Florida – Ottawa 5:1 (kon.) | Washington – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – Vegas 4:1 (kon.)
Winnipeg – New Jersey 5:2 (kon.) | San Jose – Calgary 3:1 (kon.) | Edmonton – Colorado 1:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:2 (2:1, 3:1, 0:0)
New Jersey Devils
Pondělí 12.11.2018, 01:15 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to všechno. Díky za pozornost a dobrou noc, respektive dobré ráno. Někdy zase u NHL na počtěnou. (03:53:35)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Mark Scheifele (WPG 2+1
    2. Nikolaj Ehlers (WPG 1+1
    3. Kyle Connor (WPG) 0+1
     
    V Manitobě je dobojováno a dva body zůstávají doma. Jets byli dnes lepším celkem v zakončení a skvěle využívali svoje šance. Mark Scheifele vstřelil při výhře 5:2 dvě branky a přidal jednu asistenci. Ostatní branky kanadského družstva vstřelili Nikolaj Ehlers, Jack Roslovic a Mathieu Perreault. Za hosty pokaždé korigovali Brett Seney a Blake Coleman.

    Střely na branku: 28:36
    Diváci: 15 321
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Za potlesku domácích tribun se dohrává třetí třetina duelu mezi Winnipegem a New Jersey, který končí vítězstvím domácího celku, ten podruhé v řadě vyhraje 5:2.
     
    58:35
    Probíhají poslední sekundy duelu, po ofsajdu kanadského celku se vhazuje ve střední třetině. Do konce utkání zbývá poslední pětaosmdesát sekund.
     
    57:51
    Joey Anderson si i přes těsně bránící clonu najel na pravý kruh a zakončoval. Connor Hellebuyck byl ovšem připraven a kotouč se mu povedlo vyrazit.
     
    57:20
    V další akci skončil v brance Brett Seney. Hra se přerušuje, pokračovat bude po komerční pauze a vhazovat se bude ve střední třetině. Winnipeg se bude radovat z druhé výhry v řadě.
     
    56:47
    Will Butcher se následně dostal k velice povedené střele, ale Connor Hellebuyck zareagoval a parádním zákrokem vytěsnil střelecký pokus nad branku!
     
    56:10
    Hraje se na obou stranách ve čtyřech. Hosté se pokoušeli v útoku něco vymyslet, ale nevyšly střely Seversona ani kličky Taylora Halla.
     
    55:39
    Hra byla následně přerušena u střídačky New Jersey Devils, kde se strhla menší mela a před komerční přestávkou se bude vylučovat. Dvě minuty za hrubost a sekání inkasují Ben Lovejoy a Bryan Little.
     
    54:39
    New Jersey ale směrem do útoku nic nevymyslelo a píská se jejich další icing. Hra bude pokračovat po pravici Coryho Schneidera, který si dnes připsal devatenáct zákroků.
     
    53:55
    Jacob Trouba dostal parádní přihrávku před branku, do které jen nastavil hokejku. Americký bek ale zamířil jen vedle branky a pokračuje se útokem Devils.
     
    53:38
    Stefan Noesen dostal nabito mezi kruhy, ale jeho rána za moc nestála. Hostující útočník slabší ránou zakončoval k pravé tyčce, kde byla připravena lapačka domácího brankáře.
     
    53:11
    Přerušuje se až nyní, ale sponzoři se své přestávky zatím nedočkají. Damon Severson rozehrával zpoza branky New Jersey a jeho přihrávka skončila až na icingu.
     
    52:05
    Opravdu se hraje třeba nějakých pět minutek v kuse bez přerušení. Oba celky se dostávají do zakončení, ale o něco aktivnější jsou hráči Winnipegu.
     
    51:14
    Na druhé straně to zase zkoušel Marcus Johansson, ale jeho snažení úspěšné nebylo. Švédský hráč zakončoval jen do prsou připraveného Hellebuycka.
     
    50:35
    Domácí publikum si utkání užívá. Mark Scheifele opět útočil na hattrick, ale ani nyní se mu jej nepovedlo zkompletovat. Domácí borec zakončoval mezi kruhy, ale branku nakonec minul.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Roslovic (Byfuglien), 4. Scheifele (Wheeler, Ehlers), 23. Scheifele (Trouba), 28. Ehlers (Scheifele, Wheeler), 33. Perreault (Connor, Little) – 8. Seney (Bratt, Severson), 24. Coleman (Severson)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Byfuglien, Morrow, T. Myers – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Connor, Little, Perreault – B. Tanev, Lowry, Laine – Petan, Copp, Roslovic.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Vatanen, J. Jakovlev, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Zajac, Palmieri – Ma. Johansson, Hischier, Bratt – Coleman, Seney, J. Anderson – Wood, Boyle, Noesen.

    Rozhodčí: McCauley, St. Pierre – Gawryletz, Murchison

    Diváci: 15 321
    thejrc.org