Motor ČB – Kadaň 5:0 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:4 (1:2 po s.n.)
Přerov – Kladno 3:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 12.11.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:21 Jan POHL - 3:1
     
    52:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla odskakuje na dvě branky rozdílu. Vyhrané buly šlo hned na modrou k JANU POHLOVI, který se nerozpakoval, z první to pustil přímo proti Stezkovi a vymetl spodní pravý roh! Domácím ještě zbývají dvě minuty přesilovky. Asistenci doplníme.
     
    50:55
    Weinhold to nyní moc nezvládl. Nejprve dal sekeru Andělovi u domácí branky, v signalizované výhodě pak trefil i Váňu u mantinelu a souhrnný trest zní: 2x sekání, čtyři minuty!
     
    45:37
    Pekr vyhodil kotouč mimo kluziště a ač reklamoval teč jedním z hostujících hráčů, sudí je neoblomný a posílá ho na dvě minuty ven z ledu.
    43:47 Vladimír EMINGER - 2:1
     
    43:47
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hned je to ale všechno jinak! První zápas v dresu Ústí využil VLADIMÍR EMINGER gólově a snižuje. Jandus zpoza branky našel volného Emingera, který si poradil dobře a mezi Brožovy betony dává zápasu zpět prvek dramatu. Asistence: Tomáš Jandus, Jakub Chrpa.
    40:09 David TŮMA - 2:0
     
    40:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Devět sekund, žádný problém! Pokud někdo z fanoušků zůstal na klobáse a pivu, prošvihl druhý gól Dukly. Werbik výbornou prací získal v útočném pásmu kotouč, pustil ho volnému DAVIDU TŮMOVI, který zblízka doklepl do prázdné branky! Asistence: Nicolas Werbik.
     
    38:16
    Stezka se za brankou tvrdě přetlačoval s Jiránkem a přišel o hůl, čehož využil volný Werbik nalevo a dvakrát pálil, poprvé sice gólmana prostřelil, dorážka šla ale vedle!
     
    34:59
    Jeřábek se s tím po buly rozhodně nepáral. Vyhlédl si Werbika, vrazil mu hůl do obličeje a odměnou mu jsou dvě minuty před domácím kotlem.
     
    22:59
    Dostálek zavezl za branku Stezky, Dukla kombinuje v útočném pásmu. Zleva přišla nahrávka na Jiránka, který švihem z levého kruhu pálí do tyče!
     
    21:43
    Pekr se napřáhl, kotouč proletěl okolo obránce a Stezka až v poslední chvíli s námahou reagoval!
     
    19:15
    Ještě to dopadlo pro domácí dobře. Nezachycení dvou útočníku hostí vyšlo v možnost nájezdu dvou hráčů Slovanu na Brože, Kajínek musel zatáhnout za brzdu, podrazil Volfa. Pokud by neměl Volf vedle sebe Davídka, zřejmě by to bylo trestné střílení.
     
    18:29
    Puk opustil hrací plochu a máme tu dnes první menší zranění. mezi boxy to odnesl buď ledař nebo moderátor. Každopádně je vyhození Janduse bráno jako zdržování hry a s tím odpovídající dvě minuty.
     
    17:55
    Osmík výborně uvolnil na pravé straně Harkabuse, který si sjel za obránce a dostal se až před Stezku. Střelou se pokusil najít pravý vingl, Stezka výborně zasáhl a vytěsnil lapačkou nad branku!
    07:48 Matěj PEKR - 1:0
     
    07:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hrubá chyba hostujícího Tůmy na středovém kruhu, který si neporozuměl s obráncem, čehož využil MATĚJ PEKR, vypíchl kotouč a zkušeně zakončil za Stezkova záda! Jak jinak oslavit návrat do sestavy, než gólem... Bez asistence.
     
    06:26
    V obraně Dukly to pořádně zahořelo, stejně jako hala elektroodpadu v Letech! Špatná nahrávka od jednoho z domácích obránců dala možnost vedoucího gólu hostům, Volf ale sám proti domácímu gólmanovi neproměnil! Komerční přestávka.
     
    04:20
    Tůma do toho pořádně vlétl, dostal se až před branku, vlétl do Brože, ale netrefil bránu! Brož dostal něco od cesty, hostující útočník se omluvil, oba hráči to vzali sportovně a jedeme dále.
     
    02:14
    První trest dnešního zápasu. Brejk 2 na 1, respektive najíždějícího Davídka, zastavil Zeman poctivou sekerou a je vyloučen na dvě minuty. Ústí má tak první přesilovku.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 8. Pekr, 41. D. Tůma (Werbik), 53. J. Pohl – 44. Eminger (T. Jandus, Chrpa)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Chaloupek) – Kajínek, L. Doudera, D. Váňa, J. Pohl, Štindl, Mareš, Vála – D. Tůma, Werbik, T. Havránek – Anděl, Skořepa, Pekr – Jiránek, Zeman, Dostálek – Harkabus, M. Hlinka, Osmík.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stezka (Groh) – Eminger, Hes, Weinhold, Jeřábek, M. Zdvořáček, Mert, Zukal – Severa, Vrdlovec, L. Volf – Jánský, T. Jandus, Chrpa – Tůma, Davídek, Krliš – Planý, Čermák, Jícha.

    Rozhodčí: Přikryl, Šindel – Hejl, Komínek
    ocianews.com