Mladá Boleslav – Dukla Praha 0:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
0:0 (0:0)
FK Dukla Praha
Pátek 09.11.2018, 18:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek večera. (19:58:28)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 5:4.
     
    Úvodní utkání patnáctého kola FORTUNA:LIGY branku nenabídlo. Souboj Mladé Boleslavi s Duklou nabídl hodně podprůměrnou podívanou, fotbalové krásy bylo k vidění poskrovnu. První poločas lépe vyšel hostům, při kterých ale stálo i štěstí, když sudí Berka po sporném zákroku na Přikrlyla a zhlédnutí opakovaného záznamu odvolal domácím penaltu. Po přestávce naopak tlačili Středočeši, kteří si vypracovali i pár šancí. V největší z nich ale Marka Matějovského dobře vychytal brankář Rada.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází David Douděra, přichází David Bezdička.
     
    90+1
    Tentokráte pálil Petr Mareš, jenže také on trefil jednoho z ve zdi stojících protivníků. Boleslavští navíc musí vyklidit pole, Matějovský fauloval Součka.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty.
     
    89
    Další standardní situaci domácího týmu obstaral Valenta, který trefil ve zdi stojícího Tetoura. Hostující záložník navíc zahrál rukou, obdržel druhou žlutou kartu a míří předčasně pod sprchu.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Mohamed Doumbia (FK Dukla Praha).
     
    88
    Marešova nabídka opět nevypadala, hráči z hlavního města si ale při bránění standardních situací počínají dobře, což nyní potvrdil Ďurica.
     
    87
    Hůlka nejprve fauloval ve vzduchu Ďuricu, sudí ale tuto situaci přehlédl a o pár vteřinek později naopak nařídil přímý kop ve prospěch Mladé Boleslavi.
     
    86
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jiří Kateřiňák, přichází Jiří Valenta.
     
    85
    Po centru od rohového praporku se sice k zakončení dostal Ivan Ostojić, jeho hlavička ale nebyla pro domácího brankáře Šedu nikterak nebezpečná.
     
    84
    Douděra vyslal střílený centr na přední tyč, kde se v souboji střetli Chaluš se Schranzem. Jako poslední se míče dotkl domácí stoper, roh pro Duklu.
     
    83
    Kateřiňák si po nahrávce od Džafiće poslal míč kolem Ostojiće a hledal před brankou Přikryla, našel však pouze znovu pozorně bránícího Ďuricu.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Daniel Souček (FK Dukla Praha).
     
    81
    Žlutou kartu dostává Jakub Podaný (FK Dukla Praha).
     
    81
    Po následném rohovém kopu, který obstaral Jiří Kateřiňák, se domácí fanoušci dožadovali odpískání pokutového kopu, ke hře rukou ale dle sudího Berky nedošlo.
    80. Krásný ťukes domácích, Ďurica na poslední chvíli zasáhl

    Vojtěch Tůma

    Branky:

    Karty:   23. Ďurica (DUK), 49. Bezpalec (DUK), 63. Daniel Tetour (DUK), 81. Podaný (DUK), 82. D. Souček (DUK), 88. Doumbia (DUK)   89. Daniel Tetour (DUK)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 5:4.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Hůlka (C), Takács (46. Chaluš), Mareš – Konaté (54. Matějovský), Kateřiňák (86. Valenta), Hubínek, Přikryl – Džafić, Ladra.
    Náhradníci: Kamenár – Jaroslav Diviš, Matějovský, Valenta, Chaluš, Král, Křapka.

    FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević (C), Ďurica, Ostojić, Podaný – Daniel Tetour, Bezpalec, D. Souček – Bilovský (66. Doumbia), Djuranović (74. Schranz), Douděra (90+1. Bezdička).
    Náhradníci: M. Hruška – Kott, Chlumecký, Doumbia, Brandner, Bezdička, Schranz.

    Rozhodčí: Ondřej Berka – Radek Kotík, David Hock

    Diváci: 1683
    thejrc.org