Motor ČB – Kadaň 5:0 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:4 (1:2 po s.n.)
Přerov – Kladno 3:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 12.11.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání je za námi! Motor po celou dobu dominoval, což se mu podařilo gólově ztvrdit až ve druhé třetině, kdy dal úvodní dva góly. Další tři pak přidal v závěrečném dějství, kdy byl herně také lepším týmem. (19:52:53)
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Šestou branku už českobudějovičtí hokejisté nepřidají. Utkání pomalu končí v útočné domácí třetině.
     
    58:51
    Motor se ještě snažil o útočnou kombinaci v útočné třetině. Tu měl zakončit Jakub Doktor, ovšem jeho svižný projektil skončil jen na zadním mantinelu. Motor se drží v pásmu i nadále. Přidá šestou trefu?
    57:42 Martin NOVÁK - 5:0
     
    57:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A v hostující kleci se třepotá i pátá trefa! MARTIN NOVÁK si vybojoval slibnou šanci, z níž se následně také nezmýlil. Povedenou akci tak zakončil, jak nejlépe mohl – gólem. Bez asistence.
     
    57:15
    Dominik Pavlát dokázal vyrazit maskou další nepříjemný pokus z hole jednoho z Českobudějovických. Právě Pavlát je dnes bezpochyby nejlepším hráčem hostujícího celku. Nebýt jeho, rozdíl by mohl být mnohem markantnější.
    55:59 Ondřej VACULÍK - 4:0
     
    55:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu i čtvrtou branku v hostující síti. Kadaň bude po bodovém zisku dnes sahat už jen velmi těžko. ONDŘEJ VACULÍK jel s kotoučem na levém kruhu, odkud zacílil za brankovou čáru naprosto přesně! Českobudějovický útočník si tak připsal premiérovou trefu v motoráckém dresu. Asistence: Pavel Pýcha, Žiga Pavlin.
     
    55:24
    Jakub Babka se pokusil procpat kotouč zhruba z nulového úhlu až na najíždějícího spoluhráče. To se mu ale nepovedlo. Naštěstí pro hosty totiž jeden z nich přihrávku zblokoval.
     
    54:41
    Hra ve čtyřech na obou stranách, zdá se, zatím nesvědčí ani jednomu z týmů. Ani jeden z nich se totiž nemůže usadit v útočném pásmu. Alespoň prozatím, uvidíme, zda se něco změní.
     
    53:27
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Milan Dančišin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Daniel Novák – 2 min., hrubost).
     
    53:20
    Před brankovištěm nastala menší roztržka, ze které vzejdou dva tresty. A to po jednom na obou stranách. Domácí fanoušci nesou vyloučení svého hráče ale velmi nelibě.
     
    53:12
    Mitch Fillman se dnes objevil v další dobré střelecké pozici. Tentokrát se snažil zakončit pod víko betonem, nicméně přestřelil horní tyčku.
     
    52:36
    David Gilbert dostal pohotovou přihrávku před branku. Zkusil zakončit z první. Proti Gilbetově pokusu byl ale Dominik Pavlát bravůrně připraven. Kotouč udržel v lapačce.
     
    51:30
    Jeden z kadaňských hráčů si nebezpečně najel až mezi kruhy, kde měl poměrně dost prostoru. Jeho pokus nebyl vůbec špatný, ovšem Strmeň předvedl jistý zákrok a kotouč vyrazil mimo nebezpečí.
     
    50:45
    Zdeněk Kutlák se dnes už trochu klasicky vydal do útoku. Tentokrát clonil před brankou, ale poněkud to přehnal. Urostlý domácí kapitán stál téměř v celém prostoru brankoviště. Rozhodčí tedy hru přerušuje.
    50:19 Jiří ŠIMÁNEK - 3:0
     
    50:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V kadaňské síti se již třepotá třetí trefa! JIŘÍ ŠIMÁNEK se dostal ke kotouči před brankou. Následně jej nadvakrát dokázal usměrnit až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Babka, Milan Dančišin.
     
    49:21
    Na dnešní utkání si do Budvar arény našlo cestu 5519 diváků.
     
    48:10
    Roman Přikryl využil odraženého kotouče. Z pravého kruhu táhlou střelou ale nepropálil blok těl před brankou. Tato pozice si možná říkala o něco lepší zakončení.
     
    47:01
    Na opačné straně přikryl kotouč pohotový Jan Strmeň. Po komerční přestávce se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    46:54
    Motor si dobře přiťukl kotouč, díky čemuž se udržel v jeho držení. René Vydarený se následně dostal ke střeleckému pokusu z větší vzdálenosti, jeho pokus ale až za brankovou čáru nezapadl.
     
    45:19
    Jiří Šimánek pohotově vypálil od modré čáry, ale puk se zastavil jen o domácího kapitána. Českobudějovičtí se následně musí pokusit o další útočnou akci, puk totiž končí ve středním pásmu.
     
    43:59
    Ondřej Kachyňa se málem dostal ke střeleckému pokusu, respektive k jeho usměrnění za brankovou čáru! Domácí útočník se ale až ke kotouči nedostal, býval by byl před brankou ale zcela sám.
     
    42:50
    Kadaň byla zatlačena do obranného pásma, pak se ale vymanila a nahodila kotouč na Strmeně. Ten neměl s klouzajícím kotoučem žádné problémy.
     
    41:44
    Zdeněk Doležal najížděl po levém křídle, načež zkusil z velkého úhlu zacílit. Jeho pokus byl sražen vysoko do ochranné sítě, hostujícímu brankáři tedy žádné problémy nenadělal.
     
    41:00
    Zdeněk Kutlák opět v útočné pozici! Tentokrát si najel mezi kruhy, odkud zkusil své štěstí. Ledově klidný Pavlát proti domácímu kapitánovi ale zasáhl bez obtíží, kotouč schoval v lapačce.
     
    40:30
    Mitch Fillman zachytil přihrávku ještě těsně na modré čáře. Díky tomu se dostal k nahození na branku, nicméně tři tyče netrefil. Českým Budějovicím pak nevychází rozehrávka, puk končí na icingu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhých dvacet minut je za námi. Motor v nich už potvrdil svou dominanci i gólově. Ovšem i hosté měli několik dobrých šancí, jak snížit, či dokonce srovnat skóre. Všechny ale zůstaly bez proměnění.

    Další třetina začne přibližně v 19:16.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Druhá perioda pomalu končí. Dohraje se v obranném pásmu kadaňského celku, kde už žádný z týmů zřejmě nic moc nevymyslí.
     
    38:55
    Lukáš Endál si sjížděl před branku, kam dostal povedenou přihrávku od Martina Nováka. První jmenovaný z dobré pozice ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil!
     
    38:08
    František Wágner jako další z kadaňských hokejistů ohrozil domácí svatyni. Wágner si ale počínal o něco hůře než jeho spoluhráč před chvíli. Trefil totiž jen zadní mantinel.
     
    37:42
    Strmeň musel po delší době také zasahovat. Se střelou, jež na něj mířila od mantinelu, ale neměl sebemenší problém. Kotouč v pohodě ukrývá ve své připravené lapačce.
     
    37:07
    Blaha se vrátil na ledovou plochu, o chvíli později zřejmě totéž udělá Endál.
     
    36:40
    Bradley oslovil před brankou stojící Pavla Pýchu, který měl zcela volnou pozici ke skórování! Pavlát již byl na ledě, ale domácí obránce jej nedokázal přehodit!
     
    35:34
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Lukáš Endál – 2 min., hákování).
     
    35:17
    Lukáš Endál dostal povedenou přihrávku na pravý kruh. Zkusil střelu z první, ale blok hráčů, stojící před brankou, nepropálil. Následně rozhodčí zvedá pravici na znamení výhody pro Kadaň. Síly na ledě se tedy vyrovnají.
     
    35:07
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Blaha – 2 min., držení).
     
    35:01
    Pavlát nyní váhal s rozehrávkou poměrně dlouho. K hostujícímu gólmanovi se přiblížil Milan Dančišin, který málem srazil následnou rozehrávku až do odkryté klece.
     
    34:46
    Jiří Šimánek naskočil ze střídačky a ihned dostal přihrávku do jízdy. Nebýt rozhodčího na čáře, který jej přistihl v ofsajdovém postavení, dostal by se do samostatného úniku.
     
    33:18
    Českobudějovičtí si v posledních minutách tvoří opravdu dobré šance! Nyní mohl třetí branku domácích přidat David Gilbert, však z těsné blízkosti branky neuspěl.
     
    32:40
    Zdeněk Doležal se vymotal ze soupeřova sevření. Díky tomu se mu otevřela cesta k brance, před kterou stálo nemalé množství hráčů. Následný Doležalův pokus ale končí jen na zadním mantinelu.
     
    32:01
    Mitch Fillman zachytil hostující přihrávku v obranném pásmu a vydal se do úniku. Nabral obdivuhodnou rychlost a dostal se až do zakončení. Dominik Pavlát proti kanadskému bekovi ale vytasil svou lapačku v čas a kotouč vn í také ukryl.
     
    31:43
    Jan Holý se dostal ke střele z dobré pozice! Dokonce z velmi dobré pozice! Strmeň na jeho pokus nedosáhl, naštěstí pro domácí se ale kotouč odrazil jen od spojnice zpět do hry!
     
    30:59
    Po ostrém soupeřově zásahu zůstal na ledě ležet Žiga Pavlin. Zákrok na jeho osobu nevypadal vůbec dobře, domácí obránce se ale po chvíli zvedá zleva a vypadá to, že by mohl být v pořádku. Na střídačku odjíždí po svých.
     
    30:39
    David Gilbert dobře zachytil hostující rozehrávku a dostal se až do útoku! Následně se snažil rozpohybovat obránce, ovšem trefil jen jeho.
     
    30:00
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., hákování).
     
    29:55
    Vzápětí přišla z domácího pohledu další solidní šance! Přikryl oslovil přihrávkou Bradleyho, který z prvního dotyku trefil jen Pavlátovu výstroj.
    28:34 David GILBERT - 2:0
     
    28:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí se radují z druhé trefy, nyní mohou hrát o něco klidněji! Zdeněk Kutlák našel přesnou přihrávkou DAVIDA GILBERTA, který po přesné asistence přidává v dnešním utkání i branku! Asistence: Zdeněk Kutlák, Martin Novák.
     
    28:21
    Icing, který přišel vzápětí, hru naopak přesměruje do útočného pásma českobudějovického celku. Uvidíme, zda Motor dokáže něco vymyslet.
     
    27:50
    Tempo hry poněkud zbrzdí komerční přestávka. Za necelou minutku se bude vhazovat v útočném pásmu Kadaně.
     
    27:50
    Vzápětí jsou na puku zase domácí hokejisté, kteří měli kotouč na svých holích, ale jen těžko se dostávali z obranného pásma.
     
    26:42
    Kadaň ale mohla vzápětí vyrovnat! Téměř zničehonic. Jakub Trefný se dostal do útoku, vedl přečíslení. To vzal celé nakonec na sebe. Trefil ale jen tyčku Strmeňovy branky!
    25:39 Karel PLÁŠIL - 1:0
     
    25:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jen se domácí příznivci dočkali prvního gólu! David Gilbert poslal ideální přihrávku přímo před branku, kde stál pohotový KAREL PLÁŠIL, jenž se se svou střelou nezmýlil! Asistence: David Gilbet, Lukáš Endál.
     
    25:07
    Kotouč se odrazil příhodně směrem k Jakubu Babkovi, který pálil ihned z první. Z pravé strany kluziště zkusil prostřelit chumel hráčů před brankou, leč neúspěšně.
     
    24:26
    A další slibná šance na opačné straně kluziště! Pavel Pýcha vybojoval kotouč i vydal se do střelecké pozice. Z levého kruhu ale našel jen Pavlátovu výstroj.
     
    23:40
    Petr Maršoun nabruslil do útočné třetiny. Stremeně pak ohrozil střelou z pravého křídla. Domácí brankář ale včas zaklekl a střelu vyrazil mimo nebezpečí.
     
    22:43
    Domácí opět mohli jít do vedení! Ani nyní jim to ale nevychází. Ondřej Kachyňa se dostal k dorážce. Stála před ním téměř prázdná branka, ovšem Pavlát se natáhl a betonem kotouč zastavil. Další z povedených kousků z Pavlátovy dílny.
     
    22:11
    Motor nakonec vybojoval kotouč ve středním pásmu a pokusil se o přechod do útoku. Zdeněk Doležal ale dostal přihrávku až těsně za modrou čáru, rozhodčí tudíž pískají postavení mimo hru.
     
    21:02
    Zdeněk Kutlák se vydal do útočné pozice, a nebyla z toho vůbec špatná šance! Domácí kapitán se vytočil zpoza branky a zkusil zamířit k bližší tyči. Tam byl ale hostující brankář připraven zasáhnout.
     
    20:11
    Motor zahrozil opět ihned na začátku třetiny. Někdo z domácích ale tečoval střelu z větší vzdálenosti jen přesně do lapačky Dominika Pavláta.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely na branku: 23 – 5
    Střely mimo: 5 – 0
    Zblokované střely: 7 – 2
    Vhazování: 16 – 5
    Přesilové hry: 0/3 – 0/0
     
    Úvodní třetina je za námi. Je skoro až s podivem, že Motor není ve vedení. Pochválit je třeba určitě hostujícího Pavláta, který nejednou domácí hokejisty vychytal a skvěle podržel svůj tým. Uvidíme, zda Motor prolomí zatím střeleckou nemohoucnost.

    Další perioda začne přibližně v 18:21.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Roman Přikryl nebyl vůbec daleko od první vstřelené branky. Nicméně scházely mu dvě věci. Kotouč neusměrnil mezi tři tyče a také jej trefil vysokou holí, gól by tudíž nemohl platit.
     
    18:30
    Českobudějovický útok si vytvořil hned několik solidních příležitostí, i když to zpočátku přesilovky vypadalo všelijak, Početní výhoda ale zůstává neproměněna. Helt se vrací zpět do hry.
     
    17:42
    Milan Dančišin dostal nabito zhruba někam nad vrchol levého kruhu, ale puk za brankovou čáru neprocpal. Následně pálil zblízka branky Zdeněk Doležal. Pavlát nicméně vytasil další skvělý zákrok, tentokrát lapačkou!
     
    16:34
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Filip Helt – 2 min., držení).
     
    16:34
    Jakub Doktor měl na modré hodně prostoru, čehož také využil. Zamířil ale jen do prostoru, kde byl připravený kadaňský brankář.
     
    15:33
    Seemann je zpět na ledové ploše.
     
    14:57
    Další příhodná šance pro českobudějovické hráče! Sám před branku se dostal David Gilbert, který to zkusil z forhendové strany hole. Pavlát ale zase podržel svůj tým! Gilbertův pokus vyrazil mimo tři tyče.
     
    13:33
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Vít Seemann – 2 min., podrážení).
     
    13:16
    Pavel Pýcha udržel kotouč před hostujícím útočníkem. Hra se následně přelila do útočné třetiny Motoru, kde si hosté vykoledovali faul a budou hrát v oslabení.
     
    12:37
    Zatím nejslibnější akce pro domácí hokejisty přišla právě teď! Střelu z větší vzdálenosti dostal Pavlát jen do prostoru před sebou, kde dorážel Milan Dančišin. A ten z bekhendu jen těsně neprocpal kotouč za brankovou čáru.
     
    11:55
    Roman Přikryl založil útočnou akci Motoru. A ta nebyla vůbec špatná! Přikryl pálil bekhendem zblízka branky, načež se kotouč odrazil před brankoviště, kde už se motoráci natahovali po případné dorážce jen marně.
     
    11:00
    Po vhazování se příhodně otevřela cesta ke střele Žigu Pavlinovi. Ten napřáhl a z první ohrozil Pavlátovu klec. Kadaňský brankář si ale připisuje další úspěšný zákrok, když kotouč dokázal bravůrně udržet někde ve výstroji.
     
    10:40
    Jiří Šimánek bojoval o kotouč za soupeřovou brankou. Nebyl vůbec daleko od toho, aby kotouč poslal na spoluhráče před ní. Kadaňští obránci se k němu ale stihli naštěstí pro ně stáhnout včas a kotouč nepropustili.
     
    09:29
    Wágner je zpět na ledové ploše. Chvíli poté, co se vrátil, nebezpečně střílel Roman Přikryl, avšak Pavlát dával pozor a na kotouč viděl. I proto pro něj nebyl problém střelu vykrýt betonem.
     
    08:34
    Cody Bradley poslal zajímavou střelu na hostující svatyni. Pavlát však vyrazil jen před sebe, kde se o dorážku pokoušel Milan Dančišin, ovšem trefit skákající kotouč nedokázal.
     
    07:54
    Martin Novák ne úplně přesně rozehrál na modré čáře, kvůli čemuž se Motor dostal do menších obtíží. Kotouč v pásmu nakonec udržet nedokázal. Hosté vyhazují do středního pásma.
     
    07:20
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (František Wágner – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:46
    Vhazovalo se po levé ruce Jana Strmeně. Českobudějovičtí se ale dostali na kotouč a ihned s ním zamířili na opačnou stranu ledové plochy.
     
    05:38
    Lukáš Endál se málem dostal ke kotouči těsně za modrou čárou. Tím by se otevřela možnost v podobě přečíslení dvou na jednoho. Příznivci Motoru si ale na další příležitost svého celku musí ještě počkat, ke kotouči měl totiž blíže jeden z hostů.
     
    04:44
    Na druhou stranu ledové plochy se vydali Kadaňští. Českobudějovická obrana ale byla pozorná a Strmeně ohrozit nenechala. Motor se záhy dostává do držení puku.
     
    03:55
    Václav Prospal se dostal poprvé v utkání na kotouč. Možná byl ve střelecké pozici, své štěstí ale nezkusil. Kotouč nahodil jen za Pavlátovu svatyni.
     
    03:36
    Šimánek jel s kotoučem po pravém křídle. Následně nahodil kotouč na Pavláta, který s tímto pokusem ale neměl problém. U své levé tyče kotouč zachytil včas. Následně nastala v brankovišti menší roztržka, ale za ní se vylučovat nebude.
     
    02:54
    Martin Novák posílal přihrávku na druhou stranu útočného pásma. Tam si najížděl Zdeněk Kutlák. Naštěstí pro hosty ale jeden z jejich hráčů stačil včas do přihrávky vložit svou hůl, čímž přihrávku zneškodnil.
     
    02:29
    Po vhazování v obranné třetině se ale na druhou stranu vydali hostující hokejisté. Strmeň musel dávat poprvé v utkání pozor. Čelil totiž Chlubnově střele, kterou dokázal podržet.
     
    02:07
    Pavlát si připisuje další úspěšný zákrok. Po něm se tedy bude vhazovat opět po jeho pravé ruce. Útočný tlak Motoru tedy může pokračovat.
     
    01:24
    Pavel Pýcha se krásně zbavil dotírajícího hráče, čímž se dostal do dobré střelecké pozice z vrcholku kruhu. Bohužel pro něj ale následně trefil jen před brankou clonícího Jakuba Babku.
     
    00:40
    Kadaňští se dostali poprvé v utkání na kotouč, ovšem jen ho odevzdali soupeřovy za Strmeňovu branku. Domácí tak mohou založit další útočnou akci.
     
    00:12
    Pavlát musel být v permanenci ihned v úvodních vteřinách hry. Nejprve si poradil se střelou Martina Nováka a následně schoval i další pokus. A to bezpečně ve své výstroji. Bude se vhazovat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    ČEZ Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pavlin, Pýcha, Vydarený, Plášil, Prospal ml. – M. Novák, Gilbert, Endál – Šimánek, Dančišin, Babka – R. Přikryl, Bradley, Z. Doležal – Doktor, Vaculík, Kachyňa

    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Kuchař) – Trefný, Novák, J. Holý, Seemann, Popela, Blaha – Klíma, Kůs, Maršoun – Šulek, Šťovíček, Chlouba – Rezek, Helt, J. Müller – Wágner, Rindoš, Homer.

    Rozhodčí: Doležal, Jechoutek – Votrubec, Ševic.
     


    SK Trhači Kadaň

    Severočechům se příliš nedaří. Alespoň tedy z tabulkového pohledu. Mezi ostatními týmy se nachází až na předposledním místě, hůře už je na tom pouze Ústí nad Labem, které zatím patří zatím k negativním překvapením tohoto ročníku Chance Ligy. V posledních zápasech Trhači zapsali pět proher, ale také dvě výhry. Jedna přišla na ledě Benátek, ta druhá poté v prodloužení na Slavii.

    Kanadské bodování v týmu:

    Jaroslav Kůs – 21 (3+18)
    Roman Chlouba – 15 (5+10)
    Lukáš Klíma – 15 (10+5)

    Brankáři:

    Ondřej Kuchař – 12 zápasů, 89,73% úspěšnost zákroků, 4,11 průměr inkasované branky na zápas.

    Petr Hamalčík – 6 zápasů, 83,17% úspěšnost zákroků, 6,92 průměr inkasované branky na zápas.
     


    ČEZ Motor České Budějovice

    Reprezentační přestávka je u konce, kolotoč hokejových ligových soutěží tedy opět může nabrat na obrátkách. Českobudějovickým hokejistům ale mohla přijít zmíněná pauza vhod. Před ní totiž prohráli dva zápasy v řadě. Nejprve překvapivě padli na ledě Benátek, následně se jim nevyvedlo ani utkání na prostějovském ledě. Jihočeši však panikařit určitě nemuseli. V tabulce mají komfortní náskok a i přes dvě zmíněné prohry se drží na první příčce. Nyní s náskokem čtyř bodů, a to na Jihlavu, která v poslední době šplhá tabulkou.

    Kanadské bodování v týmu:

    Martin Novák – 21 (9+12)
    David Gilbert – 20 (7+13)
    Lukáš Endál – 19 (9+10)

    Brankáři:

    Jan Strmeň – 13 zápasů, 91,98% úspěšnost zákroků, 2,15 průměr inkasované branky na zápas.
    Petr Kváča – 8 zápasů, 91,98% úspěšnost zákroků, 1,67 průměr inkasované branky na zápas.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 26. Plášil (Gilbert, Endál), 29. Gilbert (Kutlák, M. Novák), 51. Šimánek (Babka, Dančišin), 56. Vaculík (Pýcha, Pavlin), 58. M. Novák


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pavlin, Pýcha, Vydarený, Plášil, Prospal ml., Kachyňa – M. Novák, Gilbert, Endál – Šimánek, Dančišin, Babka – R. Přikryl, Bradley, Z. Doležal – Doktor, Vaculík.
    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Kuchař) – Trefný, Novák, J. Holý, Seemann, Popela, Blaha – Klíma, Kůs, Maršoun – Šulek, Šťovíček, Chlouba – Rezek, Helt, J. Müller – Wágner, Rindoš, Homer.

    Rozhodčí: Doležal, Jechoutek – Votrubec, Ševic
    thejrc.org