři se usadili v pásmu soupeře a David Marek spěchá na střídačku. Havlíčkův Brod bude hrát znovu s šesti hráči v poli!
     
    55:05
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté vedou znovu o tři branky! Petr Hučko vyslal v přesilové hře do úniku JANA POLATU, který domácího brankáře zblízka prostřelil! Asistence: Petr Hučko, Martin Parýzek.
     
    54:34
    Havlíčkobrodský plán na vyrovnání dostává trhlinu. Matěj Blinka (HBR) je potrestán dvěma minutami za hrubost.
     
    54:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ztichlou Kotlinou se ozvalo písknutí trenéra Čelanského na odvolání brankáře. Bruslaři v šesti hráčích dotlačili kotouč do sítě, prosadil se TOMÁŠ SEMRÁD! Asistence: David Michálek, Luboš Voříšek.
     
    52:08
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté se přibližují senzačnímu vítězství v Havlíčkově Brodě! Martin Koupal nabil mezi kruhy JAKUBU ŠUHAJOVI, který pověsil puk nádhernou ranou nad gólmanovo rameno! Asistence: Martin Koupal, David Matějka.
     
    Dnešní utkání sleduje 592 diváků.
     
    49:24
    Dominik Bílek (PIS) si při bránění Filipa Beneše pomohl držením. Bruslaři tak dostávají výhodu přesilové hry. Využijí ji ke snížení?
     
    47:22
    Bruslaři si teď vytvořili tlak, jaký potřebují. Puk už se povaloval na brankové čáře, odkud jej hosté odpálili na zakázané uvolnění, čímž se zachránili od snížení!
     
    42:12
    Za hrubost jsou vzájemně vyloučení Kryštof Kulhánek (HBR) a David Matějka (PIS). Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    40:01
    Domácí nastupují do třetí periody s novým mužem v brankovišti, Čeňka Nováka vystřídal David Marek.
     
    39:38
    Zmar domácích teď podtrhává faul domácího brankáře. Čeněk Novák (HBR) se provinil podražením, trest odpyká Patrik Přidal.
     
    39:05
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté utíkají Havlíčkovu Brodu na rozdíl dvou branek. Jan Polata uvolnil na levém křídle JANA SÝBKA, který se prosadil přesnou ranou nad Novákovu lapačku a připisuje si čtvrtá kanadský bod v utkání! Asistence: Jan Polata.
     
    33:15
    Roman Tintěra (PIS) nevybíravě dohrál Tomáše Ludvíka, za což je odměněn trestem na 2 + 10 minut za vražení na hrazení. Menší trest odpyká Vojtěch Šuhaj.
     
    32:53
    Martin Nepokoj se vytočil zpoza brány a z úhlu prověřil Martina Hausera. Po pokusu o dorážku se odrazil puk do vzduchu, odkud jej rukavicí shrábl Petr Kuchta. Puk skončil v síti, ale gól platit samozřejmě nemůže.
     
    31:52
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek využil chyby Havlíčkova Brodu a dostává se do vedení! Jan Sýbek obral Viktora Horáka o kotouč a z levé strany poslal přihrávku mezi kruhy, odkud se nekompromisní ranou trefil k pravé tyči PETR HUČKO! Asistence: Jan Sýbek.
     
    29:53
    Písek právě vstřelil branku!
    Z vedení se Havlíčkův Brod neradoval dlouho. Jan Sýbek jel za bránu, odkud poslal přihrávku před brankoviště do protipohybu domácího brankáře, díky čemuž JAN POLATA mohl pohodlně trefit odkrytou část klece a vyrovnat! Asistence: Jan Sýbek, Petr Hučko.
     
    29:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři otáčí vývoj utkání a ujímají se vedení! DAVID MICHÁLEK se dostal do úniku. Brankáře poslal naznačením rameny na led a následně po forhendovém blafáku zasunul puk do sítě podél brankářova betonu. Asistence: Matěj Blinka, Vojtěch Šmíd.
     
    27:52
    Čeněk Novák zlikvidoval ránu Martina Parýzka od modré čáry, následně domácí vyvezli puk až do pásma soupeře. Miroslav Třetina (HBR) měl dojem, že se mělo vylučovat, k čemuž si řekl své, a vyfasoval desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    26:40
    Havlíčkobrodští hokejisté se musí bránit ve čtyřech. David Vala (HBR) je potrestán dvěma minutami za podrážení.
     
    23:08
    Martin Hauser (PIS) se nenudí. Tentokrát ale přikryl kotouč mimo brankoviště, za což následuje dvouminutový trest, který odpyká Jan Polata.
     
    18:08
    Také Písek dostane druhou výhodu přesilové hry. Patrik Kadeřávek (HBR) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    12:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině je vyrovnáno! David Michálek zavezl puk do útočné třetiny po levém křídle a mířil až za bránu. Před první tyčí ale uvolnil nádhernou bekhendovou přihrávkou VOJTĚCHA ŠMÍDA, který bez přípravy poslal kotouč za záda hostujícího brankáře! Asistence: David Michálek, David Vala.
     
    08:04
    Petr Hučko (PIS) se při napadání v útočném pásmu provinil podrážením, a na dvě minuty tak oslabí svůj celek.
     
    06:01
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a ujímají se vedení! Střela Martina Parýzka mířila sice mimo, puk se ale odrazil od zadního mantinelu zpátky do prostoru mezi kruhy, odkud JAN SÝBEK pohodlně dorazil puk do odkryté klece! Asistence: Vladimír Hanus, Martin Parýzek.
     
    04:57
    Domácí přesilovka je u konce. Hosté vyvezli puk až za bránu Čeňka Nováka, kde soupeře podrazil Vojtěch Šmíd (HBR).
     
    03:13
    Bruslaři mají k dispozici první přesilovou hru. Aleš Suda (PIS) je potrestán dvěma minutami za krosček.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 13. Šmíd (Michálek, Vala), 30. Michálek (Blinka, Šmíd), 55. Semrád (Michálek, Voříšek) – 7. Sýbek (Hanus, Parýzek), 30. Polata (Sýbek, Hučko), 32. Hučko (Sýbek), 40. Sýbek (Polata), 53. J. Šuhaj (Koupal, Matějka), 56. Polata (Hučko, Parýzek)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (41. Marek) – Nepokoj, Semrád, Kulhánek, Vala, Šmíd, Kadeřávek, Horák – Ludvík, Třetina (C), Přidal – Michálek, Milfait (A), Voříšek (A) – Beneš, Kozlík, Chlubna – Blinka, Kuchta
    IHC Králové Písek: Hauser (Kříž) – Turek, Suda, Parýzek (C), Tintěra, Červinský, Bílek, Hanus – Hučko, V. Šuhaj, Sýbek (A), Polata (A), Koupal, Marcilis, Strnad, Matějka, Jabůrek, J. Šuhaj

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Petr Křivohlavý, Martin Klouda

    Diváci: 592
    thejrc.org