Č. Budějovice – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
3:1 (0:1, 2:0, 1:0 - 0:1)
HC Dukla Jihlava
Úterý 13.11.2018, 16:00DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    Konec zápasu. (18:05:44)
     
    64:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se může radovat alespoň ze zisku bonusového bodu v nadstavbě! Jindřich Kardoš poslal přihrávku na DOMINIKA ADAMA, a ten se nezmýlil. Právě tento hráč si za svou aktivitu dnes gól určitě zasloužil. Jihlavští si tedy z jihu Čech odvezou bod. Asistence: Jindřich Kardoš, Patrik Rašín.
     
    63:55
    Matouš Hrubec se málem protáhl až těsně před branku. Respektive to se mu povedlo, ale následně českobudějovický útočník nestačil ohrozit jihlavskou klec. Měl těžkou pozici. Byl ve velké rychlosti a téměř v nulovém úhlu.
     
    62:35
    Václav Prospal málem přišel o kotouč na modré útočné čáře. Naštěstí pro Motor jej dokázal zastoupit Jaroslav Pouzar, jenž se včas vrátil.
     
    61:31
    Michal Silný se málem dostal k zakončení na vzdálenější tyči, nicméně jihlavská obrana kotouč až k němu nepropustila.
     
    60:25
    Po vhazování se snažil prosadit Jan Trávník, ale střelou z velmi výhodné pozice netrefil brankovou konstrukci. Bonusový bod z nadstavby je tedy stále ještě ve hře.
     
    60:11
    Ihned po buly se do útoku dostal Matěj Vála. Jeho střela ale následně byla zablokována. A i díky tomu s ní Daniel Svoboda nemohl mít větší obtíže.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí dávají třetí branku a dost možná pojišťují výhru ze základní části. VOJTĚCH KRCHO zacílil do odkryté klece naprosto neomylně. Bez asistence.
     
    58:38
    Vaculík je vyloučen na dvě minuty za podražení. Chaloupek mezitím míří na střídačku svého týmu. Zacílit do odkryté klece se snažil o chvíli později Michal Silný, jenže jen těsně minul.
     
    58:14
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Vaculík – 2 min., podrážení).
     
    57:47
    Daniel Dudáček najel do útočného pásma, kde vystřelil z nápřahu. Zkusil zacílit do horního růžku, kde se ale naštěstí pro jihlavské hráče objevila včas lapačka jihlavského brankáře.
     
    56:30
    Aleš Řezáč ujel se svým spoluhráčem do akce dva na dva. Řezáč se snažil vyšperkovat akci tím, že hledal svého spoluhráče, který si najížděl před branku, ale přihrávku přes bránícího hráče neprocpal.
     
    55:36
    Daniel Dudáček se pokusil bleskově rozehrát útočnou akci Motoru. Nicméně jeho přihrávka nepatřila úplně k těm nejpřesnějším. Puk končí na jihlavských holích.
     
    54:31
    Vítězslav Brož se vrací zpět na ledovou plochu.
     
    54:15
    Tomáš Vala musel vystrašit všechny domácí příznivce. Jihlavský hráč se málem probil až do střelecké pozice, nicméně to mu na poslední chvíli českobudějovická obrana neumožnila.
     
    53:48
    Daniel Dudáček dostal nabito na modrou čáru, odkud vyslal povedenou svižnou střelu. Na Dudáčkův pokus však Chaloupek viděl, a proto jej ukryl bezpečně do výstroje.
     
    52:31
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Brož – 2 min., faul kolenem).
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 25. Škola (Čížek), 38. Vaculík (Dudáček), 60. Krcho – 7. Vála (Zadražil, Adam), 65. Adam (Kardoš, Rašín)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Hubata, Dudáček, Svach, J. Novák, Prospal – Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Grossmann, Hrubec, M. Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Javůrek) – Piskač, Veleba, Moravec, Chvátal, Smolko, Trávník, Zvěřina, Vála, Rašín – Brož, Vala, Zadražil, Kardoš, Adam, Čermák, Juda, Pigl, Barák

    Rozhodčí: Jílek – Jindra, Zíka
    thejrc.org