Mor. Budějovice – Písek 5:1 (kon.) | Žďár n/S – Pelhřimov 6:2 (kon.) | Tábor – David Servis 3:4 (kon.)
Orlová – Šumperk 3:2 (3:2 po s.n.) | Opava – Kopřivnice 2:1 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:1 (kon.)
konec
HK Opava
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 14.11.2018, 18:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:52
    Opava právě vstřelila branku!

    Opava se podruhé v zápase dostává do vedení! Po několika šťastných odrazech se kotouč v útočném pásmu dostal k Hermanovi, který jej nahrál Hendrychovi. Ten našel ještě lépe postaveného PETRA WOLFA a ten už zakončoval do prázdné branky. Asistence: Jakub Hendrych, Bohumil Herman.
     
    34:45
    Kopřivnice právě vstřelila branku!

    V Opavě je vyrovnáno! Po ubráněném oslabení se Opava nedokázala vymanit z tlaku, což vyústilo ve střelu MARKA BAILA od modré, kterou zadák Tatry propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Robin Gebauer.
     
    05:38
    Opava právě vstřelila branku!

    Slezan se ujímá vedení! Wolf se v útočném pásmu protáhl od mantinelu na střed hřiště a následně předložil na modrou kotouč DAVIDU CHUJACOVI, který si sjel blíž k brance a vymetl levý růžek Hromadovy klece! Asistence: Petr Wolf, Bohumil Herman.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 6. Chujac (Wolf, Herman), 48. Wolf (Hendrych, Herman) – 35. Bail (Gebauer)


    HK Opava: Wanecki (Daňa) – Fědor, Zouhar, Krejčí, Šindelář (C), Chujac, Slavík, Vilinskij – Pělucha, Herman (A), Zelenkov, Bjurkland, Štindl, Kadula, Wolf (A), Hartmann, Peterka, Malina, Hendrych
    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Velička) – Stříž (A), Imrich, Ficek, Zuzaník, Bail, Marek, Fojtík – Hrubý, Korec, Mach Jakub (C), Mach Matěj, Červenka, Gebauer, Suchý, Tomášek, Kofroň, Gola, Sluštík (A)
    thejrc.org