Č. Budějovice – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
3:1 (0:1, 2:0, 1:0 - 0:1)
HC Dukla Jihlava
Úterý 13.11.2018, 16:00DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    64:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se může radovat alespoň ze zisku bonusového bodu v nadstavbě! Jindřich Kardoš poslal přihrávku na DOMINIKA ADAMA, a ten se nezmýlil. Právě tento hráč si za svou aktivitu dnes gól určitě zasloužil. Jihlavští si tedy z jihu Čech odvezou bod. Asistence: Jindřich Kardoš, Patrik Rašín.
     
    59:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí dávají třetí branku a dost možná pojišťují výhru ze základní části. VOJTĚCH KRCHO zacílil do odkryté klece naprosto neomylně. Bez asistence.
     
    37:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí překlápí vedení na svou stranu! Daniel Dudáček dostal kotouč na ONDŘEJE VACULÍKA, který opravdu z nulového úhlu procpal kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Daniel Dudáček.
     
    24:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme srovnáno, domácí střídačka se může radovat! Čížek poslal přihrávku na modrou čáru, kde napřáhl PATRIK ŠKOLA, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Čížek.
     
    06:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku! Ta už se třepotá v českobudějovické brance. Zadražil poslal přihrávku na MATĚJE VÁLU, a ten se se svou střelou nezmýlil! Asistence: Martin Zadražil, Dominik Adam.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 25. Škola (Čížek), 38. Vaculík (Dudáček), 60. Krcho – 7. Vála (Zadražil, Adam), 65. Adam (Kardoš, Rašín)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Hubata, Dudáček, Svach, J. Novák, Prospal – Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Grossmann, Hrubec, M. Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Javůrek) – Piskač, Veleba, Moravec, Chvátal, Smolko, Trávník, Zvěřina, Vála, Rašín – Brož, Vala, Zadražil, Kardoš, Adam, Čermák, Juda, Pigl, Barák

    Rozhodčí: Jílek – Jindra, Zíka
    thejrc.org